Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malwy

co o tym myślicie?

Polecane posty

Witam serdecznie! Wiem ze ten temat przewija sie po forum stale ale chcialabym poznac Wasze zdanie. Ostatnia miesiączka zaczeła sie u mnie 27 wrzesnia. Najczesniej cykl trwa 29 dni. Przytulanko - codziennie ;) od 6 do 11 pazdziernika. Wczoraj (24 pazdziernika) zrobilam test owulacyjny(bo gdzies czytalam ze tez niekiedy wykazuja ciaze) i ciazowy. Test owulacyjny rano pokazywal druga kreske dosyc ciemna ale nie tak ciemna jak testowa, wieczorem druga kreska byla widoczna ale nia tak intensywnie jak rano, test ciazowy Pretest rano wyszedl negatywnie. Dzis (25 pazdziernika) test ciazowy Pretest rano wyszedl negatywny a po poludniu test owulacyjny podobnie jak poprzedniego dnia wieczorem. Piersi pobolewaja, najbardziej brodawki. Temparatura mierzona rano od kilku dni waha sie od 37 do 37,2. Co o tym myslicie? Czy mozna podejrzewac ciaze, czy za wczesnie zrobilam testy ciazowe? Pozdrawiam i dziwkuje za odpowiedzi.

Chyba ten test za wcześnie. Nie jestem pewna... Ale wiesz, ja mam cykle 29 dni i zrobiłam test sikany w 24 dniu cyklu i nie wyszedł. A w 27 dniu zrobiłam badanie krwi beta i okazało się, że zaciążyłam :)

Gość klara 82
w jaki sposób test owulacyjny może wykazać ciążę? bo nie mam zielonego pojęcia?

prawdopodobnie hormon wytwarzany u kobiety w ciazy jest podobny do lh ktory wykazuje test owulacyjny wiecej na stronei www.storktest.pl

zrobilam dzis rano test ciazowy Romet paskowy (zielony) niby byla ta druga kreska ale baaaardzo bladziusienka. Po poludniu zrobilam test Quick View wyszedl zdecydowanie negatywny - nie ma nawet zarysu 2 kreski :( jednoczenie zrobilam tesy Romet (rozowy) płytkowy a druga kreska nie jest moze taka jasna jak ta ranna ale bez watpienia jest. Co o tymmyslicie bo ja juz sama nie wiem... dodam ze oczywiscie @ nadal nie mam, brodawki bola, temp. jest powyzej 37 stop. i mam bialy sluz oraz uczucie wilgotnosci.

Gość klara 82
zrób bete na 100%

ja robiłam czuły test ACON już 3 dni po widać robiłam 2 razy kosztuje 8,50 i jest ok