Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana w babiarzu

Babiarz jak go w sobie rozkochac??

Polecane posty

Gość able ble
Ja w sobie takiego jednego rozkochałam. Został moim mężem. Niestety po 13 latach jego babiarzowata natura dała o sobie znać i wrocił do swoich dawnych nawyków........i jest już EX

Gość angielka 25
ojjjjj ciezki temat...babiarz to emocjonalny niedorozwoj... mnie sie prawie udalo rozkochac takiego jednego casanove,ale... kiedy zorientowal sie ze wpada po uszy...odszedl i nadal lowi... jeden plus w tym ze ze mna wytrzymal najdluzej ze wszystkich bo az cale 3 miesiace:) teraz jestesmy kumplami...nie ulozyl sobie zycia chociaz ma 35lat i ostatnio dal mi do zrozumienia,ze zaluje ze wtedy zwial... ale juz za pozno.... nie ma co zawracac sobie glowy tego typu facetami,oni nigdy nie zmienia postepowania...podryw to dla nich narkotyk... mimo wszystko zycze powodzenia:)

Hm, zakochałam się kiedyś w typowym babiarzu cwaniaczku. Nie umiałam odmówić na rzadną jego prośbę(tak pięknie potem dziękował) potem dowiedzialam sie ,że obgaduje mnie za plecami, oczywiście nic z tym nie zrobiłam. Potem człowiek ten próował zaciągnąć mnie do sypialni, jednak ja się nie złamałam z czego teraz jestem dumna. Potem dowiedziałam się,że w tym samym czasie co ze mną, on kręcił z inną. Zresztą babiarze zawsze mają te nsame metody na poderwanie kobiety, każdy swoją indywidualną aczkolwiek powtarzaną przy każdym następnym razie. Złapałam się na takie coś i teraz troche żałuje. Ale co jak co, od zawsze i na zawsze zapamietam jak czasem pięknie potrafił popatrzyć.:) Pozdrawiam P.S Dziewczyny nie dajcie się chyba żadna z nas nie chce należeć do grona serc które ON połamał

ten typ faceta niszczy kobiete wiem to sama po sobie trafilam na takiego typka bawil sie mna 4 lata mowil ze kocha ale nadal bawil sie nie dawall o sobie zapomniec. pojawial sie i znikal mial takich jak mnie na peczki heh... taki facet ma serce tak wielkie ze wystarczy go dla kazdej a my dziewczyny cierpimy i czekamy bo \" moze sie zmieni\" ale to nie prawda on taki zostanie bo wilk gubi zeby ale nigdy nie przyzwyczajenia :( mi pozostalo tylko czekac na cud ze o nim zapomne

Gość taka jakaś njaka
Ja , również zauroczyłam się w " babiarzu " ktory,nie stroni od procentów , ładnych pań i imprez , żałuje jednego , że jak go poznałam to się z nim po wypiciu , co mnie nie tłumaczy całowalam , może jakbym mu odmówiła ? nie uważam go za zlego człowieka , młody jest i korzysta z życia póki może :)