Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CTA

Czym pomalować żarówkę zeby zrobić nastrój??

Polecane posty

Gość CTA

Pomalowalam zarowke farbka akwarelkowa ale farba zacxela sie topic i unosil sie dym z lampki. Wiecie mzoe czym mozna pomalowac zeby sie nie stopilo pod wplywem ciepla?? w sklepach sa kolorowe zarowki ale tylko o mocy 15watt a ja potrzebuje 60. Znacie jakies sposoby???

Gość spróbuj może napluc
na włączoną żarówkę, efekt niesamowity

Gość gospochaa
Zrób lepiej taki kołnierz jakby przedłużający klosz lampki, oczywiście z bibuły czerwonej czy też kerpy jak mawiają niektórzy. Tylko uważaj żeby się nie zapaliło - zawsze istnieje ryzyko. p.s. - jakaś imprezka się szykuje??:) ALbo owin czerwoną bibułą duży przezroczysty dzbanek i włóż do neigo zapaloną lampkę a raczej samą żarówkę. No w zasadzie to nie mam pewnego pomysłu. A musi być żarówka? nie może świeczka?

Gość CTA
lepiej lampke bo ze swieczkami roznie bywa, poza tym ja chce miec mroczny klimat w pokoju na stale, wyprobuje jeszcze plakatowki jak dalej bedzie sie dymić to sobie daruje z udziwnianiem

Gość przecież można kupić gotową
są w różnych kolorach w sklepach

Gość CTA
nie robie burdelu, ale lubie miec taki klimat w kolorze fioletu albo czerwieni,(nienawidze bieli brrr zarowki kolorowe owszem mozna kupic ale 15 watt to bardzo ciemne są a ja chce minimum 40tke, najlepiej 60ke a takich mocnych nie ma( tak mi facet w sklepie elektrycznym powiedzial)

Gość anuśkaaaaaa
też taką chciałam kupić tylko że niebieską ale nie bylo, kupilam tą słabą i o kant dupy potłuc :(

Gość elemka
ja obkleiłam zwykłe żarówki kolorową kalką, taką jaką robi się lampiony, czy witraże i wygląda to fajnie. ;D

Gość mama paskudy
nie no malowanie żarówek nie wydaje mi się dobrym pomysłem. kij wie, co się z takiej farby ulatnia pod wpływem ciepła..... już lepiej kupić kolorowe, na ledomaniak pl są żarówki kolorowe - świecą czadersko, ekonomiczne i podobno prawie wieczne ;D

Gość gośćAleks
ja pomalowałam Akrylowa farba i jest super :d jesli nie chcesz żeby dymłlo to małą warstwe farby daj :) albo weź kubek nalej wody po sam brzeg wlej lakier do paznokc***are kropel i zbierz go żarówką

Gość gość
Może spermom?

Gość Anolisss
nie lepiej kupić Ci żarówkę Led? mozesz sobie ustawić kolor jaki tylko będziesz chciała od czerwieni po zielen niebieski i inne ... Najlepsze co moze byc... jezeli chodzi o zrobienie sobie klimatu w danym kolorze ;) a taka żarówka nie jest droga i kolory przełączasz sobie małym pilotem. Pozdrawiam ;)