Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość princesa

KOBIETY-KŁODY

Polecane posty

Gość princesa

CO SĄDZICIE NA TEMAT KOBIET-KŁÓD?TO ZNACZY TAKICH KTÓRE NIE WYKAZUJĄ RZADNEJ ALE TO RZADNEJ AKTYWNOŚCI W SEKSIE,KTÓRE ZAWSZE LEŻĄ BIERNIE GAPIĄC SIĘ W SUFIT W TRAKCIE STOSUNKU,KTÓRYM NIGDY DO GŁOWY NIE PRZYJDZIE INICJOWANIE ZBLIŻEŃ,KTÓRE KRĘPUJĄ SIE SWOJEJ NAGOŚCI I CIELESNOŚCI?I WRESZCIE KTÓRE SPRAWIAJĄ WRAŻENIE ŻE SEKS MÓGŁBY DLA NICH NIE ISTNIEĆ??? PISZCIE O SWOICH OPINIACH NA TEN TEMAT:NIEZADOWOLOENI MĘZOWIE,NARZECZENI,CHLOPAKI TAKICH KOBIET,SAME ZAINTERESOWANIE CZYLI KOBIETY-KLODY,A MOZE ZNAJDĄ SIE JACYS FACECI-KŁODY?;)I WSZYSCY INNI

Gość MEN2222
To moja ....aktualna żona

Gość po pierwsze ŻADNEJ
a po drugie nie pisz capsem

Gość princesa
a co na forum nie wolno pisac capsem?

Gość nawet mi się nie chce
czytać... co to za zwyczaj pisania capslokiem... :(

Gość princesa
jak to co to za zwyczaj ,nie rozumiem co to za roznica okej ale ten watek nie dotyczy capsloka

Gość frsaas
przeczytaj sobie co napisalas capsem i przeczytaj sobie normalny tekst to poczujesz roznice

Gość nie wiem czy takie istnieja
To chyba wymysł mężczyzn, aby usprawiedliwić swoją nieudolność. Przecież sex kręci wszystkich, więc jakaś może leżeć jak kłoda. :o

Gość princesa
nie zgadzam sie z moim poprzednikim ,jak mozna powiedziec ze seks kreci wszystkich!przeciez ilu ludzi tyle charakterow i tyle samo preferncji seskualnych.jak widac chyba na swojej drodze spotykasz same wulkany energii seksualnej.pozazdroscic.

Gość w necie drogie dziecko
pisanie caps lockiem świadczy o tym, ze autor krzyczy.

Gość jurek23
to niech krzyczy,pewnie to znaczy ze ten temat go bulwersuje!i tyle ,dajcie zyc

nie wydaje mi sie aby to bylo możliwe aby leżeć jak kłoda i nie okazać przynajmniej na twarzy rozkoszy..może i są babki ,które wyłącznie lubią być na dole..ale ze sie nie ruszają hmm..przychodzi mi tylko jedno na myśl-nie maja ochoty na tego faceta i dla tego maja to gdzieś

Gość po latach
po latach bycia z taką kobietą, stałem się mimowolnie prymusem abstynencji seksualnej. Dziś jest inaczej i wiem jedno - sex to najpiękniejsze przeżycia jakie dała nam natura. Na odpowiedź dlaczego takie są? Hmmm, dla mojej byłej wszystko, ale absolutnie wszystko co dawało minimum zadowolenia to było fe. Nie chodziło tylko o seks, a o cokolwiek, ale seks też się załapał. Tyło chore. P.S. princesa... pisanie w necie dużymy literami to tak jakbyś w normalnej rozmowie w realu krzyczała. Czyli PISANIE W NECIE DUŻYMI LITERAMI OZNACZA KRZYK. Wyobraź sobie, że Ty mówisz normalnie, a koleżanka odpowiada Ci krzykiem.

Gość nie wiem czy takie istnieja
Jestem kobieta i porostu nie wyobrażam sobie, że można leżeć jak kłoda, przecież sex jest taki przyjemny.

Gość jurek23
hmm..sa takie babki ktorych te sprawy nie rajcują,a myslicie ze czemu mezowie zdradzaja zony,czemu chodza na dzwiki do burdelow.Zasada jest jedna i bardzo prosta:jesli facet w lozku dostaje to czego chce,bzyka sie czesto,jest usatysfakcjonowany to nie pojdzie na boki!

Gość jurek23
mozna lezec jak kłoda a dla takich kobiet jest to wygodnickie,facet cie obskoczy,wylize cala,da przyjemnosc,a potem sam sie zaspokoi,a ona nic nie musi robic.no bo co namacha sie na nim w pozycji na jezdca a potem bedzie sapala przez pol godziny...?

no nie wiem- dziś był topik właśnie taki czemu zdradza jeżeli ma fajna żonę jest wszystko ok i w wyrku rewelacyjnie..najczęstsze odpowiedzi były: z ciekawości, dla zmiany, dla ekstazy itd. a nie ze z zona jest cos nie tak w łóżku czy życiu

Gość wesola dziewczynka
no wlasnie, zgadzam sie z osoba ktora napisala, ze kobietom- kłodom jest tak wygodnie, nie muszą nic robić, ale to nie znaczy, że one nie lubią seksu

Gość GDYBYS POCZYTAL TROCHE O
NETYKIECIE - TO TAKIE COS CO MOWI O KULTURZE DANEJ OSOBY, ZAUWAZYLAM ZE CIEZKO Z NIA U CIEBIE - TO BYS WIEDZIAL ZE TO ZWYCZAJNIE RAZI CZYTAJACE OSOBY A NIE BULWERSUJE :O 85% LUDZI SPOJRZY TYLKO NA POST OGÓLNIE NIE CZYTAJAC GO BO ODRZUCA GO WIELKIE LITERY.

Gość jurek23
no tak czasem chodzi jedynie o wygode a czasem tez to sie wiaze jedno z drugiem tzn.nie rusza sie bo jej sie nie chce ale tez w duszy pragnie zeby on jak najszybciej skonczyl i zeby miala to z glowy...jest duzo takich kobiet pseudo katoliczek w seksie...tylko im dac rozaniec do reki i biblie

:D no nie...przecież większości kobiet właśnie na jeźdźca jest lepiej ,na pieska i 69 a po bożemu tak sobie;) takie kobiety -nazwane przez was kłodami no co one maja z tego sexu..naprawdę nie jarzę i co wygoda ma do tego...chyba, ze mysla co jutro na obiad zrobią:D

Gość to zalezy co kto lubi
na jezdzca to trzeba miec kondycje,nie kazdemu sie chce skakac tyle czasu potem miesnie ud bola zreszta penetracja nie jest dosyc gleboko,powiem ze ta pozycja to tak srednio-mizernie,w moim rankingu plasuje sie na ostatniej pozycji.po drugie 69 to raczej jest stymulacja oralna a nie stosunek,natomiast na pieska jest chyba najlepiej bo jest gleboko..

wlasnie kobiety klody nic nie maja z seksu i to jest ich problem,bo po prostu go nie lubia ;)

nie wypada ci w trakcie hehe? ;)))