Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarywacz amator

Pytanie do profesjonalistów- podryw

Polecane posty

Gość zarywacz amator

Po czym poznać że nieznajoma dziewczyna się mną interesuje? Zakłądm sytuacje w które siedze sobie w barze ze znajomymi, czując od czasu do czasu jej wzrok, czy mam podejść? czy.....w sumie to nie wiem, pytam Was ;)

Gość Wiesiek z budowy
na ciebie i tak zadna nie spojrzy wiec po co to pytanie?? :o

Gość zarywacz amator
Skąd wiesz? Na Ciebie za to patrzą, chłopcy z klubu "Błekitna ostryga", robisz tam furore w zastraszającym tempie

Gość sprobuj wtedy
tez na nia spojrzec, ale tak, aby wasze spojrzenia sie spotkaly... jak wtedy zareaguje? jesli ucieknie wzrokiem z popłochem, to znaczy ze ja fascynujesz, ale dalej nic moze z tego nie byc... jesli sie usmiechnie (chocby leciutko) to probuj... powodzenia...

Gość nieprawda booo
ja sie mało usmiecham jak mi sie jakis facet naprawde podoba ...raczej jestem speszona

najpierw się rozejrzy czy nie ma koło niej jakiegoś body garda;) cobyś nie dostał w twój nieśmiały nosek ;)

Gość Mr. Eco
odważna babeczka niekoniecznie bedzie odwracac wzrok po takim spojrzeniu, marne rady :p

cos ty ja jestem uwazana przez znajomych za smiała i odwazna a jak mi jakis facet naprawde wpadnie w oko to trace pewnosc siebie i jestem taka zmieszana jakas dziwne to jest i kłopotliwe dla mnie

Gość Mr. Eco
przecież to jasne, ze mialem na mysli babaeczki odwazne w kontaktach z facetami a nie tak ogolnie odwazne :o:o