Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruchalnik

Pytanko

Polecane posty

Gość ruchalnik

Mam male pytanko jak biora swoja laske od tylu to czy czasem nie moglbym jej po prostu wsadzid w pupe bez pytania? Myslicie zeby to sie jej spodobalo? Jak cos to moge powiedziec, ze sie pomylilem. Czy moze wczesniej ten temat poruszyc? No chyba mnie dziewczyna za takie cos nie zbluzga chyba? Podobno kto pyta nie bladzi.

Gość ruchaj i nie pytaj co dalej

Myslicie zeby to sie jej spodobalo? Jak cos to moge powiedziec, ze sie pomylilem. :D dobre..może pierw z nią pogadaj;)

Gość dziubasubs
no a potem wsadź jej w papę i też powiedz że się pomyliłeś :-D

Gość ruchalnik
a podobno kobiety tak lubia zeby z nienacka im tam wsadzic. widac glupoty w necie pisza a ludzie glupi tego sluchaja dalem sie nabrac, zreszta ja nie mowilem o posuwaniu w pupe tylko o jedym plytkim pchnieciu :)

Gość ruchalnik
fakt czasem pomylka drogo kosztuje, chociaz byla niezamierzona, lepiej uwazac, ale pomylki czasem sie zdarzaja no nie?

Gość ruchalnik
pytam,bo mnie tak na budowie za oknem znienacka szturchają i mnie sie to podoba:) ale nie wiem jak kobieta to odczuwa ps.nienaturalnie swędzi mnie dzis odbyt :classic_cool:

Gość jot23
najpierw polisz puzniej wchodz

Gość LUDZKA GLUPOTA NIE MA GRANIC
JA PIERDZILE STARY ILE TY MASZ LAT 15?ZEBY TAKIE GLUPIE PYTANIA ZADAWAC,POMYLILEM SIE HAHA DOBRE.A CO TOBIE SIE WYDAJE ZE KOBIETA ZAMIAST MOZGU TO MA ORZESZKA ZE SIE NIE ZORIENTUJE CO SIE SWIECI?A JAK CIEBIE BY KTOS W PUPALA ZAATAKOWAL Z NIENACKA TO TEZ BYS SIE NIE ZORIENTOWAL,I BYLOBY CI MIŁO? NIE BEDE DALEJ KOMENTOWAC A JEDYNIE POWIEM:POGADAJ Z NIĄ OTWARCIE,ZACZYNAJCIE NAJPIERW MOZE OD PALCA ,OCZYWISCIE NIE ZAPOMINAJ O DUUUUZEJ ILOSC LUBRYKANTU,NIECH SIE LEJE,A CO!!POZDRO!