Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia h.

kiedy zabrać się za kupno sukni ślubnej?

Polecane posty

Gość klaudia h.

? kiedy powinnam zabrać się za kupno mojej sukni ślubnej jeżeli ślub jest w lipcu 2007? pozdrawiam

Gość basia PPPP
ja mam w czerwcu i mam zamiar kupic ją w lutym ale zaczac ogladc juz w grudni:)

czyli ogólnie nie muszę się spieszyć! :) no ba ja to nie mogę się już doczekać kiedy zaczne je oglądać! :D

Gość basia***
ale mozesz isc ogladc suknie mi sie jakos nie spieszy dla mnie to bym mogla isc w zakiecie;) chce tylko byc kochana , i zyc z tym moim jedynym wreszcie azem:)

Gość 4 miesiące wcześniej to minimu
jeśli chcesz kupić nową suknie w salonie to idź tam 4 miesiące wcześniej - często czeka się ponad 3 miesiące na suknie a są też takie modele np jakieś włoskiena które czeka się pół roku!!!!

Gość justaaaaaaaaaaa
a dlaczego trzeba czekac tak dlugo????????????

Gość 4 miesiące wcześniej to minimu
trzeba czekac tak długo ponieważ w lato jest mnóstwo ślubów i salony nie wyrabiają się z zamówianiami. Gdybyś miała ślub w zimę to nie ma takiego problemu.

Gość marysue-*
nie kupuj za wcześnie sukni. Max 4 miesiące wcześniej bo, uwierz mi nie będzie świerza. Ponadto jak ją gdzieś położysz to wiadomo że nie będzie później tak ładnie wyglądać jak na wieszakach w salonie. Moja koleżanka kupiła suknie ślubną 8 miesięcy wcześniej i miała z nią później duży kłopot żeby doprowadzić ją do ładnego wyglądu. Jak ją wyjęłyśmy to była oklapnięta i czuć było jakby nie była nowa:-(

Gość marysue-*
ps. Oczywiście mówię tu o samym fakcie kupna sukni. Nie o szukaniu i wybieraniu sukni:-)

cześć, ja swoją suknie musiałam czekać bite 3 miesiące - brałam ślub w sierpniu a to jest gorący okres dla salonów. czyli mimo że kupiłam ją 3,5 miesiąca wcześniej to odebrałam ją na 2 tygodnie przed ślubem.

Gość zadziwona
jesli chcesz sukienkę za wzorac tzn: la sposa, cymbeline itd musisz zamówić 3 mies. wcześniej - bo tyle trwa transport z hiszpani, zbieraja poprostu pule kiecek by nie wysyłac pojedynczo. rozgladać się musisz w takim razie 4 mies przed slubem. ja mialam szyta u krawcowej, 3 przymiarki co tydzień na miesiąc przed slubem. pzdr

Ślub miałam w maju.Do salonu poszłam w stycziu by zapytać się kiedy mam przyjśc i zamówić suknie by mogli sie wyrobić.Suknie zamówiłam w marcu.Gdzie na początku maja ją zobaczyłam na oczy a do domu zabralam dizęń przed ślubem.Nie ma co się zastanwaić kiedy wcześniej itd poprostu wystarczy iśc do danego salonu,powiedzieć kiedy masz ślub i zapytać się kiedy trzeba było taki i taki model zamówić i po sprawie

Gość dfg
Kobieto! Do lipca to Ty jeszcze zdążysz 5 razy zaręczyny zerwać! A co wtedy z suknią?

Gość justaaaaaaaaaaaaa
kurcze to ja nie wiem jak poradze sobie z problemem kupna sukni bo urodze w kwietniu a slub planuje na lipiec /sierpien a wiadomo ze w maju miesiac po porodzie nie bede wygladac tak jak w sierpniu myslalam ze juz wczesniej upatrze sobie suknie a tak miesiac gora dwa przed slubem wybiore odpowiedni rozmiar, no to sie teraz zalamalam:(

dziękuje wszystkim po nowym roku zaczne się rozglądać za odpowiednią suknią dla siebie:) a kupię ją tak zeby odebrać ją kilka dni przed ślubem bo mieszkan z narzeczonym a chciałabym żeby jej nie widział!pozdrawiam gorąco!!!