Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kesi8

szukam ukochanej dla Przyjaciela....

Polecane posty

witam wszystkie Panie!mam pytanie wlasciwie do tych wolnych pań, mianowicie mam kumpla który jest sam:)ale żebynie było wszystko jest z nim w porządku SERIO tyle że sie sparzył kilka razy i boi sie nawiązać głebsze znajomości z kobietami ma 27 lat i jest na prawdę świetnym facetem (i przyjecielem mojego faceta od 20 lat)a moze któraś z Was zna jakiś sposób żeby sie chłopak przełamał ...

Gość ...Eryka...
Słuchaj....a ten przyjaciel wie o tych twoich poszukiwaniach? Czy tez chcesz go uszczęśliwić z zaskoczenia?

Gość karolinamalina
jeśli on o tym nie wie, to lepiej daj sobie spokój..

On generalnie wie że ciągle Mu kogoś szukamy tzn zachęcamy Go do spotkań ale kiedyś skrzywdziła Go kobieta i to dosyć blesne i teraz ma dystans, ale wiem (i całe Jego otoczenie ) że chce bardzo kogoś mieć (jak wszyscy zreszta) a może któraś z Was wie po prostu jak Go przekonać żeby sie w końcu otworzył na nowe znajomości...i przełamał tą barierę...

A i broń borze nie chce Go na siłe swatać, chce po prostu żeby był szcześliwy:):):)ale nikt z naszej paczki nie wie jak Mu pomóc...

Gość 2 łezki
mnie szkrzywdzilo pod rzad 4 facetów, po ostatnim juz musialam isc na terapie, bo nie dalabym rady. Teraz bardzo chce miec meza, dzieci, ale boje sie niewyobrażalnie, mimo to jestem otwarta na znajomosci. Ja jednak mam 37 lat, wiec koledze to tylko moge pozyczyc powodzenia :)

Gość bonia_79
a skąd jest ten twój przyjaciel?

Gość bonia_79
ja mysle ze poprostu jak sie zakocha to mu przejdzie i sie przełamie:) musi poprostu spotkać kogos wartościowego

Gość vnvn
szczesliwy mezczyzna to wolny mezczyzna

Kesi8, a dlaczego się sparzył, może przyczyna jest w nim. Nie zrozum mnie źle, ale czasami na własne życzenie wchodzimy w chore i toksyczne związki... bo czasami nie chcemy czegoś zauważyć u tej drugiej osoby i oszukujemy się.

to bylo tak ze na poczatku tzn przez kilka m-cy byl zauroczony pewna osoba i wszyscy myslelismy ze wreszcie bedzi sczesliwy bo i laska byla fajna, ale pozniej zaczela byc o niego bardzo zazdrosna i doszukiwac sie czegos co nie mialo miejsca, kazdy telefon oznaczal dla niej ze pewnie umawia sie z jakas inna laska itd az popadla w paranoje a jak ja chccial zostawic to chwatala sie wielu okjazji zeby go zatrzymac(nie bede pisala co robila bo to jego prywatne sprawy) ale to nie byly mile rzeczy...i chyba on sie teraz bio zwiazac, i co najgorsze mysli ze wiekszosc kobiet jest takich samych jak ta byla...

Ha, to niedobrze. Acz czasami jak się kogoś poznaje, to ta osoba wykazuje juz pewne objawy np. zazdrości, despotyzmu. Tylko czasami trzeba zwracać uwagę na szczegóły. Wiem, że to trudne, bo zakochany człowiek stara się pewne \"sygnały\" negować, ale czasami nawet w luźnej rozmowie warto zapytać się, co druga strona sądzi o tym, czy tamtym... Ale niech się nie zraża, bo to nie koniec świata. Może na poczatku niech patrzy na kobietę pod kontem, jakim jest przyjacielem, towarzyszem do rozmów, ale niech zwraca uwagę na to, czy ma zainteresowania, pasje i swoje grono znajomych, z którym tez się spotka bez niego. Kobieta, która interesuje sie tylko swoim facetem i tylko z nim chce spędzac czas wolny jest podejrzana.