Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bacekol

kto sie orientuje ile kosztuje konserwacja samochodu u mechaników?

Polecane posty

Gość bacekol

Zbliza sie zima, a zatem trzeba zakonserwowac samochód, srodki sa do tego rozne, jednkaze chciałbym sie zapytac ile biora fachowcy od takiej usługi? z gory dzieki za wszekie info :)

Gość uppp
auto to: cinquecento na reszcie sie nie znam o co mnie pytasz, po prostu chciałem sie dowiedziec...ale widze ze tu powazne rzeczy....powiedzieli mi ze mam sobie zakonserwowoac samochod, pomalowac go od spodu...no to mam teraz problem.

Gość uppp
dzieki za informacje, nie sadziłem ze to az tyle bedzie kosztowac, no coz...

Gość uppp
hmmm, no własnie mozna by było pojechac na kanal i samemu pomalowac. tyko zeby nie nałozyc tego specyfiku za duzo, ze autko nie bylo za ciezkie :P a co polecasz do kupienia do konserwacji? jaki specyfik?

Gość uppp
baranek pwiadzasz... to jak mom pojsc do sklepu i powiedziec zeby sprzedali mi baranka? moze jest akies inne okreslenie na to, no chyba ze beda wiedzeli o co mi chodzi :) a ile takie cóś kosztuje mniej wiecej? PS. sory ze Cie tak zameczam i dzieki za wszystko :)

Gość Złotówka
Niech dodadzą łańcuch ! :D

Pytaj u źródła ja tam robiłem rewelacyjna cena i jakość facet z pasją http://doktorrdza.pl.tl jestem z Woj Sląskiego robi to w Tarnowskich Górach widziałem mało kto choch swoja prace i daje do niej tyle serca

Gość gość
Nie oplaca sie oddawac auta do kogos lepiej zrobic samemu, wtedy masz pewnosc ze to jest dobrze zakoserwowane. W warsztacie jest mozliwosc ze tylko pokryja rdze bitgumem albo bitexem bez porzadnego rozczyszczenia.

Gość Marinta
Sami też możecie wykonać taką konserwację. Możecie zajrzeć do https://eport2000.pl/boll.html?chemia_funkcja=817 , gdzie znajdziecie produkty marki boll, przeznaczone do tego typu operacji. Sprawdźcie, myślę, że wyjdzie znacznie taniej niż u mechanika.

Gość gość
Ja cały czas chodzę do swojego w Lublinie chociażby dlatego, ze ceny i jakość usług mi odpowiada jak najbardziej. Poza tym mogę w jednym miejscu skorzystać od razu z diagnostyki, serwisem klimatyzacji jak i wykonać chipdoping. Zajrzyj w ofertę, tam znajdziesz więcej informacji www.auto-perfekt.com.pl . Polecam

Gość gość
Polecam preparat www.rustcheckcorolon.pl od rdzy, który dobrze zakonserwuje twoje auto. Odkąd znalazłem ten preparat, żaden inny już mu nie dorównuje. Poczytajcie sobie na stronie, tam więcej informacji o nim.

Gość gość
do malowania jest bitex - nakładasz wałkiem lub pędzlem - jest wersja w sprayu - czarna kleista łapie wszelki syf zanim wyschnie przynjamniej 24 schniecia ja oaobiscie robie tak zwanym barankiem - robi sie taka powłoka elastyczna - szybko schnie i co ciekawe mało syfu zbiera

Gość gość
Polecam zabezpieczenie antykorozyjne preparatem Rust Stop. Więcej szczegółowych informacji znajdziecie na www.rustcheckcorolon.pl. Ten preparat jest naprawdę super, zabezpiecza bardzo skutecznie na bardzo długi czas. Warto o tym przekonać się samemu. :)