Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akkaa

gej też człowiek

Polecane posty

Gość Wszyscy jesteście obłudni
Nie wiedziałeś, że gej się nie myje

Gość gość
wyczuc geja...nie chodzi tu o stereotyp homosexualisty - obcisle spodnie, hawajska koszula i damski usmieszek....Tu chodzi o cos w zachowaniu...moze o wikesza wrazliwosc, delikatnosc...JEden z tych moich znajomych to kawal chlopa, meski, przystojny...jednak jest w nim cos takiego, co od razu pozwolilo mi zawyrokowac o jego orientacji seksualnej.

Bo jeżeli tego nie wiedziałeś to nic o nas nie wiesz.

Gość tak jak hetero są
dobrzy i zli, tak i geje, Moze procentowo wiecej jest mniej zrównowazonych psychicznie , bo maja ciezkie zycie w swiecie dostsowanym do hetero. Musza miec chyba bardzo silne osobowosci, zeby w nim normalnie egzystowac. Ja bym pewnie zwariowała. Nie dziwie im sie,ze czasem mają ochote własnie zamanifestowac swoja seksualnośc. Jako hetero nie sciskam sie publicznie, ale wiem,ze w zasadzie mogłabym to zrobic. Malo razy widze, jak dziewczyna siedzi w tramwaju na kolanach chlopaka ,albo jak sie całuja na ulicy? Najwyzej jakas dewotka sieskrzywi. A gdyby tak geje - strach wyobrazic sibie reakcje tłumu.

Gość gość
kuchwa, nie wiedzialas jak juz cos:o Oj, ze mna chyba czesto nie rozmawiasz:o

no ku*wa nie znam wielu gejów tylko jednego i za cholerę nie powiedziała bym ,ze to gej..jeżeli chodzi o przyjęte stereotypy..ą,ę ..sztywna raczka..różowy sweterek...:D z niego jest porostu kawał faceta ,który na dodatek ma ostry jęzor

Codziennie? Tu, czy w realu? To się teraz tak zaciekawiłam, kim jesteś, że pewnie nie będę mogła zasnąć. Widzę po kolorze Twojego nicka, że jednak obawiasz się ludzi. To nie wiesz, że baby są ciekawskie? I jak ja teraz zasnę nie wiedząc, kim jestes? :O 😭 Nie ujawniaj się jednak. Świat jeszcze nie dojrzał do tego, byś mógł to zrobić. :( Dobranoc wszystkim. :)

Gość gość
PErla 🖐️No wlasnie, kawal chlopa...a ja tych moich wyczulam...Znam jeszce jednego geja, bliskiego kumpla kolezanki. Jego orientacja byla mocno skrywana, a kiedy poznalam go na imrezie nie moglam opzrec sie temu wrazeniu, ze to nie heteryk.. Potem kolezanka sie sama przyznala, ze mialam racje. Nie wiem, moze mam paranoje:o

Perła.....ja nie powiedziałam że gej to nie czlowiek.....człowiek tylko troche inny. Ja uważam że za bardzo promuje się w ostatnich czasach te odmienności..... a w szczegolności zauważa sie te zmiany za granicą.....gdzie ta odmienność zaczęto znacznie wcześniej akceptowac.

ja już tylko napiszę tyle : gdybyście wszyscy byli tacy tolerarncyjni, to ten topik by nie powstał. Dziękuję Wam za rozmowę i życzę dobrej nocy:)

Gość gość
Ten topik powstal, bo wiadomo, ze nie wszyscy sa tolerancyjni 🖐️, dobranoc!Margaritta--> ci odmienni jak mowisz walcza tylko o bycie traktowanym po ludzku. Przypomnij sobie II wojne - Zydzi w geccie tez pewnego razu sie wkurr...li i powiedzieli DOSYC robiac powstanie. to samo jest z homosezualistami. To taka ich mala pomaranczowa rewolucja;)

to nie prawda......ten człowiek jesli pójdzie do sklepu po zakupy, do lekarza.....czy gdziekolwiek indziej jest traktowany identycznie.....sami wspomnieliscie ze nie należy nikomu zaglądać pod kołdre...to dlaczego oni sami tę kołdrę na ulice wyciągają? co? i chcą by ich popierać?...a róbcie sobie co chcecie....to moze ja w ymyślę sobie jakieś zboczenie i zacznę sie domagac by było ono trakatowane jak coś normalnego co?

Gość ale pomysl jak by ci bylo
jesli bys nie mogla nikomu opowiedzic o swoim patrnerze , czasem nawet rodzicom? Patrzec na niego z zachwytem publicznie? Przedstawiac znajomym, mowic o wspolnej przyszlosci? Jasne,ze mozna z tym zyc, ale przeciez zycie ma sie jedno i chciałoby sie je przezyc najpelniej. To tak jak powiedziec ludziom na wózkach - siedzcie w domu, nie jestescie normalni, nie pokazujcie sie, bo maja estetyka tegonie zniesie

myślę, że oni tylko chcą by im nie utrudniać zycia, nie dyskyminować to wkońcu nie ich wina, że tak ich matka ntura stworzyła chcą mieć poprostu prawo wyrażania i okazywania uczuć tak jak pary hetero ja chyba też chciałabym mieć przyjaciela geja

to moje marzenie od lat a magdy m wtedy jeszcze nawet w umysle rezysera nie było poprostu znam nie jednego i mam do tych ludzi sentyment bo nie zawiodłam sie na żadnym z nich

ta szczególnie po odcinkach Magdy M zrobiło sie to modne. tylko jakoś tak Magde z Piotrem pokazują w łóżku.....a jakoś facetów nie.....a przecież to takie normalne.

dla niektórych nadal szokujące :( niestety a ludzie powinni miec mozliwosc wyrazania siebie i swoich uczuc

Gość Nico
Pysznią sie swoją innością, są potrzebni w społeczeństwie jak wrzód na dupie. Są normalni w czterech ścianach, na ulicy to draństwo. Chcą związków małżeńskich, hańba ,zdziczenie narodów, !

a swoja droga dobrze ze w serialu pokazuje sie ze ten przyjaciel magdy m widac calkiem normalny facet jest i przystojniak do tego bo niektórzy maja inny obraz geja

Gość facet z facetem w lózku
to nie jest normalne :o

Do Asiulek: masz piękne dziecko:) gratuluję 🌼

homoseksualizm nie jest choroba to jest potwierdzone w WHO światowej organizacji zdrowia moze nie przywyklismy do takiego widoku ale wszyteko przed nami :)