Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezz komentarza

CO NAPISAĆ W PODANIU DO REKTORA??POMOCY!!!!!!!!

Polecane posty

Gość bezz komentarza

Czesc! Pisze do rektora podanie o przedluzenie terminu obrony pracy magisterskiej! Blagam pomozcie! Chce napisac ze prosze o przedluzenie terminu ale nie mam zadnego przekonujacego powodu :( Moze byc podanie bez uzasadnienia???? I do ktorego rektora mam pisac? Tego głównego czy tego do spraw studenckich???

Gość hehe dobrze wiedziec
ze jest ktos jeszcze kto nie napisal pracy :P Ja pisalam do dziekana podanie bez zadnego uzasadnienia ale do rektora to nei wiem co masz pisac :0 sprobuj tez bez komentarza moze sie uda!

Gość dyplomantka
ja napisalam z powodu awarii sprzetu (komputera) ;) a w poniedzialek mam obrone !!!! :o

Gość pf
"z wykonywaniem pracy magisterskiej"? :o

Gość pisz cokolwiek
nikt tego nie czyta ja już dwa razy pisałam i za każdym razem coraz większe bzdury możesz napisać, że pracujesz i w związku z tym zabrakło Ci czasu albo z powodów osobostych i tak Ci przedłuża termin, zawsze przedłużają, obyś tylko szybko podanie napisała ja nie dałam na czas i przez to mam obronę za rok ale generalnie u mnie na uczelni można przedłużać do pół roku, bez większych powodów

Gość bezz komentarza
o kurna to mam przechlapane bo mialam termin do 15 .10 a jest 25....zobaczymy czy mi przedluza...chce do 20 grudnia przedluzyc :) A musisz chodzic na seminarke czy amsz wolne? Bo ja juz oioddalam index nawet, wszystko zaliczone, tylko ta obrona! Jesli mnie teraz skresla to chyba zmienie temat i promotora :( bo ten jest masakryczny...tylko ciekawe czy mozna :(

Gość bezz komentarza
dzieki za pomoc tak w ogole :)wam wszystkim :)

Gość o masz..... to napisz cos od
siebie....:( Serio! Napisz, ze nie możesz się pozbierać. Może sypnąc mu takim tekstem, że życie to nie zawsze to, co się zaplanuje, ale to, co się między tymi zaplanowanymi rzeczami wydarza... I że masz poważne problemy osobiste. To wystarczy. Rektor tez człowiek. Serio.🖐️

Gość pudelko z lusterkiem
nie ma wiekszego znaczenia co napiszesz, rektor to nie bog, nie bedzie osadzal czy akurat twoj powod jest wystarczajaco powazny, zeby przesunac obrone. roznie bywa w zyciu. zloz podanie jak najszybciej, napisz ze z powodow osobistych i bedzie dobrze.

Gość bezz komentarza
kurcze no jakos tak malo :probelmy osobiste" znowu :problemy osobiste zwiazane ze smiercia bliskiej osoby tez tak jakos brzmia jakbym chciala to wykorzystac" :( chyba zostawie te "obowiazki zawodowe"

Gość lojalna loja
spoko ten o problemach zawodowych jest spoko

Gość bezz komentarza
czuje ze mnei jutro promotorka za drzwi wywali :(

Gość Rioman Giertych
Trzeba bylo sie uczyc i pisac prace a nie siedziec na kafe :D

Gość bezz komentarza
:( :( :(

Gość gość
To są Studia dzienne? Mi kiedyś jeden z wykładowców powiedział, że "Studia stacjonarne w prawie są zapisane jako Studia dla studentów niepracujących i bardzo przykro, ale nikogo to nie obchodzi" A tu chodziło tylko o inny termin zaliczenia zwykłego kolokwium.