Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonikaZgorzelecc

temperaturaaaaaa

Polecane posty

Gość MonikaZgorzelecc

Czy bdąc w ciaży temp. wzrasta zaraz po zapłodnieiu czy też jej skok moze być wyraźny dopiero przed miesiączką?

Gość MonikaZgorzelecc
Odpowie mi ktoś? proszę

Gość to raczej jest
noramlne, zę przed okresem temperatura wzrasta

Gość kasia82222
Temperatura rośnie mniej więcej w dniu owulacji, niezależnie od tego, czy dochodzi do zapłodnienia, czy nie, a następnie spada tuż przed następną miesiączką (lub już w jej trakcie). Jeśli owulacja była 13dc, to temperatura najprawdopodobniej wzrosła właśnie około tego dnia (może być na drugi-trzeci dzień). Zapłodnienie mogło nastąpić, jeżeli doszło do współżycia w dniu owulacji lub kilka dni wcześniej. Możemy to rozpoznać po tym, że temperatura nie spada, ale utrzymuje się na wysokim poziomie pzez kolejne tygodnie. Może się też zdarzyć (ale nie musi) drugi skok temperatury, na ogół mniej wyraźny, mniej więcej w momencie zagnieżdżenia zarodka, czyli 6-10 dni po owulacji. Przy owulacji w 13dc ten drugi skok mógłby faktycznie przypaść w 22dc.

Gość jansee
Ja mam pytanie dziewczyny. Jakie macie temperatury w drugiej polowie cyklu, bo ja rano to zazwyczaj mam tak 36, 8 a w ciagu dnia 37, 1. Odpiszcie

Gość ja rano mam
36,5 a w ciagu dnia 36,8

Gość ja rano mam
taka świadczy o ciaży?

Z tego co ja wiem to o ciazy swiadczy poranna temperatura powyzej 37, tak 37, 4. Powiedzcie dziewczyny to normalne ze w drugiej fazie cyklu popoludniu jest temperatura 37.3???

Gość tak to normalne
nie martw się

Gość ja rano mam
czy są na tym forum kobiety, które były w ciazy i miały temperature ponizej 37,00?

Gość Tak są. Jesli chodzi
o mnie to miałam wyższą niż 37.00

Ja jestem w ciazy i poki co ani razu tempka nie skoczyla mi powyzej 37. Najwiecej co mialam, to 36,9, ale mialam tez czesto 36,7... To bzdura wiec, ze u kazdej kobiety w ciazy tempka skacze powyzej 37. Wszystko jest sprawa indywidualna.