Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyjazna

PRZESTROGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Przyjazna

Dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piszę tutaj, (moglabym na "chirurgii plastycznej"-chociaż niekoniecznie, ale tam rzadziej zaglądacie) więc pozwoliłam sobie tutaj .... Chodzi mianowicie O AQUAMID .... Ja mam go w ustach, szkoda tylko, że po czasie (DOKŁADNIE WCZORAJ) i dosłownie przypadkowo, slysząc rozmowę lekarza z asystentką, dowiedziałam sie że nie jest on na STAŁE!!!!!!! ...-tylko na maksymalnie 6-7 lat ( z roku na rok sie wchlaniając-coprawda wolniej niż inne wypełniacze, ale jednak !!) A takie informacje, ze jest on na stałe pojawiają sie na stronach internetowych dot. Aquamidu jak również takie informacje podaja lekarze pacjentkom. Nie wierzcie wiec w to moje drogie, nie warte jest to tej ceny, którą sie za to płaci.... Pisze to, poniewaz mam nadzieję, że znajdą sie madrzejsze dziewczyny ode mnie i wiedzac juz to , czego ja nie wiedzialam - nie dadzą sie OKANTOWAĆ... Pozdrawiam.

Gość przykre
faktycznie przykre to i zwyczajne no i nie pierwsze swinstwo ze strony lekarzy.moja kolezanka mysli nad tym ,powiem jej o tym -pewnie sie rozmysli, bo tez ma wziazc pozyczke

Gość dzięki za ostrzeżenie

Gość Przyjazna
Opiszę Wam ku przestrodze... Jedna ampułka aquamidu - czyli jeden zastrzyk (od razu mówię, że jest bardzo malo wydajny-ja mam zrobione 4 !!!-a uwierzcie , ze nie mam ust jak Pamela Anderson ... kosztuje 1700 zł, każda następna 1500... Przeliczcie ile ja dałam.. :(((( Razem : 6200 zł. KOSZMAR!!! Ja się na to zapożyczylam, gdybym wiedziala, że efekt nie jest trwały, nigdy bym tego nie zrobiła , nigdy !!! :(((((( Dlaczego lekarze to robią , dlaczego za wszelką cenę oszukują pacjentki ?????? 😢 Nie bądźcie głupie dziewczyny..........Nie dajcie się........... !!!!!!! I dlaczego lekarze nie wspominają o tym , że aquamid jest b.mało wydajny, czyli że 1 ampulka naprawdę nikomu nie wystarczy ...... Wiem , ze jestem zalosna, tak jak załosne jest to, co zrobilam :(((

Gość jhkwsiu
w jakim miescie to robilas? mozna wiedziec?

Gość Przyjazna
W Szczecinie :( Lekarz coprawda bardzo miły, przesympatyczny, wszystko ok, pozatym ,że kue kasy wydalam w "błoto"....A myślałam, że to na całe życie.... :(

Gość Przyjazna
I jeszcze tyle tych ampułek, bo po jednej "zero" efektu.... Przykro mi ... Z wlasnej głupoty , ale również z nieświadomości. Uważam, że lekarze mają obowiązek informować nas pacjentki o wszystkim !!!!!

Gość a czy któraś z Was slyszała
o kuracji uwydatniającej ust Belenda?

Gość Przyjazna
Sorki, ale nie wierzę w takie rzeczy, może na chwilkę ciut (podra zniając usta) sprawiaja wrażenie ze są wydatniejsze, ale to chwilowe.........

Gość a czy któraś z Was slyszała
Ja w takie naturalne kuracje nie wierzyłam a efekty bardzo szybko. Kurację trzba powtarzać po jakimś czasie,ale to koszt ok.40zł. Polecam, bo warto spróbować:)

Gość TO PRAWDA
TAK TO NIESTETY PRAWDA O CZYM PISZE PRZYJAZNA. MOJA KUMPELA ZE STANÓW TO SAMO MOWILA I ZDZIWIONA , ZE W POLSCE LEKARZE NIE UPRZEDZAJĄ PACJENTEK O TYM ,ZE AQUAMID NIE JEST JEDNAK TRWALY NO I O TYM Z E JEST BARDZO MALO WYDAJNY, CZYLI JEDNA AMPULKA NIE STARCZA ;)

Gość ech szkoda gadać
w takim razie ja tez rezygnuje , bo mialam w planach, dzięki Przyjazna

Gość podnieść
niech się wszystkie kobiety dowiedzą.............

Gość ZMARTWIONA STRASZNIE
no to mnie zmartwilas, też jestem "przed" i sie wycofam niestety, tyle kaski.... [pl acze]

Gość czytajcie czytajcie
tez jestem za tym zeby jak najwiecej dziewczyn sie dowiedzialo. ja tez mam "to" w ustach, co z tego ze4 pare lat i po wszystkim.mialam wstrzykiwany 3 lata temu i widze ze usta robia sie coraz mniejsze :( tez dalam duzo kasy :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((9

Gość bidortaa
ale co za bzdury piszesz ze nie wiedzialas - przeciez na ulotce wyraznie jest zaznaczone od 3 do 5 lat - a do reszty (NIE WIEDZIALAM te ktore tak pisza ) BLONDYNKI JESTESCIE - wystarczy ze poszukasz w web i masz odpowiedz

Gość bidortaa
a co? CHCIALYSCIE MIEC ZA DARMO !!!!!!!!

Gość Przyjazna
bidortaa bez urazy, ale wydaje mi sie, ze jesteś "jednym z tych lekarzy" ja tu nikogo nie obrażam, w przeciwieńswie do Ciebie po prostu uświadamiam dziewczyny, które zamierzaja "to" zrobic, żeby wiedziały... Wiedz, ze ja - zanim zdecydowalam się na Aquamid duzo czytalam o tym w necie , poza tym byl am na rozmowie z lekarzem, zanim to zrobiłam oczywiscie. zapewniał mmnie że to jest na stale

Gość Przyjazna
tak więc sama/czy sam widzisz..... wyczuwam z jakiego "punktu widzenia" to oceniasz

Gość bidortaa to lekarz ha ha
bidortaa to lekarz, haha, czuć nosem z daleka wyszukaj, gdzie tak jest napisane, haha zaraz zaczną się podobne wypowiedzi tylko pod innymi "osobami" ha ha żalosne :)))))))))))))) zawsze swój broni swego................. !!!!

Gość bidortaa
http://www.chirurgie-esthetique-info.com/aquamid.htm http://www.aquamid.com/Web/Aquamid/News/News++events/24-month+efficacy+and+safety+results+of+aquamid+published czyli chyba sie domyslasz ze ponad 60 tygodni jest jedna wielka niewiadoma - po stronie angielskojezycznej a po stronie fr masz wyraznie napisane ze od 3 do 5 lat - a cena? chcecie luksus za darmoche? po cenie sklepu Biedronka? chcesz zjesc dobra czekoladke to musisz za nia zaplacic inaczej pozostaje ci mierna kopia czekoladopodobna - acha dodam rowniez bo sa tu BLONDYNKI ze STRIVECTRIN mial byc panaceum na zabezpieczenie skory przed zmarszczkami - :)))))))) kazda kosmetyczka ci powie i tu nie trzeba wielkiej chirurgii nie pal NIE OPALAJ TWARZY LAZ CIEMIEGO W KAPELUSZU ALBO POD PARASOLKA dbaj o skore laz do kosmetyczki bo najlepszym ze wszystkich kremow jest MASAZ

Gość Przyjazna
Ależ to jest zabawne, ja szukalam w polskim języku informacji, tym bardziej, że w angielskim biegla nie jestem, ha ha To jest wyjątkowo śmieszne, tak myślala, że bidortaa przytoczy jakieś stronki "niepolskie".... Nie zmienia to faktu, że lekarz ma obowiazek mówiźć prawde, a oni kłamią !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Przyjazna
I proszę bez obrażania forumowiczów Poza tym te wiadomosci, które podałaś/łeś pod linkami do stron, to szczerze mówiąc nic nowego, z "ciemnogrodem" nie rozmawiasz ;))))))

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=56655&page=1 wkleilam wam inne forum. ja wam powiem, ze swiat sie zmienia. jeszcze 10 lat temu kolezanki smialy sie z moich ogromnych ust.o dziwo mojemu mezowi zawsze bardzo sie podobaly. a teraz nagle staly sie oznaka piekna i kobiecosci. moze za chwile waskie usta beda na topie. dla pocieszenia powiem wam, ze trudno pielegnowac takie usta. skora sie zluszcza w wiekszych ilociach. swiat nie jest sprawiedliwy. mozna by jakos to podzielic. pozdrawiam :)

Gość do Przyjazna
Tak masz racje co do tych lekarzy, braku rzetelności w informowaniu pacjentów Ja robilam sobie niedawno Botox na zmarszczki....Mam 28 lat (ale bardzo widovzne kurze łapki) I też przypadkiem dowiedziałam sie (o czym moja pani doktor mnie nie poinformowala), że botox mo zna tylko pare razy wstrzykna.... Przykre , ale prawdziwe :(

Gość Przyjazna
Rewelacja, bardzo dziekuję za wklejenie tego linka do strony.... Przeczytajcie , wszystko co tam jest napisane świadczy o tym, o czym wlaśnie Wam pisałam Lekarz wypowiadajacy się na tym forum w dalszym ciągu twierdzi , że to wypelniacz stały, pomimo że na angielskojęzyznej stronie jest napisane co innego... żalosne, doslownie brak slów :((((

Gość KŁAMSTWO WIELKIE
czyli wielkie klamstwo ze strony lakarzy jednak, naciąganie zwykłe !!!!!!!!

to sie nadaje do gazety moje drogie. nie mam tego problemu ale wyprowadza mnie z rownowagi takie traktowanie pacjenta. przeciez to sa bardzo kosztowne zabiegi wiec wszelkie informacje powinny byc podane pacjentowi. zenada :o

Gość pełno tego
Przyjazna 6-7 lat to jest kupa czasu. Ja planuję sobie wstrzyknąć aquamid, zapłacę tyle samo co Ty i przyznam szczerze, że nie preraża mnie to, że efekt utrzymuje się tylko 6 lat. 23 lata miałam wąskie usta, więc będę się cieszyć tymi 6-cioma latami pięknych ust.