Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OBURZONA

Reklamówka wyborcza LPR-u!

Polecane posty

Gość OBURZONA

Jestem OBURZONA! Rozpatruje to tylko i wyłącznie w kategoriach reklamy, nie poglądów politycznych. Wracając, pokazana jest szkoła dobra( normalnie ubrani uczniowie z plecakami) i zła ( nazwijmy ich metalami) czy to, że ktoś przynależy do jakiejś subkultury świadczy o tym że jest złym człowiekiem i dla kogoś takiego tylko ta szkoła dla "wyrzutków"? ZERO TOLERANCJI PANIE GIERTYCH!!!

wlasnie...ja sie czasem podobnie ubieram...tzn.pieszczocha,poszarpane spodnie e.t.c..i co? jestem zwyrolem...zresztą z wlasnej obserwacji stwierdzam,ze metale i punki są chyba najmniej grozną subkulturą... powinien byl dac do reklamoweczki drecho,pseudokibicow albo hip-hopowcow...choc prawdziwi hip-hopowcy nie są zadną holotą....

Gość antekkk
własnie jak metalom i punkom zachciewa sie wolnosci i tolerancji to drechole od Giertycha zrobią z nimi porządek.

Gość vale tudo
a co macie do kibiców ??? w Poznaniu chodzi co mecz 15 tys i jakoś nie widze tam bandytów i degeneratów, tak jak Giertych generalizujecie wy.......kogo by nie pokazali zawsze byłby ktoś pokrzywdzony