Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama małego elfa

Zastanawiam się...

Polecane posty

Urodziłam 3 miesiące temu dziecko, które karmię piersią. Krwawiłam po porodzie przez 6 tygodni - raz już myślałam, że to koniec krwawienia, ale za kilka dni wróciło. Zastanawiem się czy to nie była miesiączka - w ok 7 tyg po porodzie. Miało to miejsce ok 10.09. i do tej pory brak krwawienia. Ostatnio trochę mi słabo, kręci mi się w głowie i trochę mi niedobrze - ale nie bolą mnie piersi:):):):P - te objawy mogą być przejawem zmęczenia, w końcu przy malutkim dziecku jest duuuużo do roboty:) Zastanawiam się, czy mogę być w ciąży. Wiem, że na to pytanie nie możecie mi odpowiedzieć, ale chciałabym wiedzieć, czy to wogóle możliwe. Test mam zamiar zrobić w przeddzień wizyty u lekarza (jestem umówiona na poczętek listopada), bo im później tym dokładniejszy wynik. Z jednej strony cieszyłabym się z drugiej dzidzi, ale z drugiej mam wrażenie, że to za wcześnie...

wiesz co nie wiem za bardzo, wydaj mi sie ze raczej nie, ale to ci pewnie nic nie pomoże :) no pozostaje zrobienie testu, pozdrawiam :)

Gość
to nie wiedziałaś że po porodzie najłatwiej o dziecko trzeba sie było zabezpieczyć, a może to tylko tak ci sie paprało idź do lekarza lepiej

Gość mam znajoma która urodziła
dzieci w odstępie 10 misięcy więc wszystko jest mozliwe ;)

Gość ooonnnnaaa
całkiem możliwe... A tak poza tym to ile najlepiej odczekaćpo dziecku?

Gość najlepiej całe życie
nikt mnie nie namówi na nastepny poród!

Gość no ja dokladnie tak zaszlam
druga ciazę, Tez nie wierzyłam. Ale teraz sie ciesze, razem sie wyhowywaly .

Gość Ajajajajajjj
czytam Was i mam pytanie: nie jest tak, że dopóki karmisz piersią to jesteś "naturalnie" zabezpieczona?

Gość najlepiej całe życie
nie chcę tego pamiętać, nie chcę na ten temat rozmawiać i najwazniejsze NIE CHCĘ ŻEBY SIĘ TO POWTÓRZYŁO!!!

po porodzie ten okres trwa róznie pozatym nigdy nie wiadomo ile ta niepłodność laktacyjna sie skończy i dlatego lepiej sie zabezpieczać bo nie jest 100%

Gość Ajajajajajjj
acha i jak rozumiem możliwość wpadki jest większa niż przed porodem (ciążą)? - tzn. ja to rozumiem tak, że organizm już wie "jak to się robi" (czyli zajść w ciążę)