Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

parura

co mówicie swojej partnerce/ partnerowi po stosunku?? gdy wam zrobil dobrze??

Polecane posty

Gość ja mówię
to było rżnięcie sezonu, kochanie :D

Gość chetna
ze bylo zajebiste pieprzenie

Gość kotku idz
po majtki, bo dzieci rano wstaną i co ???;)

ja zazwyczaj nic nie mowie czasami, ze jest cudowny ale fakt najczesciej - kotek gdzie jest moj stanik? :D

on za to mowi...: nie ubieraj sie polez troche naga zebym mogl na ciebie popatrzec

Gość jagetr
"o ktorej odjezdza pociag do Wloszczowej??" -

Gość chetna
a moj maz mowi ze tak mu dobrze bylo ze chce jeszcze

Gość gość
ja mowie:\'juz\', na znak ze juz mialam orgazm, bo to po mnie zazwyczaj slabo iwdac:o

Gość Miś Miśśś
Moj mezczyzna mowi prawie zawsze od razu po orgazmie Kocham cie :) A potem ze bylo super,zajebiscie itd

Gość chetna
pozdro a dlaczego slabo widac?

Gość gość
slabo widac, bo nie krzycze i jakos specjalnie sie nie krece, jakbym miala muchy w dupie:D Dla mnie to zadne wielkie przezycie taki orgazm, zeby wpadac w ekstaze jakas, niestety:(

pozdro - no to się nie dziwię, że tak irytuje Cię mój topic, w którym sugeruję, że seks może być całkiem przyjemny :P

Gość chetna
pozdro a moze to nie ten facet i dlatego tak jest?

Gość gość
Skes jest przyjemny i to bardzo, ale nie na tyle, zeby nad soba nie panowac;) Kiedys bylam z facetem, bylam bardzo mloda i mialam taka blokade psychiczna, ze wstydzilam sie przezywac przy facecie orgazmy. No szok! Nie moglam sie przemoc i udawalam, ze.....orgazmu nie mam:o A miewalam je dosc czesto...wiecie, ze nigdy sie nie zorientowal, ze go oszukuje? Dla mnie nie jest to az tak intensywne przezycie, zeby tracic przytomnosc. Jest to po prostu przyjemne, na tym koniec.

Gość -----------------------
a ja nic nie mowie... tylko mysle, ufff nareszcie koniec ;)

Gość gość
Oj, orgazmy mialam z kilkoma facetami...wliczajac w to masturbacje...czasem orgazm jest slabszy, czasem mocnijeszy, ale nigdy nie powalajacy:o

Gość lustereczkoooo
1. kocham Cie (przede wszystkim) 2. ja chce jeszcze raz!!! (shrek) 3. ktora godzina? (jak trza sie zwijac do domu) 4. podasz papierosy? 5. ide spac bo jestem wykonczona :P (co gorszy kochanek :P)

Gość chetna
mi sie zdarzylo pare powalajacych...ale uwazam ze wszystkiego nalezy sprobowac a poniewaz udany seks zalezy od bardzo wielu czynnikow wiec ciesze ze kiedys mialam super kochanka

no to buzia i spać kochanie..i odwracam sie pupą...a on idzie zapalić a później wtula sie całując mnie w plecy;) no chyba ,ze mam ochotę na więcej:p

Gość gość
a ze mna w nocy spi Mis pluszowy:o 😭. Powaga!

ty weź tego swojego faceta spakuj i przeprowadź do siebie;)a nie będzie całe życie mieszkał z mamusia i jadł gotowe obiadki:D

Gość Mercury Rev
ciekawska - po orgazmie odwracasz sie do sciany i zasypiasz ???? kurde ile sie naczytalem żali roznych kobiet ze to wlasnie faceci tak robią a one tego nienawidzą

Gość gość
Ech Ciekawska, ja juz sie pogodzilam z faktem spania z pluszowym misiem, nic innego nie oczekuje, na nic nie licze. Koniec tematu, bo on lubi sobie wejsc i poczytac kafeterie:o

no cóż:D mam co chciałam i kimam:D on tez często mówi :no to dostałaś dzisiejszą porcje dobranoc:D chyba ze mamy ochotę na nocny maraton:p wszystko sie zmienia jak ludzie mieszkają razem i codziennie ze sobą...;)co innego jak ludzie 2 razy bzykają się w tygodniu bo tyle sie widzą-to nic dziwnego ,ze kobieta sie denerwuje jak on zaraz po stosunku śpi;)

Gość Mercury Rev
"no to dostalas dziesiejsza porcję , DOBRANOC" maskara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba naprawde jestem idealistą ...