Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła okropnie

mój były właśnie kupił sobie nowy samochód

Polecane posty

Gość wściekła okropnie

a od 5 lat nie płaci alimentów na naszego syna gdzyż... żyje mu się biednie 😡:O

Gość ola111
nie panikuj, pewnie wygral.-))))))

Gość bo jemu to się nic od życia
nie należy, tytlko tobie, tak??!!

Gość wściekła okropnie
liczyłam na wsparcie 😭

Gość kuzwa mac
bo jemu to się nic od życia - twierdzisz, ze samochod wazniejszy, niz syn :O:O::O

Gość kuzwa mac
wściekła okropnie - nie mozesz tego gdzies zglosic? alimentow nie placi, a auto se kupuje :o

Gość wściekła okropnie
do cholery :O jest mi ciężko finansowo... zadzwonił do syna i pokazał mu samochód... a nigdy mu nawet na lizaka nie dał

Gość no swinia facet
a moi przyjaciele sie rozeszli, maja wspaniala corke, a ten palant na nia skapi, choc ma forse, znalazl sobie kobiete z dizeckiem i tylko w to dziecko ładuje, a corka jak powietrze, nie mam słow , zadnych uczuć.

Gość bo faceci
to sa palanty!!! uwierz mi wiem co czujesz - moj ojciec tez kupil sobe auto nowe ( warte ok 50tys) ale moje alimenty obcial bo tez mu sie biednie zyje- w koncu wszystko takie drogie........ nadmienie tylko ze na wode i papierosy ma codziennie!

Gość no swinia facet
ale moze chociaz syna nim powozi

Gość bo faceci
jak syn bedzie madry i rozsadny to mu napluje na ten nowy samochod!

Gość _ryju
w mokry dzien rozsyp mu okruszki od chleba albo jakas kasze na masce. ptaki zrobia reszte

Gość xyzed
a tobie żal dupę ściska,że to nie ty się nim będziesz wozić tylko jakaś inna pinda.Ha ha ha ha

jestem kobietą, ale wiecie co - będe chamska - wiedziałyście z kim robicie sobie dzieci więc teraz nie płaczcie. nie macie godności?? - nie chce dawać to niech spada na szczaw. po co dziecku taki ojciec. odpowiedzialny facet sam zna swoje obowiązki wobec dzieci. a Wy pewnie jeszcze byście chciały, żeby kase dawał, a spotykać się z dzieckiem to już nie musi. albo są panienki co same wkręcają faceta w dziecko - np. odstawiają tab. i mu o tym nie mówią - a później płaczą. powtórzę tu za kimś - FACETOWI SIĘ NIC NIE NALEŻY?? pozdrawiam

lulu81..skąd u Ciebie taki nalot? ma płacic alimenty , a nie płaci nasze prawo jest do bani, a raczej jego egzekwowanie dziecko jest i musi zyc a facet na bryke wydał kupe szmalu wściekła..idź do komornika, powiedz o aucie musi Ci pomoc jak nie pomoze to napisz na niego skarge do naczelnika /prezesa sądu trzymaj się, wiem jak sie czujesz:)

skąd - a stąd, że jakby mi facet nie chciał płacić na dziecko i nie obchodziło by go ono, to nie zniżałabym się do tego, żeby ganiać po sądach - nie chce, tródno, będzie kiedyś żałował. dziecko samo zrozumie kto je naprawdę kocha. Wam się rozchodzi tylko o pieniądze, trzeba się było zastanowić wczesniej. Naprawdę dojrzały facet który kocha swoje dziecko wie jak się zachować i tyle. Płaci i chce się z nim spotykac, a jak nie chce to go nie zmusicie. no chyba, że sądownie, i co Wam to da??? miłość?? czy kasa się tylko liczy?? a pomyślałyście o facetach, którzy chcieliby widywac swoje dzieci a im ich mamusie - tych dzieci - nie pozwalają, bo mają taki kaprys. i o kim ona myśli?? o dziecku?? hahaha

Gość dupek bo co
chce normalnie żyć??

Gość do lulu81
zauważyłam już wczesniej jakie twoje wypowiedzi sa plytkie . kim ty jesteś ? bo człowieczenstwa i empatii w tobie bardzo mało !nie wypowiadaj sie jak masz pisac bzdury , bo zaczynam wątpic w ludzi jak czytam te twoje nedzne wypociny. Do autorki topiku powinnaś egzekwoawać należne pieniadze dla syna , to że jego ojciec jest nieodpowiedzialnym gnojkiem nie znaczy że nie powinien płacić i chociaż w ten sposób wspierać ciebie w sytuacji gdy sama przejełaś wszystkie obowiazki związane z wychowaniem dziecka powodzenia :)

Gość opierwow
nei wiem co ludzie maja z tymi samochodami od dawna twierdze ze do gara nei ma co wlozyc ale auto musi byc. a tu nie da synowi ale auto jest - kolejny idiota

nie umiecie czytać - ok, zgadzam się - idiota. ale własnie dlatego nie chciałabym mieć z nim nic wspólnego, i jego pieniędzy też!!! nie wiedziała wcześniej jaki jest??

Gość ghbv
chociaż jedna zdrowo myśląca kobieta brawo lulu

ok, wszystko fajnie, ja to rozumiemco piszesz. tak powinno być jak piszesz, ale nie jest więc nie wiem czemu miałabm się zniżać i go do tego zmuszać. NIE TO NIE. teżbym była wściekła, że kupił sobe samochód - ale to jego wybór. po co prosić??