Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pytacz

w jakim banku założyć konto aby nie płacić dużo za prowadzenie konta?

Polecane posty

Gość jesli internetowy to nie wiem
ale w wbk bank zachodni do 30 roku zycia nie ma oplat za prowadzenie konta a przelwy przez internet mozna robic bez problemu

Gość vichy
a w mbanku z jakich bankomatow sie korzysta? bo jakos nigdzie ich nie widac

Gość pomocyghjklkjn
polecam inteligo-za darmo i wszytko super. Niestety odradzam mbank wam sie wydaje ze zadarmo poróbnajcie ofert innych banków i to naprawde nie jest za darmo. Zreszta ja zresygnowałam z mbanku ....wole inteligo

ale w inteligo musisz miec caly czas 100 zl zeby ci nic nie pobierali zadnyc oplat,bez sensu

Gość hshgsgs
to po co ci konto jak nie masz na nim gotówki?/ Ja tez polecam inteligo bo mam i mban i inteligo.. Niestety mbank to tania podróba inteligo.....

Gość PCT
mBank nie może byc podróbą bo był pierwszy na rynku

Gość MAM MABK I INTELIGO
INTELIGO BYŁO PIERWSZE PORÓWNUJAC JAKOSC USŁUG TO MBANK SIE NIE UMYWA DO INTELIGO INTELIGO UMOWE PRZYNOSI KURIER,KARTY KODÓW TAKIE JAK KARTY DO BANKOMATÓW WIEL INNYCH CENNYCH ZECZY MBANK UMOWA WCIŚNIĘTA W 1 MAŁA KOPERTE MUSIŁAM ODSYŁAC NA WŁASNY KOSZT DOKUMENTY ZWIAZANE Z KONTEM WSPÓLNYM KARTA KODÓW MOZNA SOBIE NIA DUPE PODETRZEC... WIELE INNYCH USŁUG PRZEMAWIA ZA INTELICHO CHODZBY KAZDA TRANZAKCJA NA KONCIE I DOSTAJE SIE POWIADOMIENIE NAWET JAK PRZYJDA GROSZ..MBANK NIESTETY NIE MA TAKIEJ USŁUGI.... OGOLNIE WOLE INTELIGO :)

Gość co do mbanku
jezuuuuuuu ten mbank jest meczacy na maksa z logowaniem mam problemy, moj chlopak tez je mial chcialam zmienic haslo, bo na tamto stare nie moge sie zalogowac, wiec dzwonie na mlinie a oni mi na to ze telekod potrzebny, to daje tymczasowy, mowia ze musi byc normalny, i ze jutro oddzwonia w tej sprawie dzisiaj dzownia a ja nie mam przy sobie dowodu, wiec musze zadzwonic jeszcze raz zeby do mnie zadzwonili ponownie no ja pier*****

Z powyższych powodów odradzam i mBank i Inteligo. Płacę prowizję w PEKAO S.A. - przelewy na czas, tego samego dnia, żadnych problemów z logowaniem, między bankowe przelewy bezpłatne. Na płaceniu rachunków w ten sposób oszcządzam pięniadze i czas.

Ja polecam mbank. Mam tam konto ponad 2 lata i nigdy nie miałam problemu z logowaniem czy z innymi rzeczami

Niestety musisz przyjsc do banku, ale tylko raz, potem wszytko zalatwiasz przez net, albo tel. Transakcje, zmiane oplat, itp. Goraco polecam.

Gość mbank- nic nie placisz