brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 26, 2006 Stwierdzam, że większość siedzących tutaj to czubki. Zaczynam odczuwać pomału zarazę :D Jak mija dzisiaj dzionek? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaznaczam teren rzyg rzyg 0 Napisano Październik 26, 2006 Zgadzam się z autorką Najgorsi są faceci;) Siedzą na babskim forum i pierdzielą głupoty;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zmęczona Napisano Październik 26, 2006 Pijawka, nie masz racji! ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 26, 2006 brak mi słow -> jak obowiązki w pracy?:D spałaśw domu czy w firmie?:D Pijawka-> to u ciebie inspekcja była? I jak? :P; A ja tu jeszcze do 18 będę:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pijawka klon Napisano Październik 26, 2006 Ale w czym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów 0 Napisano Październik 26, 2006 Ja prawie codziennie widzę takich:O.Wyciągają peta i trują siebie i innych.A rozsądek jest towarem deficytowym:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 26, 2006 Oj mdły mdły. Jak każdy w pracy zresztą. :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakieś ale 0 Napisano Październik 26, 2006 Zaznaczam teren rzyg rzyg= brak mi słów na ludzki amok przecież to oczywiste :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pani Jadzia wam dorodzi Napisano Październik 26, 2006 Uhhhhh........ ludzie tutaj- to dziwna społeczność;) Hmmm........ pamiętam czasy zanim tu trafiłam......:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pijawka klon Napisano Październik 26, 2006 Inspekcja zaraz sie zwija ... chyba nic nie znalezli ... nawet w tym temacie tak jakos zwyczajnie, szaro, nudno i mdlo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Jadzia Wam doradzi 0 Napisano Październik 26, 2006 hehe dorodzić też moge:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 26, 2006 Amant WszechCzasów-> gratuluję odzyskania pseudonimu jełopie :D:D:D:D :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gbs sgfb sfgb ftrbn swrrtbn w Napisano Październik 26, 2006 wrt wwrt wr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaznaczam teren rzyg rzyg 0 Napisano Październik 26, 2006 Nie ma znaku równości z Brak mi słów na ludzki amok Jesteśmy osobnymi istotami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 26, 2006 Bernadetka wczoraj o 23 wyszłam, więc nie było źle, ale dzisiaj na bank śpię w robocie. Na jutro mam naczelnemu przedłożyć wszystkie teksty do numeru. Nie wyrobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 26, 2006 znowu rzygi? :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 26, 2006 a ja jestem głodna :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Październik 26, 2006 Dzionek fantastyczny tylko troche zatoki sie odzywaja ale przeboleje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to to to jo Napisano Październik 26, 2006 pijawko a w p. tez chyba konie sa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 26, 2006 eee to skoro o rzygach to już mi sie odechciało jeść :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siku siku do nocniku 0 Napisano Październik 26, 2006 :o rzygów nie było:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 26, 2006 własnie pół nocy spać nie mogłam. Rzygi mi po głowie chodziły :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 26, 2006 samo wspomnienie wystarczy :O samo słowo:O obrzydliwi jestescie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość badania całowania - sprawdź Napisano Październik 26, 2006 Mam dla was konkurs!!! www.badaniacalowania.pl/kisshunter_glosuj.php?ID=13942 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaznaczam teren rzyg rzyg 0 Napisano Październik 26, 2006 O co chodzi- ktoś mnie wołał ??:o Bernadetka- jedz, jedz spokojnie....zaznacze tak abyś nie widziała;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 26, 2006 pijawka- konie Ci w głowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 26, 2006 nie mam czego jeść ale w sumie to dobrze bo by mi stanęlo w gardle:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marna prowokacja 0 Napisano Październik 26, 2006 Uuuuu racja nudy na kafe:o Nawet ja nie prowokuje:o A co z tymi rzygami?? O co chodzi?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 26, 2006 Pijawko połykaj połykaj :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 26, 2006 Zaznaczam teren rzyg rzyg-- zasyfiłeś wątek. I teraz śmierdzi resztkami ze śniadania:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach