Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tępak

dzisiaj pewnie bedę miała wejściowkę z matematyki

Polecane posty

Gość tępak

a nawet nie mam notatek żeby sie nauczyć , bo kolezanka je ode mnie pozyczyła i nie oodała na czas.nawet nie mogę do niej pójśc po te notatki, bo mieszka w innym mieście.Na dobrą sprawę to i tak bym tej wejścióki nie zaliczyła, bo nic ztego co mamy na wykładach i ćwiczeniach nie rozmumię:(((to tylko kolejny fakt, niezbicie potwierdzający ,że jestem głupia można kasowac topic , już sie wyżaliłam

Gość tępak
Mamy lawki, stoliki zeszyty i takie tam inne pierdoly. Ciezko to wszystko ogarnac :-(

Gość tępak
zdania logiczne(jednyna rzecz , którą jako tako rozumię),iloczyn kartezjański, byłą tez mała powtórka z równań wielomianowych.Studiuję na PWSZ , więc doskonale zdaję sobie sprawę,że poziom jest niski i to bardzo, ale ja i tak niczego nie rozumię.Mam jednka na tyle inteligencji, żeby uświadomić sobie ,że ja nigdy w życiu nie zalicze kolokwium z matematyki

eee nie bedzie tak zle przystosujesz sie po miesiacu czy dwoch,a co do materiaalu to bedzie gorzej wiec stres zostaw na pozniej;) najwazneijsze to sie nie poddawac,a wszytsko inne to kwestia czasu

Gość tępak
dzięki sebaa w sumie masz rację.w końcu czy ja musze ta wejsciówkę zaliczyć i wogóle semestr i rok.najwyżej spróbuję w przyszłym roku jeszcze raz

nie poddaj sie i nie zakladaj ze sprobujesz za rok bo tom do niczego nie prowadzi.nie zaliczysz dzisiaj to zaliczys znastepnym razem.pod koniec semestru jes\" rozbojnik\" czyli zaliczenie wszystkiego wiec do tego czasu nie ma sensu sei poddawac.z czasam zaczneisz to rozumiec,po prostu potrzebujesz wiecej czasu.ikazdy moze sei WSZYSTKIEGo nauczyc to tylko kwestia czasu.wez sie w garsc.nie umiesz nic to nie idz i poswiec ten czasa na zrozumienie.poza tym nie wiem co to za skrot ale mysle ze na poczatku tylko jest logika aby zrozumeic definicje,a pozniej beda macierze,calki itd. a to da sei zrozumiec tylko trzeba troche czasu.

sorry za te wszystkie poprzestawiane literki ale w sumei to pora snu raczej jak dla mnie;)

Gość paulletta
cześć wam wszystkich.słuchajcie mam jutro mature próbną z maty jeśli ktoś bedzie miał jakies przecieki to błagam piszcie do mnie 824089 CZEKAM