Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliseeee

Ropa z oka..

Polecane posty

Gość aliseeee

dzis rano obudzilam sie z białą ropą wychodząca mi z kącika lewego oka, czerwone żyłki,ale mało i jest jakies mniejsze... Poszlam do apteki, farmaceutka polecila mi krople ze świetlika homeoptyczne, kupiłam i mam nadzieje,ze do jutra bedzie ok. Co to moze byc wogóle??

Gość aliseeee
Jejku..., cały dzień cierpię... Jutro idę do okulisty.., oko mi łzawi..., piecze, i ropa cały dzień wychodzi..., co to moze byc?? i zcego???

Gość 72
zmywaj tusz z oczu jak idziesz spac :P to zapalenie spojówek z brudu, najczęściej :)

Gość aliseeee
Dziekuje wam....... A czy moze to byc zapalenie spojowek,ale tylko jednego oka? Bo ja mam chore tylko prawe.. A w sob.po dyskotece nie zmyłam makijazu:( Ale czyzyby odezwalo sie to dopiero dzis?? Innym razem tez nie zmyłam makijazu po dysce i było ok.

Gość aliseeee
Wrocilam wlasnie od okulisty.Okazalo sie,ze mam ostre, ropne zapalenie spojówek... :( Mam 2 rodzaje kropli, i mam kropic 7-8 razy dziennie, a tymi drugimi 3x dziennie. Szok! Wiecie mamm teraz mgłe przed oczami, prawe oko cale jakby we krwi :( Płakac mi się chce. Kiedy bedzie poprawa???