Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cat de Luxe

brunetki z blond pasemkami-sa tu jakies?

Polecane posty

Gość Cat de Luxe

Rozważam czy nie zrobić sobie takich miodowych na ciemne wlosy, no i nie moge sie zdecydowac. Brunetki z pasemkami zglaszajcie sie!

a jak ktoś taki jest, to Ci w czymś pomoże? ;) ja mam coś w tym stylu, tzn. miałam, bo mi się zmyło, ale mam zamiar zrobić ponownie. tyle, że ja farbuję całe włosy, a nie robię pasemka na naturalnych. pasemka robię bardzo cienkie.

Gość największ fanka kolczyków
nie ma bo takie coś na glowie jest strasznie niemodne i wszyscy już wiedzą, że nie nosi się jakis pasemek

to ciekawe, bo ja sporo osób z pasemkami czy balejażem widuję, a jak jestem u fryzjera, to większość z folią na głowie siedzi. i nie mówię tu o paskach ala zebra, tylko o profesjonalnie wykonanym balejażu. poza tym, mam gdzieś, co jest modne, jakiś czas temu było modne palenie sobie włosów prostownicą...

Gość Cat de Luxe
no tez wlasnie ja rowniez nie mam przeciez zamiaru zrobic z siebie zebry w bialo-czarne paski :/

Gość Ja tez jestem
brunetka i zamierzam isc do fryzjera zrobic sobie balejaz ale chcialabym takie pasma popialate polaczone z blondem cos takiego ;)Moze juz nie sa modne ale jednak duzo osob ma pasemka czy balejaz,mi sie bardzo tak podoba a nie tam pofarbowane wlosy na jednolity kolor,nie ma nic w tym rewelacyjnego.Zreszta mam do tego krecone wlosy a nie widze zeby laski w kreconych wlosach mialy balejaz takze plus dla mnie ;)

Gość gn
ja tez mam krecone włosy.... swoje mam ciemy blond, mam pasemka ktore generalnie tak sie zlewaja na kreconych wlosach ze nie wygladam jak zebra, a włosy podobaja sie wielu osobom... na swoj ciemny blond mam jeszcze jasne pasemka rozjasnione, pasemka cappuciono i ciemna czekolade, mi sie bardzo takie farbowanie podoba:)

Gość SamanthaFox1
To jak w końcu jest z tymi pasemkami: modne czy niemodne?? wiem, że zdecydowanie niemodne są głowy "papuzie", czyli łeb złożony z samych pasemek w róznych kolorach. A inne pasemka?? Najgorsze jest to, że wiecie gdzie najwięcej widziałam bab z pasemkami na głowach??? Na wsi...........;(

Gość Józek
Zawsze mnie dziwiło, dlaczego najpiękniejszy i najszlachetniejszy gatunek kobiety, czyli Czarnulki, paprze swoją urodę jakimiś pasemkami. Ja odbieraqm to jako porażkę drogie panie :classic_cool:

to zalezy od tego w czym Ci do twarzy:) Ja miałam i balejaż i kasztan i ciemny brąz na głowie i wszyscy ze mną na czele twierdzą że w brązach mi najlepiej:) Ale gdybym najlepeij czuła się w pasemkach to nie patrząc na modę zrobiłabym je sobie, bo grunt to się dobrze czuć w swoim ciele;)

Gość Ja tez jestem
macie jakies linki tzn dokladniej chodzi mi o zdjecia dotyczace balejazu???

Gość Cat de Luxe
jozek ja tam jestem zadowolona z tego ze jestem brunetka ale chce jakiejs zmiany, chociazby tymczasowej....

Gość _________LOL________________
brunetka z ciemna karnacja - mam rude pasemka. Podobaja mi sie tez blond - niestety w moim przypadku nie wygladaja lanie - pasuja brunetce o typie kolorystycznym zima

Gość Józek
> Cat de Luxe > jozek ja tam jestem zadowolona z tego ze jestem brunetka ale > chce jakiejs zmiany, chociazby tymczasowej.... Wobec tego zrób się na blondynkę, będziesz Shakirą 🌼, ale na miły Bóg nie rób z siebie "cioci Frani" bo to w oczach prawdziwego mężczyzny :classic_cool: świętokradztwo

Gość Ja tez jestem
ja raczej to mam brazowe wlosy.Jak mysliscie moge zrobic sobie balejza w odcieniu bladu lub golebiego koloru???

Gość Cat de Luxe
Jozku czy moglbys mi wyjasnic co to znaczy ze mam sie nie robic na ciocie franie?

Gość Cat de Luxe
wlasciwie chodzi mi nie tyle o grube pasemka co co takie delikatne refleksy, a moze ktoras z was cos takiego na glowce?

Gość Józek
> Cat de Luxe > Jozku czy moglbys mi wyjasnic co to znaczy ze mam sie nie robic > na ciocie franie? Spróbuję, ale nie wiem czy mi się uda ;). Wydaje mi się, że Czarnulki przez wielbicieli takiego typu urody są traktowane zjawiskowo 🌼. Kobiety mają niestety z reguły tendencję do nieco bezkrytycznego stosowania pomysłów innych kobiet, bez wnikania, czy poprawiają sobie tym image, czy jednak go psują. Obawiam się, że tak byłoby w tym przypadku . Jednym słowem w koło widzi się mnóstwo kobiet, które zeszpeciły się "podobnie jak koleżanki" i wzajemnie to podziwiają, a ich mężczyznom się te zmiany wcale nie podobają.

Gość Cat de Luxe
dziekuje za wyjasnienie, juz rozumiem. jak mi bedzie brzydko to od razu robie cale znow na ciemno a zreszta ja to dla siebie robie a nie dla facetow :P

Gość Józek
E tam zaraz dla siebie... ;P

Gość kolarka
Do Józka. Zgoda brunetki sa ok. Jednak z wiekiem zaostrzają się rysy twarzy i nawet niewielkie rozjasienie włosów jest wskazane i większosci kobiet z tym do twarzy. Poz atym kazdy chce od czasu do czasu coś zmienić.

Gość Józek
> kolarka > Do Józka. Zgoda brunetki sa ok. Jednak z wiekiem zaostrzają się > rysy twarzy i nawet niewielkie rozjasienie włosów jest wskazane... "Wskazane zdaniem kobiet" czego nie potwierdzają mężczyźni, drobie panie 🌼. Czarnulka z pasemkami budzi komentarze facetów: "a taka była śliczna przedtem"... ;)

Gość Józek
Żeby nie być gołosłownym proponuję ćwiczenie: http://koti.mbnet.fi/~jupa/salma.gif Proszę sobie wyobrazić tą panią z pasemkami :-P

Gość 1982...
Józek zgadzam sie z Twoją powyżsża wypowiedzią,z tym stwierdzeniem facetów:"a taka była śliczna przedtem"... Sama wiem coś na temat taich komentarzy,sam ich doświadczyąlm jak zrobiła sobe na moich ciemnorązowych wlosach blond pasemka:-oNigdy więcej:-p

Gość Salma tragicznie wyglądalaby
z blond pasemkami:-oJak tania lalka od Ruskich z targu:-PStracilaby caly swoj urok,swoje rasowe piekno...

Gość 1982...
Józek:-)😘 Pozdrawiam gorąco🖐️

Gość kolarka
Ta pani ma etniczny typ urody i jaśnianie w tym wypadku nie wchodzi w grę. Większość polskich brunetek ma bardziej europejski wygląd i pasują im eksperymenty z kolorem. Oczywiście nie mówię tu o czarno białych pasemkach. Jestem brunetką o niebieskich oczach.Wiadomo, ze w czasach gdy miałam naturalne włosy stosowałam macniejszy makijaż. W wersji blond depiluję mocniej brwi, nawet bez makijażu wygladam dobrze bo mam ciemną oprawę oczu. Najważniejsze, ze podobam się sobie, a poza tym dojrzałam już do następnej zmiany. Jednak do wersji naturalnej (ciemny brąz) nie mam zamiaru wrócić.

Gość do kolarki
a jaki dokąldnie masz tera zkolor wlosow na jaki zamierzasz sie zafrbować?