Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria421

Korekcja nosa a skrzywiona przegroda nosa .

Polecane posty

Gość igraszka_kitrasz
9500zl? Bardzo drogo, moja kolezanka robila tu - chirurgplastyczny.org i zaplacila duzo mniej. No ale mozliwe, ze to taka wlasnie skomplikowana sprawa byla

Gość heidi wrocek
Hejka, czy po korekcji czubku nosa, tydzien po moglabym juz cwiczyc i tanczyc ? Którą klinikę polecacie we wrocławiu ? dzieki za info.

Niestety nie wiem, gdzie we Wrocławiu robią coś takiego, ale znam dobrą klinikę w Warszawie. W IQ Medica maja dobrych, renomowanych i znanych w branży chirurgów, którzy bardzo profesjonalnie wykonują zabiegi. Jeżeli by to nie było dla ciebie zbyt uciążliwe, to możesz się przejechać do Warszawy i zasięgnąć konsultacji.

Gość Marta S
Dokładnie 6 dni temu w ostatni poniedziałek (6.12) dr . Artur Gromadziński robił mi operacje plastyczną noska. Uważam że jest wspaniałym człowiekiem i lekarzem. Widziałam swój nosek raz 4 dni po zabiegu ( wczoraj) i mimo to że był spuchnięty wyglądał wspaniale. Opieka po zabiegowa w klinice również wspaniała. Polecam bardzo ! I nie słuchajcie jakiś dziwnym komentarzy na temat nieudanych operacji. Dr. zrobił ich miliony a oczywiście pisze sie tylko o 2,3,4tych nieudanych oktorych ni emamy pojęcia. Mój nos był bardzo połamany gdy byłam dzieckiem i bardzo krzywo mi sie pozrastał mimo to dr. Gromadziński podołał. Uważam że jest najcudwniejszym lekarzem pod słońcem !! Bardzo polecam !! Pragnę dodać że nic ABSOLUTNIE nic mnie nie boli a miałam robioną chrząstkę , łamaną kość i usówanie garba.

Gość czaqwq
radzilabym poszukac dr Zdzitowieckiego w google, swietny fachowiec

heidi wrocek - nie wiem czy jeszcze ta informacja Ci się przyda bo nie wiem czy tu jeszcze zaglądasz ale może akurat ktoś inny z Wro będzie chciał zdobyc jakieś informacje - tego typu zabiegi, w tym korekta kształtu nosa czy samej przegrody wykonywana jest m. in. przez dr Kratochwila, tutaj możesz poczytac więcej o tych zabiegach - http://www.chirurgia-plastyczna.info.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=49&Itemid=34

Hej. Tyle się naczytałam o tych waszych poprawach nosa, ze również postanowiłam, że wyprostuje przegrody i zetnę garbka. Na początku pisaliście coś o kwotcie 3500 zł? Czy w takiej cenie można jeszcze gdzieś zoperować nos? Czy po prostu w roku 2006 te zabiegi były tańsze?

Gość heidi wrocek
Wojtunia dzieki za info dzisiaj juz ide na zabieg prostowania przegrody nosowej i korekty nosa. Pozdrawiam

Gość misska42
Witam, Korektę przeżyłam ok 2 tygodnie temu a mianowicie 16.02.2012r. Jestem PRZE-SZCZĘŚLIWA że to zrobiłam bo wreszcie patrząc w lustro akceptuję to co widzę. Moim wspaniałym chirurgiem była Dr Anna Olender. Jej klinika znajduje się w Chorzowie (konsultacje przeprowadza w Katowicach). Za całkowitą korektę zapłaciłam 7500zł. Link do jej strony internetowej: http://www.chplast.com.pl/g1.html Każdemu polecam! jest naprawdę utalentowana i doświadczona (oczywiście jak na kobietę przystało jest też dokładna i wie komu jaki nosek pasuje:) Przed podjęciem decyzji przejrzyjcie też innych. Ja przed podjęciem decyzji byłam na 3 konsultacjach i przeczytałam pełno forów. Cieszę się tego że to właśnie ją wybrałam. Na pewno to nie ostatnia operacja jaką u nie wykonałam;) nie przejmujcie się opina innych! Zróbcie to wyłącznie dla siebie! Kto twierdzi że takie operacje to coś złego po prostu jest zazdrosny lub staroświecki. Po operacji co prawda wyglądałam okropnie ale naprawdę warto. Dość już tych pochwał już wam piszę jak to wszystko wygląda- tuż po operacji miałam bardzo opuchnięte oczy, gips na twarzy ale czułam się bardzo dobrze. Już po 2 godzinach miałam ochotę chodzić a nawet wracać do domu (oczywiście przemiłe pielęgniarki mnie powstrzymały:) Nic mnie nie bolało i poza ogólnym dyskomfortem (nie można oddychać nosem) czułam się świetnie (w sensie że myślałam że coś będzie bolało albo coś a tu nic z tych rzeczy). Z czasem opuchlizna z oczu schodziła ale niestety przemieniała się w czarne plamy. Zgodnie z zaleceniami regularnie ją smarowałam maść-mi, a po zdjęciu setonów (to trochę bolało) smarowałam też maścią nos. Dziś wszystko wygląda świetnie, gipsu już nie mam. Z oczu opuchlizna zeszła, kolor też wrócił do normy. Nosek jest malutki, nie mam już garbka ani opadniętego czubka nosa (trochę na szerokość jest większy niż miałam ale to opuchlizna która ma zejść do 2 miesięcy). Wciąż mam szwy w nosie ale w niczym mi one nie przeszkadzają. Je z kolei mam mieć ściągnięte na ostatniej wizycie za 3 miesiące. Jeszcze raz wszystkim polecam i pozdrawiam, Kaśka

Gość turkusowekorale
moim zdaniem warto się poddać takiej operacji. Tylko trzeba pamiętać o tym, żeby wybrać możliwie najlepszego lekarza, jeśli ja miałabym poddawać się takiemu zabiegowi to tylko u dr Osucha. Świetny specjalista i do tego ma super podejście do pacjentek.

Gość kilj
ja miałem skrzywioną przegrode i nos wybulony z lewej strony dzisiaj mam ideallnie prosty nos, lepszy niż jaki miałem po urodzeniu i przez całe życie a to wszystko w Stalowej Woli w szpitalu. Nic nie zapłaciłem, a prostowanie przegrody nosa i lekka korekta nosa odbyło się szybko w bezboleśnie. polecam ! ;)

klj jak to nic nie płaciłaś? ja też mam skrzywioną przegrodę nosową (lekko ale jest to bardzo zauważalne z profila - z jednej strony inaczej wyglądam i z drugiej strony inaczej - inna osoba) i interesuje mnie to co napisałaś

Gość gość
w sumie to nie wiem do końca jak to działa, ale jeśli krzywa przegroda ma wpływ na nasze zdrowie to można chyba na NFZ robić operacje. Ale ja jednak wolałabym prywatnie do dobrego lekarza, jak dr Osuch, żeby mieć pewność, że mi się krzywda nie stanie,

Gość gość
Otwieram dziś lodówkę a tam w kąciku siedzi malutki Osuch

Gość gość
Gdzie się nie otworzy strony to, Osuch. Ale co to się nie pisze, żeby odpowiednio dobrze wyreklamować Osucha, musi cieniuteńko, oj cieniuteńko przędz ten swój interesik ... - a co pacjentek doktorek nie ma?