Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adda

ktora z WAS nie miała w zyciu ORGAZMU?

Polecane posty

pytanie osobiste ale co tam nie znamy sie wiec mozecie odpowiedziec jesli tylko macie ochote ja miałam, mam zawsze jesli mam ochote , nauczyłam sie go osiagac na rózne sposoby, ale na to trzeba czasu i wytrwałosci.

Gość w życiu nie miałam
i bardzo z tego powodu cierpię . poza tym mój mąż jest pozbawiony temperamentu:-( jak się nauczyć samemu??

Gość Ja tez nie mialam
Mam orgazm tylko wtedy gdy sama sie masturbueja a z facetem nigdy

moja droga.orgazm mozna sobie zafundowac samemu bez potrzeby chlopa.od tego masz sprawne paluszki i sa jeszcze rozner gadzety w sex-szopach.

ja tez mam z partnerem podczas stosunku (tzn jednoczesnie czyli w tym samym czasie )moze 5 razy w zyciu a tak nie narzekam uwielbiam moje orgazmy sa naprawde boskie, czasami mam jeden za drugim ale uwazam ze tego mozna sie nauczyc i wszystko przed wami duzo daje masturbacja, ale tyle dobrego co i złego bo uczy nawyków gdzie facet piszczac cie ma problemy z doprowadzeniem cie do orgazmu, bo ty go osiagasz wyuczana technika podczas onanizmu ale wytrwałosc i nauka czyni mistrza ja osobiscie nie wyobrazam sobie zycia bez orgazmu i moje kazde zblizenie musi konczyc sie tym.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja niestety nie mialam i to nawet lechaczkowego:(:( nawet zabawa paluszkami nie sprawia mi jakies wiekszej przyjemnosci juz sama nie wiem czy są jakies szanse na to zebym miala orgazm:(

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
*łechtaczkowego:P

udany partner to połowa sukcesu, co mi z chłopa ktory wejdzie na mnie porusza sie we mnie 5 razy i on juz skonczył\" no wow\" mozna takiego wymienic odrazu na lepszy model jest wielu ktorzy nie rozumieja ze kobieta potrzebuje dłłł pieszczot i dla nich to normalka wejsc poruszac skoczyc i wyjsc...to nie dla mnie

aha zapomniałam dodac, tym tematem nie chciałam nikogo obrazic, wiec przepraszam jesli któras z was poczuła sie urazona do jaaaaaaaaaaa oj musisz sie tego sama nauczyc, bez dobrego nawilzenia nic nie wyjdzie. spróbuj sama wieczorem na rózne sposoby a zobaczysz ze sie uda. wiem zedla wielu kobiet orgazm nie jest wazny i wystarcza inm same stosunki sa rozne temperamenty wiec kto co lubi. ale kobiety maja ten problem ze musza sie go naumiec ....

Gość studencina
ja mam tylko lechtaczkowy, jak sie kocham ze swoim chłopakiem to jest mi tylko miło!! Ale podejrzewam ze to kwestia wprawy, a pozatym kochamy sie rzadko, nie ma gdzie!!

Gość nadia2525
ja tez mam praie zawsze prawie tzn jesli robimy szybki nr to nie ma szans na orgazm ja potrzebuje dłuzszej gry. ale ogolnie mam zawsze dla mnie sex bez orgazmu to nie sex.serdecznie wspołczuje kobietom które nie wiedza co to za przyjemnosc az mi trudno w to uwierzyc ze nie wszystkie go maja

ja mam zawsze orgazm -zawsze drogie kolezanki trzeba wyszkolic faceta przed sexem by wiedzial gdzie i jak ma to robic by dosdzlo do orgazmu-wiec trzeba rozmawiac i rozmawiac i do roboty...............

Gość Każdy ma prawo do orgazmu...
ja mam za kazdym razem kiedy mnie najdzie ochota :P ale sama musze sie o niego postarac, bo moj facet nei potrafi :d ....ale i tak jest fajnie :D

Gość
to temat chyba ...........erotyczny a ty adda jakas niedopieszczona jestes? głodnemu chleb na mysli

net ...błagam nie osmieszaj sie wiedziałam ze zaraz napomkniesz o tym ze to na erotyke a co kobiet myslacych, planujacychi tych juz w ciazy orgazm nie dotyczy, jak ty go w zyciu nie miałas nie musisz sie wyzywac za tą krzywde na innych. wiedziałam ze wczesniej czy pożniej sie pojawisz, i tu sie mylisz oziebła kobito takią przyjemnosc z sexu jaką ja mam ty mozesz tylko pomarzyc zapewniam, wiec daj sobie na wstrzymanie i weź sie do roboty a nie udawaj ze pracujesz !!!! i zrob nam wszystkim dobrze(jesli tobie nikt nie zrobi) nie pisz tu wiecej a chleba mam pod dostatkiem wiec to nie głód, tylko zwykły temat !!

Gość sok..pomaranczowy
własnie co kobiet w ciazy i innych orgazm juz nie dotyczy? ale jak zwykle znalazła sie s......ktorej cos nie pasi.biedna z niej kobieta całe zycie bez orgazmu.tylko załamac sie mozna

Gość
pokazałam twoj madry wpis mezowi adda Moj maz zadaje ci pytanie czy preferujesz czwarty rodzaj orgazmu -tzn--- udawany? HAHAHAHAH co ty mozesz wiedziec o moim zyciu erotycznym skoro nigdy i nigdzie o tym nie pisałam??

hallo, hallo,. zaliczam sie do kobiet majacych o...zm i całe szczescie nie wyobrazam sobie zeby było inaczej serdzcznie współczuje kobietom ktorym nie jest to pisane.

Gość
napisałas ze na to trzeba czasu i wytrwałosci wiec kto ma z tym problem ? ?

Gość
zaras bedziesz miec orgazm od zmieniania nicków

net nigdy nie udawałam, nawet ne przyszło mi to na mysl jakos nie mam potrzby udawania. ale dzieki za podpowiedz pomysle o tym a jak u ciebie z 5 sutkowym u mnie super

Gość
sutkowy to trzeci w kwalifikacji u mnie ?--BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!! wszyskim takiego zycze

czemu zawsze wszystko przekrecasz ? powiedz jeszcze ze ty dochodzicsz w 5 sek to umre ze smiechu, a gdzie napisałam ze to ja potrzebuje wytrwałosci , napisałam ze tak jest u kobiet( poczytaj ks, bo wiesz naprawde niewiele na ten temat) jestes czasami naprawde obrzydzajaca do szpiku kosci, pewnie dlatego ze preferujecie z mezuchem pissing(pewnie nie wiesz co to) poszukaj w ks. kucharskiej

Gość
napisałas własnie ty \"ja miałam, mam zawsze jesli mam ochote , nauczyłam sie go osiagac na rózne sposoby, ale na to trzeba czasu i wytrwałosci.\"\' pissingu nie preferujemy

Gość efkamarchefka
WITAM SZCZERZE TO MAM ORGAZM RAZ ZA ILE STARAM SIE GO NAUCZYC i racje ma ADDA trzeba sie go nauczyc ale nie zawsze sie udaje,..,.,....,,, ALE NIE NARZEKAM JEST DOBRZE WSZYSTKO JESZCZE PRZEDEMNA

Gość do net
nie znam wcześniejszych waszych wypowiedzi na innych forum ale co się czepiasz Add. TO czy się wyuczyła i na jakie ma sposoby orgazm to jej sprawa. Wtrącasz się to napisz jak jest u Ciebie. Ja mam orgazm prawie zawsze i też się tego nauczyłam. Najpierw sama potem razem. I w seksie orgazm jest podstawą to jest szczyt i dlatego powinno się dążyć do niego. Orgazm nie jest tylko dla mężczyzn, a kobiety (które są uczone aby usługiwać mężczyźnie ) nie muszą ofiarować się i być zadowolone że mąż doszedł to było dobrze.

Gość xXXXXXXXXXXXL
racja net juz jest pogrzebana wszedzie ale jej to mało przyperd.....łopata przez łeb, ona widocznie lubi byc ponizana. ale cóż kazdy ma swoje zboczenia mowi ze nie gada z pomaranczowym zaraz zobaczycie jak szybciutko odpisze, oan tylko duzo gada, kłapie tym ry...em ze porazka. sama pewnie podszya sie pod pomaranczowych a nadaje na inne kobiety, wiec nikt ci nie uwierzy ze sie nie podszywasz nie masz dowodów, jestes tak samo winna jak te ktore sie podszywają i BATSA !

Gość or
Ja mam orgazm w facetem ale tylko wtedy gdy w trakcie sama jeszcze pobudzam łechtaczkę. Niestety bez tego nie jestem w stanie osiągnąć orgazmu.

Gość erotika
ja makm zawsze jak robie to sama. A nie umiem nigdy dojsc jak robie to z facetem. Nie wiem dlaczego :-O

Gość or
może powinnaś tak jak ja, pomóc soibie gdy jesteś z facetem