Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirijkia21

jak manipulowac mezczyzna?

Polecane posty

Gość mirijkia21

kochani... zanim zjecie mnie zywcem-szczegolnie meska czesc... chciałabym dowiedziec sie w jaki sposob mozna manipulowac mezczyzna-swoim własnym-oczywiscie:) chciałabym by kobiety,te madre:)-pomogły mi znalezc instrukcje do tego by facet był bardziej oswojony. chodzi mi tylko i wyłacznie o to co mowic,robic,jak sie zachowywac by on myslał ze ma przewage-a i tak w gruncie rzeczy wyszło by na moje:) i naprawde darujcie sobie krytycyzm-ja po prostu nie wiem co mam zrobic by wszystko sie odwrociło i bym to ja zaczeła nim manipulowac-a nie jak dotychczas on-mna... chce by poczuł sie tak jak czuje sie ja od wielu lat. pomozcie...

Gość proscizna
rozkladasz nogi przed nim, koniecznie bez majtek i poruszasz biodrami, wtedy manipulujesz jego wzrokiem, proste, nie? :classic_cool:

Gość mirijkia21
no jesli chodzi o sex to nie mamy problemow-ale nie moge rozkładac nog co 5 minut no nie-nie zawsze jest odp.miejsce?

Dziewczyno, przerażasz mnie. Albo kolesia akceptujesz jakim jest, albo nie. Po co Ci manipulacja? To nie ma nic wspólnego ze zdrowym związkiem... ale wybór należy do Ciebie... dla mnie to chore. Chociaż jak Ci zależy to polecam książke Roberta Cialdiniego o manipulacji- tylko, że tam też autor wyjaśnia, ze manipulacja to egoistyczna chęć osiągnięcia wymiernych korzyści kosztem drugiej osoby. Faceta mozna oswoić... jak Małego Księcia... ale to juz inna bajka:) Przepraszam za ton, ale...

Gość yytrty
JAK WIDZE POWTORKE TEMATU PRZEKOPIOWANA ZYWCEM, DOMYSLAM SIE ZE WLASNIE KTOS PROBUJE MNA MANIPULOWAC I SIE NA TAKI TEMAT WYPINAM

Gość xyzed
Głupia cipa jesteś i tyle.