Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kabaretka_aa

MICROGYNON 21 !!!!

Polecane posty

Gość kabaretka_aa

Hej dziewczyny! od niedawna biore microgynyn 21 i strasznie jestem po nich spiąca.. Chcialabym aby wypowiedziały sie Panie ktore brały bądź biorą microgynon.. skutki uboczne i wogole bo wlasnie zastanawiam sie nad zmianą tabletek. Podkreslam ze są to moje 1 tabletki anty i ze biorę je tydzien czasu.. Mysliscie ze to uczucie sennosci przez caly dzien przejdzie?:) Prosze o wasze zdanie na ten temat, z gory dziekuje:)

Gość onaaaaa111
ja biore juz 5 dzien i tez jestem senna i mam od czasu do czasu bole w dolnej czesci brzucha. zobacze jak bedzie po miesiacu.

hej dziewczyny bralm je 2 lata i bylam po nich senna, wiecznie nie wyspana, a okres przeez pół roku nie chcial sie ustabilizowac jak przestalm brac

Gość kabaretka_aa
Dzięki Kobitki za odp ! widze ze nie tylko ja jestem po nich senna i wiecznie niewyspana ( nawet przy 12-14 godz snu!) :O ps. Zabusia23 nie strasz ;p Ogolnie tez slyszlam ze to dobre tabletki , mam nadzieje ze to minie..

ja nie strasze tylko jatez nie czulam sie po nich najepiej, a odstawienie ich przysporzyło mi tylko problemów one maja najmniej hormonow ponoć

Gość kabaretka_aa
tez tak slyszłam.. w sumie to dobrze ze mają najmniej hormonów.. chyba!>?

Gość kabaretka_aa
Halo dzieczyny!:) nikt wiecej nie mial doczynienia z microgynon?:D

Gość kabaretka_aa
jesli wzielam w 5 dniu cyklu tabletke to jestem po 1 tab. zabezpieczona odrazu??