Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mary_jane_86

stany zapalne pochwy??

Polecane posty

Witam. Mam problem, od jakiegos czasu (srednio co 2 miesiace) wystepuje u mnie pieczenie swedzenie miejsc intymnych oraz towarzyszace temu uplawy. Caly czas biegam z tym do lekarza, on mi zapisuje leki, ja je zazywam, przechodzi mi i na nowo. Tak caly czas w kolko. Nie wiem jaka moze byc tego przyczyna :/ Dbam bardzo o higiene, uzuwam osobistego recznika, do mycia uzywam plynu do higieny intymnej, nosze figi zamiast stringow, mam stalego partnera i nie siadam na klapach w publicznych toaletach, wiec skad to sie bierze?? Ma ktos tez takie problemy?? A moze ktos mi cos poradzi, bo na prawde mnie to meczy, a zwlaszcza mojego partnera :P Pozdrawiam...

A Twój partner też był leczony? Może on jest nosicielem jakichś grzybków albo bakterii i za każdym razem zaraża Cię na nowo? Spróbujcie używać prezerwatyw, jeśli tego nie robicie. Pozdrawiam.

Wlasciwie to nigdy o tym nie myslalam , ale moze masz racje, dzieki za rade :) To juz cos :) Czy ktos jeszcze ma jakies pomysly??

Gość bibik
Jest tu taki topic o grzybicy pochwy ale za duzo czytania! Zalatw sobie szczepionke Solcotrichovac albo jej polski odpowiednik i bedziesz miala spokoj. Ja mam juz 8 lat cisze ,nawet w czasie ciaz. Powodzenia!!

Nawet nie mialam pojecia ze takie cos istnieje. W sumie to to moglo by byc rozwiazanie moich uciazliwych problemow, ale mam pytanko: Ile to kosztuje i czy ginekolog na moja prosbe mi to przepisze??

Gość jhyutgy
mam podobna sytuacje do ciebie...chce teraz zrobic biocenoze , zeby dowiedziec sie co mi dolega

Gość putana senza scuola
kochaniutka mam dokladne ten sam problem.juz ne wem co robic, zjadlam chyba wszystkie tabletki swiata i stosowalam wszystkie mozliwe globulki, problem zawsze wraca, zwlaszcza po stosunkach przed ktorymi mialam nieco dluzsza przerwe. to potwornie uciazliwe. nie pocieszy cie pewnie ze nie jestes z tym sama, ani to co powiedzial mi ginekolog "to jak raz przyjdzie to juz będze sie za pana ciagnac"... wiec moze ktos ma pomysly jak sobie z tym radzic na codzien? jakies domowe sposoby na zapobeganie lub lagodzenie objawow albo chociaz jakies delikatne srodki ktore mozna przyjmowac profilaktycznie? wiem ze czasem dobrze jest profilaktycznie zastosowac globulke nagietkowa, np. po stosunku, jest w aptekach bez recepty, ale na gorsze zakazenia to nie pomaga...

Gość putana senza scuola
kochaniutka mam dokladne ten sam problem.juz ne wem co robic, zjadlam chyba wszystkie tabletki swiata i stosowalam wszystkie mozliwe globulki, problem zawsze wraca, zwlaszcza po stosunkach przed ktorymi mialam nieco dluzsza przerwe. to potwornie uciazliwe. nie pocieszy cie pewnie ze nie jestes z tym sama, ani to co powiedzial mi ginekolog "to jak raz przyjdzie to juz będze sie za pana ciagnac"... wiec moze ktos ma pomysly jak sobie z tym radzic na codzien? jakies domowe sposoby na zapobeganie lub lagodzenie objawow albo chociaz jakies delikatne srodki ktore mozna przyjmowac profilaktycznie? wiem ze czasem dobrze jest profilaktycznie zastosowac globulke nagietkowa, np. po stosunku, jest w aptekach bez recepty, ale na gorsze zakazenia to nie pomaga...