Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota P.

PRZELEWY Z UK DO POLSKI

Polecane posty

Gość dorota P.

Czy ktoś z Was przelewał pieniądze do Polski. Napiszcie za pośrednictwem czego i ile kosztował przelew pliiiiissssssss oprócz WESTERN UNION

Gość dorota P.
A czy znacie albo macie doswiadczenia z SAMI SWOI (przelewy za 5Ł każda kwota) albo bank HSBC ??????????????????

Gość dorota P.
nie mówcie że nikt z was nie robił przelewów

Gość dorota P.
a może jakiś link do podobnego tematu ??? wyszukiwarka nie znalazła

a ja slyszalam o stronie www.moneybookers.com podobno mozna tanio zrobic przelew. ja sama nie probowalam a tez mnie to interesuje, moze ktos wie??

Gość Rom Ka
Czy konieczne są przelewy i ile one faktycznie dochodzą przez firmy? Jakie dokumenty należy przygotować i czy można to jakoś ominąć lub przyspieszyć? R.

Gość mozna :-)
Nie wiem jak to wygląda z tymi dokumentami u innych o czym piszesz bo ja korzystam z Transfer24. Wystarczy mi karta kredytowa visa i bez większych trudności dokonuję przelewu na polskie konta bankowe. Tutaj możesz sprawdzić dokładnie na czym to polega i dlaczego jest takie fajne http://transfer24.co.uk/pl/jak_to_dziala/ Trzymaj się i powodzenia w UK.!

Jesli chodzi o mnie to przelewy pieniezne robie tylko przez Western Union, ale jest tez MoneyGram - bardzo popularny money transfer. Tanszy niz Western Union. Znajduje sie prawie w kazdej placowce pocztowej. Ale to kwestia chyba tylko paru funtow. Innych nie probowalam, nie ufam.

Gość jghjfgh
Polecam Opal Transfer, 3 funty za przeslanie pieniedzy, robi sie przelew ze swojego konta na ich konto, potem dzwoni i podaje numer konta na ktore maja wyslac kase. Pieniadze sa nastepnego dnia na koncie odbiorcy a i kurs tez maja dobry.

Gość grosik ltd
tanio i szybko

Gość niepoprawnypolitycznie
transfer24 tani i mega szybki w ten sam dzień przelew w PL

Gość hehe00
A nie wiecie czy np. poprzez to transfer 24 moglabym np.doladowac konto sami swoi mojej mamie w Polsce?

Gość numerowaaaaaa
Hej, ja wlasnie uzylam Transfer24. Za przeslanie 200 funtow na konto w Polsce pobrali 4,50 funta. Dam Wam znac kiedy doszlo (jak nie zapomne). Na szczescie nie musialam im przesylac zadnych dokumentow, jedyny minus jest taki, ze mozna placic tylko Visa, nie mozna placic innymi kartami.

Gość numerowaaaaaa
Rano pieniadze juz byly na koncie :) Dzieki za polecenie tej stronki :)

Gość grosz do grosza
transfer24 ma kiepski kurs i wysokie opłaty - 2,25% - są firmy z lepszym kursem i niższymi opłatami nawet bez opłat!!!! wystarczy poszukać a nie wciskać ciemnotę na wszystkich forach.

Gość numerowaaaaaa
Grosz do grosza - moze podasz jakas nazwe, bo jak na razie nie znalazlam nic lepszego, ale chetnie bym skorzystala.

Gość christopher86
Chętnie dowiem się o kimś tańszym, zwłaszcza jeśli chodzi o przelewy do 100 funtów, bo tylko takie wykonuję do Polski. grosz do grosza czekam również na odpowiedź. Sprawdzałem rynek i prawda jest taka, że w tym przedziale Transfer24 jest bezkonkurencyjny. Pozdrawiam

Gość mama czterolatka
Ludzie przelewajcie normalnie na polskie konta. Nie ma się czego bać. Np mój bank PKO BP przelicza po normalnym kursie wcale nie zanizonym a jedyna opłata to 5 zł.

Gość nnnjjjjjj
global money express ma za 1,5 niezaleznienod kwoty na przelewy na konta ja korzystam I jest ok- zawsze bez klopotow - siedziby w polskim mleczku

Gość Housekeeperka
Podoba mi sie to, wysłalam 2 przelewy z nimi facebukiem i doszlo wporzadku,podaja ze bardzo bezpieczne. troche sie nakrecilam na tego Ipada ktorego mozna wygrac w Sami Swoi na facebooku. Jak zalezy Ci na czasie to to jest bardzo dobre ulatwienie, przydalo by sie wiecej transferow, moze dolozą. Fajna usluga

Gość xkarolx
sprawdz transfer24 dla przelewow mieszczacych sie w kwocie 50 funtow placisz tylko 0,95 funta najtaniej na rynku aha i kase masz juz w ten sam dzien takze dobra sprawa

Gość Paweł W
ja również polecam TransferWise przelewam z nimi od 3 lat , mają najlepszą oferte na całym rynku , proste logowanie mimo tego że nie ma tłumaczenia strony na Polski , pieniadze sa po 3 dniach na dowolnym polskim koncie złotówkowym , faktycznie jak pisze kolega logując się przez stronę kurs jest zawsze dobry ale jeszcze lepszy jest logując się z polecnia czyli przez link który otrzymują już zalogowani na tej stronie jako bonus dla swoich znajomych ( oczywiście zalogowany zapraszajac znajomych tez otrzymuje bonus ) Więc oto i link odemnie dzieki któremu macie pierwszy przelew za darmo z lepszym kursem i kolejne przeliczane po lepszym kursie https://transferwise.com/u/5fc9fa Do dzieła , to nie reklama , długo szukałem jak najkorzystniej przelać i nie ma lepszego rozwiązania Pozdrawiam Paweł