Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia30

Kraków-dobry ginekolog

Polecane posty

Gość wandelllopa
Ja w Krakowie szczególnie mogę polecić ten gabinet www.neomed.pl/ Z takim bólem jednak nie da sie normalnie funkcjonowac i trzeba coś z tym odpowiedniego zrobić.

Gość czytojaczynieja
Na pewno najlepiej w takij sytuacji jednak wybrać sie do specjalisty. To dokładnie tak samo jak piszą tutaj dziewczyny. Jednak najlepiej trafić na tego najlepszego i zaufanego.

Gość gość
Dziewczyny, ja z całą odpowiedzialnością mogę polecic dr Jerzego Jakubowicza Dla mnie to jest jeden z najlepszych specjalistów jesli chodzi o Kraków i okolice. I co wazne ceny zabiegów i wizyt sa w zasięgu kazdej kieszeni.

Gość aaaalin
Calkowicie sie zgadzam. Najwazniejsze własnie jest to zeby trafić do naprawde dobrego lekarza ginekologa.

Gość gość
Ja jestem z Tarnowa i chodzę prywatnie do dr Piotra Janosza, natomiast wiem że pracuje On w szpitalu w Krakowie na Siemieradzkiego. To naprawdę fantastyczny i godny zaufania lekarz. Polecam w 100% jeśli można się do Niego jakoś w Krakowie dostać.

Gość gość
8 pozytywów i 36 negatywów. Niezła jazda! Jak taki człowiek może pracować w takim miejscu

Gość gość
dobrych specjalistow maja w sofimedzie na norymberskiej http://www.sofimed.pl/ Poza tym sa tam jeszcze inne gabinety od kobiecych spraw od razu. Chodze tam do ginekologa juz jakis czas i poki co jestem zadowolona

Gość gość
Jesli chodzi o badanie oczywiscie plus wizyta w Neomedzie w Krakowie u dr Jerzego Jakubowicza kosztuje 100zł. Ja musze robic takie badanie dwa razy w roku,ale nie wydaje mi sie zeby ta cena była jakas wysoka.

Gość gość
Ja szczególnie moge polecic dobrego lekarza w Krakowie- dr Jakubowicza Naprawde rewelacyjny lekarz i spokojnie mozesz sie tam wybrac.

Gość gość
Ja w Krakowie szczególnie mogę polecić ten gabinet www.neomed.pl/ Z takim bólem jednak nie da sie normalnie funkcjonowac i trzeba coś z tym odpowiedniego zrobić.

Gość gość
Długo szukałam profesjonalnej pomocy w związku z moją ciążą i dopiero diagnoza Tomasza Łabiaka z poradni patologii ciąży na Kopernika okazała się trafna. Polecam doktora, duża wiedza i klasa. Na stronie www.facebook.com/GabinetLabiak jest jego wizytówka z kontaktem.

Gość gość
Jeśli chodzi o wiedzę, ale też takie psychologiczne podejście to bardzo mi odpowiada pan Tomasz Łabiak. Miałam duże problemy podczas ciąży ze zdrowiem i gdyby nie doktor, jego czujność i uwaga to nie wiem jakby się to wszystko skończyło. A tak córka jest już z nami z czego jesteśmy z mężem bardzo szczęśliwy, bo to było mocno – wyczekane dziecko.

Gość gość
Hm, ze swojej strony to mogę powiedzieć, że dr Łabiak ma fajne podejście. Dobry człowiek z wiedzą ale też zaangażowaniem. Na stronie facebook.com/GabinetLabiak jest jego wizytówka z kontaktem do gabinetu na Podkowińskiego. Sam gabinet bardzo przyjemnie urządzony, z pełnym wyposażeniem, nowoczesnym designem – duży komfort.

Gość gość
Tomasz Łabiak w Krakowie to specjalista prowadzenia ciąży patologicznej. Chociaż ma wiele pacjentek to każdej poświęca maksimum uwagi, nawet poza standardowymi godzinami pracy. Można też wykorzystać bezpłatne badania bezpośrednio w szpitalu, gdzie przyjmuje pan doktor. Ogromne ułatwienie, szczególnie dla rodzin, które muszą spinać budżet :)

Gość gość
Ja od dłuzszego czasu chodze do jednego lekarza, do Neomedu do dr Jakubowicza i zawsze wiem ze profilaktycznie rz w roku mam miec wykonywane te wszystkie badania. Wiec to tez kwestia tego jakiego lekarza dla siebie wybieramy.

Gość msk777
Uczęszczałam na wizyty do Pana Dr Aleksandra Kubaty od jakiegoś czasu. Aż trafiłam na jego chyba bardzo zły dzień. Był opryskliwy, stwierdził ze zwrot ,,Wie Pan co ...'' uwłacza jego osobie..a na moją odpowiedz o ostatniej miesiączce zaczął się pieklić, wrzeszczeć ze nie potrafię konkretnie udzielić odpowiedzi, gdzie przerwał mi w połowie mojego zdania. Pokłóciłam się z nim okrutnie, nie miałam ochoty żeby ktoś o takim nastawieniu przeprowadził mi badanie. Wyszłam stamtąd zniesmaczona, zła i zdezorientowana. Tez pracowałam w branży gdzie miałam częsty kontakt z rożnymi klientami i nigdy nikogo nie potraktowałam w taki sposób jak Pan Aleksander. Czasem mi się wydaje ze lekarze maja syndrom Pana życia i śmierci a przecież są takimi samymi ludźmi jak my. Owszem wykonują bardzo odpowiedzialną pracę ale chyba o kulturze zapomnieć tez nie powinni.

Gość gość
Ja chodzę do Rehaorthopedica. Przyjmują tam bardzo dobrzy ginekolodzy, którzy mają świetne podejście do pacjenta. Wizyty tam są zawsze bardzo konkretne a badania dokładne. Polecam.

Gość gość
Intima Clinic na Grzegórzeckiej - dr Basta, dr Miaśkiewicz.