Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nala26

orgazm

Polecane posty

powiedzcie dziewczyny jak się zachowujecie jak macie orgazm zawsze głośno krzyczycie ? po czym facet poznaje że już jesteście \"po\"

ja przy pchnieciu stekam....potem wrzeszcze zeby mocniej rznal.....nagle jest cisza...skupiam sie....po czym jest oooooooooooooo a on pewnie czuje cipkowe skurcze.....

ja też nie jestem cicho w trakcie seksu ale mój facet nigdy nie wie kiedy mam orgazm więc się zastanawiam jak inne kobiety go przeżywają

Kobieta może zachowywać się cicho a i tak niemam problemu z określeniem, ze jest już \"po\". Kobiety chwalą się, że tak łatwo oszukać faceta, że miały orgazm. Tak naprawdę to kogoś, kto wie naco powinien zwracać uwagę nieda się oszukać ...

Jak już zaznaczyło Miałczydełko. po skurczach pochwy, ale te mogą być bardzo delikatne. Najłatwiej po ... biciu serca ;-) ż zadna chyba kobieta niepotrafi uspokoić jego łomotania w czasie orgazmu :-)

ja poznaje po tym jak moja mówi do mnie...\" podaj mi papierosa kochanie\":D:D

chyba po tym ze zaciskam uda... w ogole mam takie chwilowe napicie wszystkich miesni ;) no i po mruczeniu przed, pozniej chwila ciszy, wstrzymany oddech iiiiiiiiii juz po ;)

Gość photograpfic girl
A kto u Was ma pierwszy orgazm, Ty czy on? Moze glupie pytanie..ale po Jego orgazmie czlonek przeciez wiotczeje...? Pytam sie bo mam problem z orgazmem...on ma wytrysk szybiej niz ja...wychodzi ze mnie i po sprawie...