Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akkaa

gej też człowiek

Polecane posty

Ja nie mam nic przeciwko wiazaniu sie geji, czy lesbijek, czy legalizacji ich zwiazku, to ich sprawa, jeslis ei kochaja to niech to robia. Natomiast chodzi mi o dzieci, latwo jest pisac ze wolaloby sie miec dwoch ojcow czy dwie matki niz ojca alkoholika. Co z tego ze dzieci homoseksualnych rodzin mielibyw domu wszystko, byliby kochani, ale poza domem byloby przesladowanie, wyzwiska, takei dziecko byloby posmiewiskiem, o to mi chodzi, myslicie ze takie dziecko mialoby latwe zycie? mogloby miec w domu naprawde wszystko ale to nie zmieniloby faktu ze byloby wytykane palcami glownei przez swoich rowneisnikow, przez inne dzieci.

Gość do mariusza
przepraszam, ma pan rację , że dzieci są prześladowane przez rówieśników, są jeszcze gorsze rzeczy, niektóre dzieci mają rodziców zabójców to jest dopiero koszmar , ja mam normalną rodzinę, urodziłam się z niedosłuchem, dzieci też mi dokuczały, owszem przeżywałam, wiem co to znaczy czuć się gorszą, nieakceptowaną, miałam depresję z tego powodu, teraz jest dobrze, już tak nie myślę, są jeszcze poważniejsze przypadki w życiu, tylko nietolerancja tak bardzo boli, nie mogłabym tak żyć pod presją co mogę robić, a co nie, taki to mamy świat, kolorowi ludzie też nie są traktowani dobrze, nie podobały się mieszane małżeństwa, czy miałabym wstydzić się, że jestem mulatką, mówię inaczej itd, nietolerancja ma niejedno imię, nie ma wyboru musimy z tym żyć, czy dobrze czy nie, zawsze będzie tak samo

Gość do ludzi
mamy prawo żyć jak chcemy i zakładać rodziny, to nasza sprawa

Gość slowik
widzę, że nikt tutaj nie wypowiada się na ten temat, może was to nie interesuje, jestem osobą toleracyjną, chcę żeby każdy człowiek był szczęśliwy w życiu, wiem co toznaczy czuć się odrzuconą i nieakceptowaną, dlatego rozumiem klopoty ludzi, taka jest prawda

Gość Raaasssissssst
Dlaczego staracie się na siłę uczłowieczyć to zboczenie?????? O jakiej rodzinie nieszczęśniku mówisz???? O ile mi wiadomo ludzie zakładają rodziny a celem istnienia rodziny jest dochowanie się potomstwa by nasz gatunek nie zaginą. A czego może dochować się para pedałów odstawiająca parodie z ślubem tworzeniem "rodziny" itd. Macie prawo żyć tak jak chcecie to wasza sprawa , ale nie szukajcie u normalnej części społeczeństwa usprawiedliwienia i błogosławieństwa dla waszego zboczenia. Celowo użyłem tu słowa pedał a nie innego z tego powodu że ostatnimi czasy zaczyna się powolny proces asymilacji tego zboczenia do zdrowej tkanki społeczeństwa choćby za pomocą łagodzenia zwrotu pedał - brzmi wulgarnie i ostro i każdy wie o co chodzi i trzyma się z daleka... Gej- czyż nie brzmi to już inaczej jakoś tak mniej drażliwie prawda. Ale to jeszcze było za ostro więc pojawił się miły i przyjemny zwrocik Kochający inaczej- poezja, niedługo zacznie się wmawiać młodym chłopcom w szkole że jak podoba mu się kolega to wszystko cacy że jest ok bo jest normalnym zdrowym człowiekiem tylko kochającym inaczej ,prawda że pięknie pomyślane....

Gość slowik do rassssisty
to jest bardzo smutne co mówisz, co ci przeszkadza człowiek inaczej kochający, czy to jego wina ,że taki się urodził,myślisz, że łatwo jest takim ludziom z czymś takim żyć, to nie jest zboczenie, czytałam o tym jak ludzie mylą te pojęcia, to nie jest gwałciciel ani pedofil, miejmy trochę rozsądku, ja nie mam chłopca, to nie znaczy ,że jestem lesbijką, zawsze byłam nieśmiała, urodziłam się z niedosłuchem, wiem, że to nie jest koniec świata, inni mają gorzej,mam fajną rodzinę, oni nauczyli mnie tolerancji i szacunku wobec innych,nie ważne dla mnie jest to czy ktoś jest kolorowy, gejem itd., nikt nie jest doskonały, oto mamy taki świat, płakać mi się chce

nie lubię rasizmu, wpadam przez to w depresję, dosyś nasłuchałam się o tym, to mnie dołuje

nic nie jest ani czarne ani biale, nie znoszę chorych ideologii, ona niszczy nas psychicznie, nie ulegam presji otoczenia,ludzie upośledzeni też są zle traktowani, TO JEST NIESPRAWIEDLIWE

nie każdy wygląda na geja, taki człowiek może mieć żonę i dzieci, to jest oszukiwanie siebie, po co udawać normalną szczęśliwą rodzinę, to hipokryzja , pięknie pomyślane...

Gość leht
gdyby wasi synowie urodzili się gejami, czy krzywdzilibyście własne dzieci z powodu i ch inności, to nie ma znaczenia czy rodzina jest normalna czy nie, ludzie w normalnych związkach też nie są szczęśliwi, tyle teraz słyszy się o rozwodach, slowik miał rację mówiąc o nietolerancji ludzi, widzę, że ta dziewczyna jest wrażliwa i dobra, bierzmy z niej przykład

Gość Raaasssissssst
Może zle się wyraziłem, nie zaganiam na stos takich ludzi,niepokoi mnie to co zaczyna się rozprzestrzeniać z zachodu mianowicie zalegalizowanie związków chomoseksualnych, przypuszczam że kolejnym krokiem będzie zgoda na adopcje dzieci przez takie pary co było by prawdziwą tragedią. Niepokojąca jest walka o społeczną akceptacje zachowań sprzecznych z naturą działających destruktywnie na społeczeństwo.

Gość Raaasssissssst
Tak mi przynajmniej ksiądz mówił bo ja przecież aż takim durniem nie jestem żeby nie wiedzieć, iż homoseksualizm istniał od zarania dziejów a obawy o coraz dalej idące legalizacje są czystym kretynizmem. Wszak skoro handel jest legalny to już tylko krok od zalegalizowania kradzieży. Wszak skoro prokreacja jest legalna to już tylko krok od legalizacji gwałtu. I tak sobie można gdybać, ale ksiądz pewnie wie, co mówi:)

Gość Raaasssissssst
Inteligentny podszywek, całkiem całkiem

Gość do rassssisty
mówię prawdę jak jest, człowiek ma to zakodowane w psychice i tego nie da się zmienić,nie obchodzi co mnie mówi ksiądz, nie dam się ogłupić,ja tylko wyraziłam zdanie, tacy ludzie mogą być wszędzie, tylko to ukrywają, to mnie niepokoi, im też jest ciężko

Gość do rassssisty
jestem inna niż ty, boję się nietolerancji , obłudy,należę do spokojnych ludzi, w rzeczywistości zamknięta, wszyscy jesteśmy ludzmi, mamy wady i zalety , nie jesteśmy zli, tylko bezsilni i zagubieni, to dla mnie jest straszne, nie znoszę hipokryzji, pamiętam w szkole, jak dokuczała mi koleżanka bez żadnego powodu, przez nią miałam nerwicę lękową, nie chciało mi się żyć, miałam bezsenne noce, rodzice pomogli mi bardzo w tych trudnych chwilach, dlatego rozumiem kłopoty ludzi i naczej to odbieram niż ty

Gość do rasssisty
homofobia dla mnie jest chora i szerzy nienawiść, gdybyś obraził moją siostrę albo córkę i zrobił krzywdę, zatłukłabym cię, broniłabym swoją rodzinę za wszelką cenę, nie wolno dręczyć slabsze osoby od siebie, BÓG KOCHA WSZYSTKICH, WSTYDZĘ SIĘ, ŻE ŻYJĘ W TAKIM KRAJU, NIENAWIDZĘ GWAŁCICIELI,BANDYTÓW, RASISTÓW, ONI SĄ NAJGORSZYM ZŁEM NA ZIEMI, DZIĘKUJĘ CI ZA CHOLERNE WSPARCIE, TWOJE TEKSTY PROWADZĄ MNIE DO SAMOBÓJCZYCYH MYŚLI, CO CZUJESZ SIĘ ZADOWOLONY, NIE WYMĄDRZAJ SIĘ TAK, NIE ZNAJĄC UCZUĆ LUDZI,ŁATWO MÓWIĆ SOBIE TAK, NIE JESTEŚ NA ICH MIEJSCU, PRZESTAŃ GADAĆ BZDCZUJĘURY ,POMYŚLEĆ , ŻE CHODZISZ DO KOŚCIOŁA,BRRRRRRRRRRRRRR,CZUJĘ WSTRĘT DO TAKICH HIPOKRYTÓW

Gość hhhhhmmmmmmm
a dla mnie to wszystko jedno jak sie naprawdę kochacie to tylko zazdroszczę tylko nie wychowujcie dzieci

Gość do hhhhmmmmmmmmmm
każdy ma prawo wychować dzieci , to nie wasza sprawa, to nasze życie, nie układaj nam życia, nie jestem twoją siostrą, daj nam spokój, kocham mojego ojca takim jakim jest i nikt mi tego nie zabroni

Gość Raaasssissssst
Sory nie chciałem Cię urazić... Możliwe że przesadzam ale nie pisałem tego w ten sposób z jakiegoś wyrachowania, czy nienawiści , być może zbyt płytko potraktowałem temat. Jeszcze raz soryyy.................

Gość do rasssssssssisty
ja też przepraszam ciebie, zdaję sprawę z tego, homoseksualiści nie powinny adoptować dzieci, nie jestem uprzedzona, masz rację , one miałyby łatwego życia, najważniejsze jest dobro dziecko, takie dzieci nie zasługują na cierpienie, płakałam wczoraj i przemyślałam, dałam się ponieść emocjom, wstydzę się tego co wcześniej do ciebie powiedziałam, jeszcze raz przepraszam

Gość do rasssssssssisty
aha powyżej chciałam napisać , że dzieci nie miałyby łatwego życia, za szybko pisałam, zapomniałamm dodać słowo nie

Gość do dumnego geja
dlaczego nie pokazujesz twarzy, wstydzisz się, nie bój się mnie, nie mam nic przeciwko tobie, pokaż swoje koszule i inne rzeczy, czy jesteś przystojny, ile masz lat, czym się interesujesz, jestem dziewczyną

Gość Zamykam ten topik
Jestem na stronie feministki i geje, tam ludzie dają upust nienawiści, można książkę o tym napisać, a nawet film nakręcić, zbieram o nich informacje, bo dyskusje są burzliwe i szokujące.

Gość dużo tu jest
kafeteria kącik zgwałconych , masturbacja, aborcja, mój pierwszy poród, feministki i geje, szukam miłości itd.

Gość pedałom
należy współczuć ciężko się żyje będąc nienormalnym pośród normalnych zdrowych ludzi dzięki którym nasz gatunek nie zaginie.

Gość slowik
ciągle gatunek gatunek, tak wszyscy kiedyś umrzemy, gatunek nie wyginie, czy to będą zdrowi ludzie czy inni, ktoś nakładzie nam jakiś głupot do głowy, a pózniej ludzie są opętani nienawiścią, ale niewszyscy na szczęście

Gość Homofoby są też nienormalne
Trzymam się z dala od takich szaleńców.Chroniłabym swoje dzieci przed ich nienawiścią.

Gość Ona Z.
Lubie gejow! Sa wspaniali

Gość dziwek
taki z niego człowiek, jak z muła dupa trąbka i jeszcze tylko w kakaowe oczko chce..:)