Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akkaa

gej też człowiek

Polecane posty

gosssko---> a Ty o hamstwie zapewne wiesz wiele... dziwne jak mao trzeba a bry obraic kogos prawda?

Gość ciemny jolku
To jest ich sprawa a nie nasza, nie obchodzi mnie czy ludzie są gejami czy nie, nie czepiam się innych ludzi, też nie toleruję adopcji dzieci przez takie osoby, a to nie jest moja wina, ja nie rządzę w kraju, więc nie czepiaj się mnie, bo ja mam swoje życie, nikomu nie wchodzę w drogę, a czy tobie przeszkadzają upośledzeni ludzie, i czy ich też będziesz potępiał, ciebie chyba porypało.

Gość gossssko
aha i jeszcze cos ostatnio szłyszłam ze geje to "coś normalnego" ja sie pytam jak to cos normalnego? ze kochaja sie w doope? gdyby doopa słuzyła do seksu to hetero seksualni faceci kochali by sie z kobietami tylko w pupe a jak pora na dziecko to było w pochwe.. i nikt mi nie powie ze to normalne bo połowa starszych gejów ma problemy z wypadajacym odbytem..albo ze szczelnascia tych zaworów.. czemu kobietom nie wypada pochwa?? bo tylko to miejsce śłuży do seksu...

Gość ciemnyolek
inność to zaleta ? i dlatego dziś na siłe każdy chce być inny, zlasowane mózgi , taki jak i Twój, geje to cioty, zniewieściali faceci, po prostu nienormalni, z taką ciotą pewnie że pogadasz hahah nie no szkoda słów, to jakaś farsa, idź se pogada z zoofilem, to to samo co pederasta

Gość słowiczka
Oczywiście ,że gej to też człowiek, moja mama miała koleżankę, która była lesbijką, przyjazniły się.

Gość ciemnyolek
niech żyją ale się nie afiszują, upośledzonych się leczy, stawia diagnoze i już, jak ktoś jest kleptomanem znaczy jest niekaralny ? nie, łażenie i obniżanie moralności i jeszcze na oczach dzieci to skandal, wiem że to wina rządów ale nie tylko własnie to wina taki wielce tolerancyjnych ludzi jak wy

Gość gossssko
porównujecie upośledzonego do geja??? jestescie nienormalni.. uposledzonym moze bycdlatego ze okreciła sie pępowina na szyji. i to jest tylko to..taki człowiek nikogo nie demoralizuje.. jest "inny"bo skrzywdził go los.. nie orbią durnych parad równości..

Gość słowiczka
Ciemny jolku, a co masz do toleracyjnych ludzi, czy ja będę każdego człowieka pytać się na ulicy czy jest gejem, lesbijką itd. to jest chore. Może byłam wśród takich ludzi, nie wiedząc, a nawet jakbym wiedziała, to mam się odwracać od takich ludzi?

Gość ciemnyolek
słowiczka czytaj uważnie, nie każe ci nikt pytać sie każdego czy jest homo niewiadomo...

Gość słowiczka
Wiem co to znaczy być nieakceptowanym, zawsze byłam spokojną dziewczyną, która nie wdawała się w konflikty, ale ludzie są różni, nie lubią słabszych.

Gość gossssko
rozumiem ze wszyscy tutaj obrońcy ..sa pewni ze chcieli by żeby gej z przyjacielem gejem..(obaj pracuja w tej samej szkole) wpajali waszym dzieciom swoje wartości moralne>? żeby mowili ze gejostwo jest normalne i w porzadku..

Gość ciemnyolek
polecam wszystkim psedotolerancyjnym tutaj osobą wyobrazić sobie życie i wychowywanie się w rodzinie zboczków, dwóch facetów wychować ma dziecko, do którego będzie mówić mama ? może do obu ? ludzie opamiętajcie się !

Gość gossssko
aha a poza tym zauwazcie ze dzisiejsza beznadziejna modziesz bawi sie w biseksualizm bo jest koorwa modny.. a nie dlatego ze ich to pociaga.. wszyscy wygladaja jednakowo..sama nie raz nie wiem z kim rozmawiam z chłopakiem czy z panna.. maluja sie,kreski,lakier na pazurach,szminka(o zgrozzo) wygladaja komicznie..jak to dobrze ze w moich czasach nastolatkowie byli normalni...przede wszystkim faceci..

oczywiscie ze innosc jest zaleta... ja jestem DUMNA z tego ze jestem inna od Ciebie gossssko... dumna!!!!

Gość słowiczka
Nikt mi nic nie wpajał od dziecka, sama dowiedziałam się,że to jest inna miłość, tak było od tysiącleci, nie mamy na to wpływu.

Gość gossssko
a ja jestem dumna z tego ze jestem normalna..ze mam normalnego wspaniałego faceta..ktory jest meski a nie zniewiesciały i ze bedziemy wspaniała kochajaca sie rodzina z dziecmi.. cos jeszcze??

Gość ciemnyolek
do najeri, ktoś ci krzywde zrobił i wmówił Ci coś co naprawde jest chore, propaganda i cywilizacja ci zaszkodziła, jesteś jak zombie.... spadam walczcie tu dalej sami, aha najera idź se daj sutek przyszyć na czoło, będziesz inna i wspaniała.

Gość ciemnyolek
gosssko , trzymaj się i pozdrawiam prawdziwych facetów !

Gość gossssko
ja też spadam..ide bo mam lepsze zajecia niz uzeranie sie z gejami.. sutek to niezły pomysł.tylko uwazaj bo pomysł chwyci i wszystkie beda z sutami na czole latały...

Gość słowiczka
Ja nie cierpię niektórych facetów, mam do nich wstręt, odpychają mnie łysi mężczyzni czy chłopcy, nie znoszę wulgaryzmu.

gosssko... ja tez jestem dumna ze mam wspanialego faceta, ze sie kochamy ale ja jestem hetero... a tym ktorzy sa homo nie mozesz wmowic aby postepowac inaczej... oczywiscie ja tez jestem przeciwna adopcji dzieci przez rodziny homo,ale to co robia i dlaczego to robia pozostawiam im... a tak poza tym wyrazamy swoje opinie nie tolerujac ich... po co mam przeszywac sutekna czolo? to dopiero byloby nie normalne... bo ja jestem taka jaka mnie bog stworzyl.. i homo tez tacy sa, co z tego ze kochaja osoby tej samej plci?

Gość gossssko
nie wiem czy umiesz czytac napisałam ze mi nie przeszkadzaja jesli zostana ze swoim gejowstwem w domu..

Gość gossssko
ale to nie jest normalne..i bog tak celowo nie zrobił..no chyba ze za kare..to sie zgodze..

Gość słowiczka
Najery nie przejmuj się , ważne jest jakim jesteś człowiekiem, im preszkadza tylko inność.

Gość gossssko ty zostań w domu
z chłopakiem.

Gość Kiedyś chciałam być chłopcem
na złość ubrałam spodenki, tak poszłam na plac zabaw.

Gość Miałam 10 lat krótkie włosy
duże ładne brązowe oczy, huśtałam się na huśtawce, mówili do mnie mały.

Gość Bardzo przykrym problemem
jest nietolerancja do chorych umysłowo ludzi , wiele razy byłam świadkiem dokuczania i wyśmiewania się z takich osób, to samo dotyczy rasy i religii, więc Polska nie jest krajem toleracyjnym, co zle świadczy o nas.

Gość gossssko
tak zostajemy czesto w domu jak may ochote sie bzykac cały dzien..nie afiszuje sie z moim chłopakiem po miescie ,ciagle.. poza tym kobieta i facet zakochujua sie i zxakładaja rodzine..po to by najczesciej mieć dzieci a potem wnuki..i tak dalej.. a wy? gewje co macie do zaoferowania światu?

Gość kapitanmajor
Pedały mają do zaoferowania ogolone klaty i odbyt :D lol