Bernadetka 0 Napisano Październik 26, 2006 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaznaczam teren rzyg rzyg 0 Napisano Październik 26, 2006 Widze, ze nie chcecie mnie tu z moimi wymiocinami:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 26, 2006 ale rzygi połykaj ;) nie miałam nic złego na myśli :P fuuuuujjjjjj ale ja obrzydliwa jestem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 26, 2006 :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaznaczam teren rzyg rzyg 0 Napisano Październik 26, 2006 Mam sobie odejść:( a ja was tak bardzo lubie....a wy mi taką przykrość zrobiłyście:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaznaczam teren rzyg rzyg 0 Napisano Październik 26, 2006 Zarzucono mi że zasmieciłam wątek rzygami:( i śmierdzi tutaj:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 26, 2006 a brokułowa z knorra wygląda jak rzygowiny :O A tylko to mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 26, 2006 rzygu zostań tylko nie syf nam za bardzo. Dziewczyny nie mogą przełknąć. Zator w gardle? Ciekawe, po czym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaznaczam teren rzyg rzyg 0 Napisano Październik 26, 2006 Ohhh jakie kochane jesteście:) Nie jedz brokułowej bo często nią zaznaczam teren Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaznaczam teren rzyg rzyg 0 Napisano Październik 26, 2006 Brak mi słów na ludzki amok----> podejrzewam ze dziewczyny dawno nie zaznaczały terenu stąd zatory:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 26, 2006 rzyg rzyg idź sobie stad prosiaku :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaznaczam teren rzyg rzyg 0 Napisano Październik 26, 2006 Ojjj Bernadetka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 26, 2006 ktoś rzygnął :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 26, 2006 Na mnie nie patrzcie! :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaznaczam teren rzyg rzyg 0 Napisano Październik 26, 2006 i ja nawet wiem kto rzygnął:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaznaczam teren rzyg rzyg 0 Napisano Październik 26, 2006 ...oki przyznaje ze na początku rzygnęłam ...ale to co teraz śmierdzi to nie moja sprawka:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 26, 2006 pijawka. Nie łoszukuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaznaczam teren rzyg rzyg 0 Napisano Październik 26, 2006 uwierzcie mi na słowo:o to nie jaaaaaaa......wyhaftowałam niezly smrodek:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaznaczam teren rzyg rzyg 0 Napisano Październik 26, 2006 Pijawka- wspołczuje:o Ja zawsze raz na miesiąc standardowo zaznaczam teren rzygu rzygami:o Może miałaś grypę żołądkową:( Hmmmm Bernadetka zamilkła -chyba wcina tą brokułową:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaznaczam teren rzyg rzyg 0 Napisano Październik 26, 2006 no nie wiem nie wiem....zaraz będzie zaznaczała bardziej niż ja:o i co dwie rzygaczki na jednym topicu to za dużo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 26, 2006 Nie odważyłam sie:O Poczekam z jedzeniem aż wróce do domu:o Może się nie przewrócę :O A wszytsko przez Rzyg rzyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów 0 Napisano Październik 26, 2006 Bernadetka nie masz czego gratulować:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaznaczam teren rzyg rzyg 0 Napisano Październik 26, 2006 Ojjj Bernadetka...zamknij oczka i jedz- no trudno:( ....skoro miałaś odwagę kupić tą brokułową to może nie będzie tak źle:O Coć mi się na samą myśl zaczyna zbierać:o błłłłuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 26, 2006 eee Amancie po zastanowieniu doszłam do wniosku ze mi juz obojętne wszytsko bo wali rzygami wsio :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bernadetka 0 Napisano Październik 26, 2006 smacznego:O oby ci nie waniało wymiocinami:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaznaczam teren rzyg rzyg 0 Napisano Październik 26, 2006 ja też już ide----chlusło rzygami;) aż muszę odejść od kompa:o Pa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 26, 2006 moja znajoma ??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 26, 2006 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prowokacja jak nic 0 Napisano Październik 26, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
brak mi słów na ludzki amok 0 Napisano Październik 26, 2006 a Ja to olewam i zaraz znikam do domu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach