Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysiapysia30

DERMATOLOG - BIAŁYSTOK którego polecacie??????

Polecane posty

Gość damnik
Polecam pana dr Klepackiego,przyjmuje prywatnie w Centrum Damiana,ale tez na Żurawiej w przychodni przy szpitalu zakaznym.Super specjalista od trądziku!

Gość gość
Dużo informacji na temat dermatologów przyjmujących w białymstoku znajdziecie na http://ranking.abczdrowie.pl/c/5,dermatolog,59,bialystok , ja często korzystam z tej strony. Wszelkie niezbędne informacje. Bo jeśli chodzi o dermatologa to wiadomo jeden lepiej wyleczy trądzik, inny grzybicę, warto więc zrobić rozeznanie w problematyce która nas interesuje.

Gość gość
cd... uzyskac od lekarza na nfz-cie. 3 miesiace po zakończeniu leczenia wszystko wrocilo jeszcze mocniejsze niz wczesniej!! Ostrzegam was przed tym antybiotykiem, on tylko pogarsza sprawe, jest dobry na krótką metę:( i szukajcie lekarza, który zacznie leczenie od poszukiwania przyczyny waszych problemow, jeśli już chodzicie prywatnie, to trzeba wiedziec za co sie płaci.

Dla wszystkich którzy nie wiedzą gdzie szukać specjalisty polecam sprawdzenie strony przychodnie.pl . Znajduje się tam wielu dobrych lekarzy, którzy na pewno Wam pomogą.

Gość Lukasz_26
słuchajcie ja mam 30 stycznia skierowanie na oddział dziennego pobytu na ulicę Żurawią. Czy może ktoś wie jak wyglądam tam pobyt? Dodam, że mam do usunięcia kilka większych i kilka mniejszych brodawek z twarzy i szyi...

Gość gość
zdecydowanie Mirosława Maria Pietrewicz. Białystok ul. Sienkiewicza 26 / 4 . od kilkunastu lat miałam problemy z mocnym trądzikiem . Ta kobieta wyleczyła mi twarz... jak najbardziej polecam.

Gość gość
Ja polecam doktora Klepackiego.Mam powazne problemy z tradzikiem i po kilku wizytach u Niego w Lomzy efekty sa doskonale.Chodzilem do wielu innych dermatologow prywatnie i zaden mi nie pomogl jak On.Polecam bardzo dobry specjalista,dermatolog od tradziku i bardzo mily lekarz.

Gość małpaaa
Problem ze skórą pojawił mi się latem 2013 r jednak dopiero w grudniu stwierdziłam, że to co mam na twarzy to nie są zwykłe pryszcze, czułam że to jest gronkowiec. Moje obawy potwierdził pan Adam Wroński, który skierował mnie na dość kosztowne badania z krwi oraz wymaz z pryszcza (ok 270 zł). Wynik badań potwierdził niestety obecność gronkowca. Leczenie rozpoczęłam w styczniu a zakończyłam w Maju.Twarz już po 2 miesiącach była raczej czysta.Koszt leczenia to: badania ok 300 zł, każda wizyta 100 zł(razem ok 600 zł), leki i maści (ok 400 zł), dojazdy do Białegostoku ok 300 zł. CZYLI RAZEM OK 1600 ZŁ. Leczenie owszem wydawało się skuteczne, profesjonalne i błyskawiczne ale niestety na krótką metę, bo miałam tylko kilka miesięcy spokoju i powrót gronkowca. Teraz jestem znowu umówiona do niego ale wiem, że to zbyt drogie leczenie, że każdego traktuja każdego samo. Umawiasz się na konkretną godz a w. kolejce czekasz po 2 godz nawet. Wiem jedno Wroński umie pięknie mówić tak że wydaje Ci się że jest zainteresowany, ale to bzdura w oczach ma tylko 100!Słyszałam, że jest dobra dermatolog na Dojlidach w B-stoku, czy ma ktoś namiar?wiem, że jest to kobieta ale czy to dr. Poznańska to nie wiem. Proszę o pomoc.

Gość gość
Witam, ja chcialabym Ci polecic doktora Klepackiego.Lecze sie u Niego bo tez mam tradzik i jest naprawde o wiele lepiej za nim do Niego trafilam ,a tez probowalam u innych, tez wydalam kupe kasy i zadnej poprawy.Doktor Klepacki podszedl do mojego problemu z tradzikiem profesjonalnie i na razie jestem b ardzo zadowolona ,wiem'ze jest to dlugie leczenie przyuje tez w Bialymstoku ,wizyta u Niego kosztuje 70 zl,wiecej informacji o Nim na www.doktorklepacki.pl .Moze u Niego sproboj naprawde polecam,moja kolezanka tez u Niego sie leczy i jest zadowolona,dodam ze jest mily a co do czekania na wizyte to zawsze jestem przyjeta o umowionej godzinie ,nigdy nie czekalam i to sie u Niego chwali.To tyle ode mnie i powodzenia Ps przyjmuje tez w Lomzy

Gość gość
Zwracam sie do osob ktore korzystaly z uslug dr Nowickiej. Szukam miejsca w bialymstoku do wykonania paru zabiegow. Martwi mnie jednak fakt ze na stronce nie ma zadnych zdjec przed I po. Obsluga klienta w Bialymstoku niestety kuleje, ale mysle ze taka natura Polaka. Jak ktos mieszkal w US badz innym kraju to Wie jak profesjonalne podejscie wyglada. Jesli ktos ma jakies informacje na temat kliniki Dr Nowickiej uprzejmie prosze o maila secretgarden762@yahoo.com. Jesli ktos ma jakies zdjecia przed I po bylabym bardzo wdzieczna.

Gość gość
Ja byłam u lekarki na Bema na pierwszym piętrze. Zrobiła mi badanie, lek dostałam wg badania i bardzo szybko mi pomógł. Jestem ogólnie bardzo zadowolona bo w dodatku to było na nfz. Nazwiska nie pamiętam jakoś na f.

Gość Łojotokowa Głowa
Czy ktoś może mi powiedzieć do jakiego dermatologa najlepiej sie udac w sprawie Łojotokowego Zapalenia Skóry głowy ? Czytam i czytam i wiekszość ma problemy z trądzikiem a właśnie mam takie szczęście ze mam tak czystą buzie jak u niemowlaka :D niestety ta głowa ... i wydaje mi się ze w okolicy nosa jest to samo i w okolicy brwi :(

Gość gość
Może mi ktoś polecić dermatologa który zajmuje się leczeniem bielactwa??

Gość gość
zobacz sobie w wyszukiwarkach firm, jacy dermatolodzy zajmują sie bielactwem np. https://www.pkt.pl/szukaj/bielactwo albo szukaj bezpośrednio poprzez wpisanie tam "dermatolog Białystok"

Gość Adi73
A ja leczyłem się i będę leczył się u Wrońskich i są SUPER. Zlecają badania i wiedzą co i jak leczyć. Jak byłem u innych lekarzy nigdy nic nie dostałem żadnych skierowań na jakiekolwiek badania tylko od razu leki po których wszystko wracało albo w ogóle nie działalo. a kasa szła i szła. Badania robiłem w róznych miejscach i nikt się nie czepiał że nie tam gdzie było skierowanie. Zycie mnie doświadcza różnymi problemami skórnymi u Wrońskich zawsze znalazłem rozwiązanie choć czasem na wizytę musiałem czekać i byłem zły ale jak wychodziłem to rozumiałem dlaczego tak jest. Tłumaczą omówią spkojnie nikt się nie spieszy nie gada przez telefon. Ja polecam

Gość izabelkao
Ja z 10lat temu leczylam sie u Wronskiego. Jedyny ktory wyslal mnie na badania do laboratorium,ale do momentu odebrania wynikow nie omieszkal wypisac mi drogiego antybiotyku w ciemno plus masci plyny do mycia twarzy itp...ogromne koszta... pozniej na podstawie wynikow badan kolejny antybiotyk,masci itp...po roku mialam nawrot bakterii ale juz wtedy sama prywatnie poszlam do laboratorium zrobilam wymaz a poznije z wynikami do rodzinnego i tym oto sposobem zaoszczedzilam mnwostwo kasy bo za sam wymaz zplacilam chyba z 30-40 zl na Kraszewskiego...pozdrawiam

Gość Beata1991rrrrr
Bardzo odradzam p.Hryniewicką- kobieta jest już wiekowa i wcale nie czyni jej to doświadczoną, ponieważ bazuje ona na wiedzy, którą zdobyła chyba na studiach. Jak to możliwe,że Poznańska przyjmująca w tym samym zakładzie kieruje na badanie lamblii , a Hryniewicka powiedziała mi,że to absolutnie nie może mieć żadnego wpływu na stan skóry. Hryniewicka podchodzi do pacjenta ze znudzeniem i ze schematycznym leczeniem w każdym przypadku. Iść do niej- strata czasu, kolejna lekarka która odebrała mi nadzieję,że lekarz może pomóc...

Gość gość
Czy ktos z Panstwa ma prywatny numer do dr Małgorzaty Janczylo Jankowskiej. Sprawa jest bardzo pilna.

Gość gość
Jeśli chodzi o dobrego dermatologa to w Krakowie pani Renata Budzicz http://budzicz.pl bardzo dobra i sympatyczna

Gość gość
Ja chodze do http://derm-al.pl bardzo dobry gabinet dermatologiczny tylko że w sopocie

Gość gość
Dr Marek Niczyporuk najlepszy !!!. Bardzo mi pomógł . Przyjmuje na Mlynowej w Twojej Klinice. Chodziłam od lekarza do lekarza -bez nazwisk. To był koszmar... maści i kupa kasy. Dr Niczyporuk pomógł mi od razu. Polecam. Poza tym jest cudownym i cierpliwym człowiekiem.

Wybierz się do Prima Medica, świetny dermatolog, szczegółowy wywiad i odpowiednie dobranie leczenia do problemu

Gość hania963

Potwierdzam, w primamedica zostałam wyleczona z trądziku. Polecam