Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna fladra

Podaruje ubranka dla dziewczynki mamie w potrzebie!!

Polecane posty

Gość wredna fladra

Sa to rozne ubranka: nowe, bardziej uzywane, jakies bluzeczki, sukieneczki i jedna para bucikow. Sama pokryje koszty wysylki. Jeden warunek mama musi byc w potrzebie, np.samotnie wychowujaca.

Gość
nikt nie potrzebuje? dziwne kobieta oferuje te ubranaka gratis nawet zapłaci za przesyłke a tu cisza......jak makiem zasiał........

trochę się naczytałam tu i tam .... pewnie się obawiają że to prowokacja i zaraz ktoś im nagada / przykre

Gość wredna fladra
TO NIE PROWOKACJA!!!

Gość malagga
to bardzo dobrze o Tobie świadczy :) osobiscie nie mam jeszcze dziecka, ale znam rodzinę potrzebującą - 5 dzieci i z wiadomych wzgledow pracuje tylko tata - od niedawna na stale, dzieci są fantastyczne, radosne, widac tam milosc :) kiedy tylko ktos ze znajomych ma cos do oddania po swoich pociechach, przekazuję im. Ubrania sa b. wykorzystane, dzieci noszą je po sobie, najmlodsze dziewczynki maja 1 i 2,5 roku. Jesli chcesz mozesz im pomoc - przyslac mi lub podam Ci adres tej rodziny. Pozdrawiam i ciesze sie, ze tacy ludzie jeszcze istnieją.

Gość wredna fladra
TO UBRANKA NA 0-6 MCY

Gość malagga
trudno i przy okazji - podbijam

Gość a skąd będziesz wiedzieć
że ta rodzina napewno potrzebuje pomocy???? nie lkepiej rozejrzeć się wśród sąsiadów,znajomych kto ma biede aż piszy.Przynajmniej będizesz wiedzieć co i jak.A tak za tydzień ktoś to kupi na allegro

Gość hooopla
mam tylko chlopcow w rodzinie i zostaly mi same ciuszki dla dziewczynki, wiec jesli ktoras zna taka mame neich da mi znac

Gość ojojojojoj
niejedna samotna matka jest bardziej bogatsza od pełnej rodziny, czy ty myslisz, że jak samotna matka puszczająca się z bizmesmenem jest biedna

Gość to byl
tylko przyklad.. mysle, ze jakas mama w potrzebie sie znajdzie

Gość bardzo_szczera_
Co prawda nie jestem w PALĄCEJ potrzebie, ale widzę, że nikt się tutaj po pomoc nie zglasza... więc jeśli miało by się coś zmarnować, to ja chętnie przyjmę... Mogę zapłacić koszty przesyłki... Ale jeśli masz w okolicy siebie jakąś naprawdę potrzebującą mamę to oddaj to jej :)

Gość zdechla fladra
ciuszki sa juz przygotowane dla mamy w potrzebie :) znalazlam taka ...

spodziewam sie blizniatt , przyda siee kazdee ubrankoo , nie pracujee uczee siee chlopak tylko pracujee jesli coss podaje maila mikisiki4@wp.pl

Gość żabka z ptaszkiem
jak kobieta się spodziewa dziecka to znaczy ze ja na nie stac dlatego nie żebrzą, n chybaze jakas tu naciagnie.