Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Semilia

TA STARA BABA CHYBA RZUCILA NA MNIE klątwe

Polecane posty

wczoraj czekałam na peronie i podeszła do mnie jakas stara zebraczka i sie cos o złotówke pytala ja jej powiedzialam prawde ze nie mam przy sobie kasy, no cholera jasna, miałam miesieczny bilet i wracałam ze szkoły i kasy nie biore jak nie ide na zakupy, ja wiem ze ludzie tak specjalnie mówią zeby sie odczepiła ale to co? człowiek nie ma prawa juz nie nosic przy sobie portfela??:O i stara jak to usłyszała (biznesmena sie nie zapytala który siedzial obok mnie tylko zmarznietą i przemoknietą uczennice z roztrzepanymi kudłami) powiedziała \"to powodzenia\" i mówiąc to perfidnie zmruzyla oczy (gdybym ja byla zebraczką to bym juz nie zyczyla powodzenia tym którym powodzi sie lepiej tz nic bym im nie zyczyla) potem po kilku minutach krecenia sie staneła przedemną i podniosła reke do góry (ja se mysle co ona chce zrobic) i szybko odwrocilam wzrok bo juz nie mogłam i 2 razy serce mocno mi walneło w zebra i wiem ze jak mi zyczyla powodzenia to chciała zeby to miało skutek odwrotny, aha i nie ogladam zadnych horrorow ani innych filmow science fiction ale sami doskonale wiecie ze jak człowiek wypowie cos w złosci to wszystko staje sie realne:O

Gość ja ci wierze
bo znam zasady działania laleczki voodoo- identyczna zasada tylko tyle ze lalka to człowiek

Gość ja ci wierze
"człowiek"*