Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piccola ragazza

Kto płaci za wesele?

Polecane posty

Gość a wy myślicie że TU jesteście
nienormalna jestes ze takie pytania zadajesz..zadaj sobie choc troche trudu i poczytaj chocby'slubu i wesela'..a nie idiotyczne pytania zadajesz!to indywidualna sprawa..juz nie ma "ramek" ze rodzice młodej to to i to a młodego to to i to..jesli chcesz miec wystawny slub a nie stac na niego rodziców płacisz sama z facetem jesli stac i chcą wydac kase płacą oni. idiotyczny temat/

nie ja już po. Tylko dziś mam zjebany humor. Myślałam o swoim weselu i......... porażka. Moi rodzice chcieli zrobic w restauracji, ale teściowie nie chcieli się na to zgodzic. Zrobiliśmy więc mini-przyjęcie u nich w mieszkaniu (18 osób). Teraz żałuję.

my z moim pryszłym mężem zorganizowalismy to tak, że koszty pokrywaja nasi rodzice, my tylko płacic będziemy za własny ubiór czyli suknia, garnitur i dodatki oraz obraczki. A rodzice na dodatek koszty ponoszą po połowie. Wszyscy zadowoleni a podział sprawiedliwy ;) A kiedy ten szczęsliwy dzień??

Gość wstydziłabym się wziąć
od rodziców pieniądze na imprezę. dorośli ludzie podejmują dorosłe decyzje i sami płacą za swoje wydatki. za ślub powinni płacić młodzi.

po pierwsze nie jestem kretynką. Każda rodzina postępuje inaczej, według innych zasad. Chciałam wiedziec, jak było u Was. Znam młode pary, którym rodzice sponsorowali ślub. Znam też przypadki, kiedy to państwo młodzi pokrywali koszty. Bywa tak i tak.

Gość upppppppppppppppppppp