Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adda

ktora z WAS nie miała w zyciu ORGAZMU?

Polecane posty

Gość bossssze
a net ar siedzi i zawija w sreberka (śmiech)

Gość erotika
or-----próbowalismy juz na wszystkie sposoby. A draznienie lechtaczki kompletnie nie sprawia mi przyjemnosci:( juz nie wiem jak sobie radzic. Opanowałam to w taki sposób ze tylko jak sama to robie dojde. A podczas seksu nie umiem tak zacisnąć mięśni w srodku. jestem w dołku bo nasze zycie seks. umiera....:-O

Gość
mięśni w srodku???????? Technika sie liczy!

tak net zaciskanie miesni w srodku cos taka zdziwona popróbuj tak własnie powstaje orgazm pochwowy,

Gość or
erotika, a jak dochodzisz sama jeżeli pobudzanie łechtaczy Ciebie drażni? Bo ja jeżeli robię to sama to właśnie pobudzam łechtaczkę palcami.

Gość
tak własnie powstaje orgazm pochwowy --no to ameryke odkryłas! a ja wiem ze to cwiczenie miesni koegla no ale skoro dla ciebie to orgazm to zycze wielu \"uniesien\"

Gość erotika
netar cwiczenie miesni kegla to zupełnie co innego. Spróbuj pościskac sobie mieśnie pochwy, tak jakbys sciskała wewn strone ud. Ja po kilku takich próbach czuje najpierw cudowne mrowienie, potem czuje jak same zaczynają mi sie zaciskac coraz szybciej i szybciej a potem mam odlot całkowity:) ale tylko wtedy jak robie to sama. nie wiem jak opanowac to samo podczas zbliżenia.......:(

.10] 09:44 net-ar mięśni w srodku???????? wiec to ja odkryłam ameryke to ty sie zdziwiłas, wiec to ja odkryłam ameryke dziekuje za zyczenia osiagam w ten sposób orgazm zaciskajac miesnie a ty nie, wspołczuje wiele ci do mnie brakuje

Gość or
do net-ar chyba masz problemy z dowartościowaniem się. niE MUSISZ WSZYSTKIM UDAWADNIAĆ ŻE MASZ WIEDZĘ i wiesz co z czym . Tego uczą już w szkole i wiedzę mają dziecia. Pytanie o praktykę. Twoje zdziwienie z zaciskaniem mięśni świadczy o Twojej bierności w łużku. Bo jak już przestudiowałaś encyklopedie i wiesz że zaciskanie mięśni to ćwiczenie mięśni K, to poczytaj jeszcze parę linijek i dowiedz się do czego jest przydatne to Cwiczenie. Wtedy nie będziesz zdziwiona.

jak sama widzisz to nie cwiczenie kegla powoduje orgazm tylko zaciskanie wewnetrzych miesni pochwy wiem ze jestes zaskoczona, ale coz jestes starej daty wiec zostało ci to wybaczone, twoja strata nie moja krew cie zalewa, polej sie wrzatkiem

Gość
sama sobie odpisujesz?????bredniami na brednie

Gość wasza net ar
sama sobie odpisuje brednie na brednie, wiem wiek juz nie ten

Gość wasza net ar
wszystkie pomaranczówki to jaaaaaaaa czuje sie podjarana , mam mokro ide sobie zrobic dobrze, to na razie ale znow zajrze pod moim czarnym nikiem on mnie najbardziej jara. znow bede twarda i oschła jak zwykle ale coz takie uroki przekwitania

Gość do adda
zaciskanie mięśnia koegla moze spowodowac powstrzymanie orgazmu Sprawdz sobie atlas anatomiczny jak chcesz dyskutowac

dziewczyny ja zbaczajac z tematu bo on mnie nie dotyczy gdyz z osiagnieciem orgazmu nie mam jakos zadnego problemy lub mam super faceta poprost mam pytanie tylko was prosze o spokojna odpowiedz:jestem tu zasadniczo od niedawna ,zastanawia mnie to dlaczego net-ar jest tak nielubiana ,wiem ze niezawsze piesze to co innym pasuje ale zobaczcie ze jak tylko ona sie pojawia na jakimkolwiek temacie to zaraz jest kłótnia jedyny jaki udało mi sie znalezc to w obumarłes ciaazy nikt jej nie zjechał i nie wiem czyt to dlatego ze tam nie wypada czy jej tam nie znaja? szkoda ze wiekszosc topików konczy sie na wzajemnym ublizaniu bo to nie o to chodzi tu chyba ..........,a jak wejdzie jakas nowa osoba napisze temat ,wejdzie net-ar i ktos kto jej i lubi i zamiast odpowiedzi jest wielka kłótnia .....BEZ SENSU!MNIE TEZ CZASEM WKURZY JAKAS WYPOWIEDZ ALE NIE JADE TEJ OSOBY PRZEZ PÓŁ ROKU......moze najwyzszy czas wyluzowac?wiem ze napewno zaraz któas napisze ze lize jej dupe ale prawda jest taka ze to meczące jest i tyle.....

\"Drugim etapem treningu jest wykonywanie takich skurczów podczas stosunku, wtedy kiedy penis jest w vaginie. Kobiecie ułatwia to przeżycie orgazmu, a jej partnerowi dostarcza nowych silnych podniet związanych z obkurczaniem jego członka przez ten mięsień.\" http://www.zdrowemiasto.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=1665&alt=47 POmagam addzie ;)

a czy ja gdzies napisałam ze tak sie robi...nie !!!! atlas anatoniczny nie słuzy do nauki z czego składa sie czł a nie o istocie orgazmu czytaj uwazniej dziewucho

oj martwice sie o siebie ja nigdy nie miałam z tym problemu wiec do nauki zamiast pouczac innych, piszcie o swoich problemach a nie pouczac sie wzajemnie atlasami....smiech czł bierze ...żennaddaa

ależ Adda to z tym atlasem to bzdura przecież. Juz kilka stron internetowych przegladnelam o tym jak wzmocnic doznania i wszedzie duze skupienie jest wlasnie wokól miesni Kegla, zarowno kobiet jak i mezczyzn o dziwo :)

Gość
nigdy nie miałaś z tym problemu wiec po co załozyłas ten temat?

Gość kalafiorek
Dziewczyny Ja mam tylko łechtaczkowy, który ubóstwiam... :D Pochwowego nie miałam nigdy... :( Mój mąż nie jest krótkodystansowcem i może kochać się długo i namietanie ale dla mnie penetracja sprawia wielką przyjemność... poczucie jedności... ale nie przynosi rozkoszy... :( Słyszałam, że trzeba ćwiczyć mieśnie koegla... ale mnie to strasznie męczy. :( Narazie mamy satysfakcjonujące nas oboje rozwiązanie. Kochamy się w kilku pozycjach, by ostatecznie skończyć "na pieska" i wtedy ja się pieszcze ręką a On wchodzi we mnie od tyłu... Po kilku chwilach dochodzimy wspólnie. :) Mąż trochę jest zawiedzony bo duługoooo już się staramy o ten orgazm pochwowy ale cieszy się, że chociaż tak mogę osianąć szczyt... jego najlepszy przyjaciel ciagle mu nawija makarony na uszy, że jego żona nie ma i nigdy nie miała żadnych orgazmów i maja przez to nieudane życie łóżkowe.

Gość do zon krotkodystansowcow
dziewczyny, nie dajcie sobie wmowic, ze facet nie moze sie powstrzymac. facet moze skutecznie panoiwac nad soba i szczytowac, kiedy chce. musi sie tego nauczyc. u nas zawsze ja mam pierwsza orgazm (mieszany, z przewaga pochwowego), a on konczy od razu opo mnioe.a jednak jest to mozliwe. najlepsza jest pozycja na pieska albo na stojaco od tylu. pomagacie sobie reka. i juz.

Gość aaa ja...
zawsze mam...no chyba ze niemam nastroju na sex...dziewczyny czasami juz mam dosyc,bo podczas jednego razu mam 4 orgazmy...mój facet jest fantastyczny...

Gość
sama piszesz o swoich problemach skoro orgazm osiagasz poprzez sciskanie miesni koegla to na co ci facet siedz przy kompie sciskaj sciskaj sciskaj .........AAAAAAA................. Juz?