Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wann-d-a

kremy z filtrami

Polecane posty

Gość wann-d-a

witam.czy macie panie jakes doswiadczenia z Dorbym kremem z uva i uvb?bo ja mialam doswiaczenie tylko z kiepskimi,jeszce nigdy w zyciu nie spotkalam takiego kremu ktory by mnie satysfakcjonowal bo albo sie klei,albo blyszcy itd...potrzebuje kremu z filtrami na codzien do skory mieszanej.czy mzoecie cos poradzic?dziekuje i pozdrawiam

Gość elleelle
wszystkie skuteczne mają niezby ciekawą konsystencję i bardziej pasują cerze suchej. skuteczny i lekki (jak na spf50+) jest np. Anthelios spf50+ w płynie (la roche posay) oraz jego płynny odpowiednich od Vichy.

domyślam się, że poszukujesz lekkich filtrów. wg mnie do takich należą: fluid Vichy i fluid La Roche Posay, następnie fluid Biodermy, ew. również krem Biodermy SPF 50+, spray Biodemy do ciała SPF 40. ale one mogą być za lekkie na zimę, na mrozy, wtedy wybrałabym np. emulsję Avene SPF 50+. raczej nie będziesz zadowolona z pozostałych filtrów Avene oraz Iwostinu, gdyż należą do ciężkich i odżywczych.

Gość wann-d-a
potrzebuje kremu z bardzo wysokimi filtrami,mieszkam w garacym klimacie gdzie slonce jest non stop-caly rok. i wszystko jest dla mnie za ciezkie.przy mieszanej cerze po typowym kremie z filtrami o makijazu moge zapomniec,wiec chialbym cos po czy skora jest wciaz normalna!tym bardzeij ze od jakiegos czasu zauwazylam ciemne przebarwienia,pigi itd. pozdrawiam