Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akkaa

gej też człowiek

Polecane posty

Gość larwko
Dobrze

hihi fajnie ze jestes..ja musialam wczesniej zniknac;-) masz moze znajomego geja? bo cieplutko o nich piszesz:-)

Gość larwko
Nie mam znajomego geja, jestem toleracyjna:).

Gość Psycholoooooggggg
A wiecie dlaczego homoseksualizm został wykreślony z listy zaburzeń? Bo mężczyzna czy kobieta homoseksualna, to nie tylko pociąg do tej samej płci, ale i zdolność do zaangażowania się emocjonalnego wobec tej samej płci, Czyli potrafią kochać, a że facet faceta czy babka babke to nie wazne, wazne ze te uczucia sie budzą, i oczekują takich uczuć, budują swoje zwiazki nie tylko seksualne, ale i uczuciowe. zdolność budowania więzi, uczuć jest normą, czyli zaangażowanie się emocjonalne milosc jest normą. To jest uwarunkowane genetycznie Pedofil zooofil, to co innnego, oni nie anagażują się emocjonalnie, tylko realizują swoje egoistyczne potrzeby erotyczne, a uczuć w tym nie ma, nie ma miłości, tylko sama erotyka, zaspokajanie instynktów. Więc nie piszcie i nie mieszjacie pojęć, bo wy stawiacie znak rownosci miedzy gejem a zboczeniem. Tak nie jest. Ten mechanizm psychologiczny wyjasnilem Polskie spoleczenstwo nadal jest niedoadukowane, przykre... Nie wolno oceniać człowieka, wydawać na niego etykiet, można opiniować zachowania, ale nie człowieka, bo człowiek jest człowiekiem i zawsze może pobłądzić.

Gość Psycholoooooggggg
Tak, bo tylko niedowartościowani ludzie niszczą drugich ludzi. Poniżanie kogoś, wyśmiewanie jest dla mnie informacją, że taki człowiek ma kompleksy, i aby sie dowartościowac, wlasnie wysmiewa to co inne u czlowieka, a kazdy czlowiek ma prawo byc inny, takze w swiatopogladzie, niektorzy jak pisza cos wulgarnego, nie zdaja sobie sprawy ze kogos moze to ranic, nie tylko na poziomie swiadomym, ale i nieswiadomoym, Niektorzy zeby sie wywyzszyć, docenić, muszą kogoś ponizyc, wysmiac, a to jest juz patologia, psychopatologia. Mozna wyrazic swoje zdanie, ale w sposób taki, który nie rani innego człowieka, nie poniza go. Ale coz, znam ludzi ktorzy mieli wulgarne opinie o gejach, a jak dziecko ich ujawnilo orientacje bylo im w niesmak, zmieniali zdanie, ale czesto tez sa tragedie, gdzie ludzie nie rozumieją mechanizmow seksualnosci

Larwko. Psychologu wszystko co mówisz to jest prawda, ludzie gadają bzdury o gejach, jedna osoba z jakiegoś topiku mówiła " Jestem dumna z tego , że jestem homofobką".

Gość Psychologu
Bądź też na innych topikach , twoje rozmowy pomagają, są mądre

Gość zxzxzx
nie ma nic bardziej obrzydliwego nisz widok dwuch gei!! nawet zwierzęta mie tak nie brzydzą

Gość ooooooooooooooo
jestem z wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość Pamięć dla prezydenta
i wszystkich ludzi.

Gość Mój skromny głosik w sprawie
To zabawne, że ludzie w obecnych czasach są "tolerancyjni" i potrafią się w sprawy tej (niby) tolerancji tak poświęcać. Poświęcają w imię tej "walki" tyle swojego czasu, sił i determinacji... jednak zastanawiające jest zarazem, że robią to wyłącznie w stosunku do tematów medialnie modnych. Na niemal każdym forum znajdziesz 1000 tematów o lesbijkach, w telewizji nie ma dnia abyś nie usłasz jakiegoś newsa o gejach, zaś jak idziesz ulicą bombardują ciebie bilbordy "walcz z homofobią". Można wręcz pomyśleć, że kochający inaczej są niemal obdzierani ze skóry, bici, torturowani, wyszydzani i prześladowani... ale tak się nie dzieje. We wszystkich państwach Europy, homoseksualizm jest legalny, a homosie mają takie same prawa jak reszta społeczeństwa. MAŁO TEGO! Homoseksualiści w większości państwa cywilizacji zachodu traktowani specjalnie przez ustawodawstwo, rząd i społeczeństwo, wręcz niemal jak święte krowy. Więc w imię czego ta bezpardonowa walka? W imię kompleksów, że ślepe uprzywilejowywanie jednej grupy społecznej (homo), jest wyznacznikiem postępu, tolerancji i elity wśród krajów? A wracając do tej tolerancji. Czemu też nie głosicie moi mili tolerancji wobec osób brzydkich, starych, jąkających się, chorujących na przewlekły trądzik, biednych itp- to są osoby prawdziwie prześladowane we współczesnym społeczeństwie. Czyżby to już nie był aż tak fascynujący i plasujących na piedestał elit temat jak homoseksualizm? Przykro mi to pisać, ale z moich osobistych obserwacji wśród znajomych stwierdzam, że najbardziej nietolerancyjni są właśnie ci krzyczący bojownicy o prawa gejów. Są cholernie tolerancyjni dla Żydów, czarnych, homoseksualistów... ale nie daj boże aby któryś usłyszał, że jesteś praktykującym katolikiem, masz gdzieś latanie po galeriach handlowych, twój chłopak jest brzydalem, albo jesteś zwolennikiem tradycyjnego modelu rodziny. Wtedy "tolerancyjni" być przestają...

Gość ludzka rzecz

Gość kup wygraj
Sprzedaję gejometry - wykrywacze gejów, chce ktoś ? :P

Gość bumbum bum
Też tylko rów ma rozjechany ;)

Gość amelka12345
Urozmaić swoje zycie erotyczne wejdz na dyskrecja.pl

Gość do mój skromny głosik
Uroda to co innego niż własna tożsamość.