Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opuszczony

Zdradzę.

Polecane posty

Gość Opuszczony

Żeby tylko odgryźć się. Żeby wzbudzić w Tobie zazdrość. Żebyś dostała to, na co zasłużyłaś. Nie dziwię się już zdradzającym, jeśli brakuje czegoś w związku, odwracamy się tam, gdzie to dostaniemy,

zastanow sie 2 razy zanim popelnisz ten blad, dobrze radze, chco sama nigdy nie zdradzilam ani nie bylam zdradzona (przynajmniej tak mi sie wydaje) to napewno jest to bol dla 2 osoby a dla Ciebie wyrzuty sumienia

Gość Opuszczony
Nie dbam o to. Ja daję Tobie wszystko, a co dostaję? Obojętność.

Gość zasmucona...
skoro takie chcesz rozwiązanie. to zdradź mnie. skoro tak chcesz wzbudzić we mnie poczucie straty. proszę. skoro będziesz potrafił :(

Gość Opuszczony
Zabawne. Zawsze ktoś się znajdzie. I widzisz, do czego doprowadziłaś? Widzisz, do czego przyczynił się Twój chłód? Facet, który nie przywykł do tego, roni łzy przez Ciebie.

ej!!! momento!!!!!! to ja tu z litością i ckliwością się zastanawiam jak takiego kotecka pocieszyć a Ty mnie stawiasz w rzędzei tych innych?????????????????????? co? o, nie! zdradzaj sam, ja do tego palca nie przyłożę...:O

Gość hej to ty misiu
jesteś okropny, jak mozesz tak mówić! wcale nie jestem chłodna, poprostu jestem teraz strasznie zabiegana mam problemy, zrozum!!1

Gość Opuszczony
I nie stać Cię na kilka miłych, ciepłych słów? Co dla Ciebie znaczę, kim dla Ciebie jestem? Umieram bez Ciebie, a Ty pogrywasz ze mną.

Gość hej to ty misiu
skarbie kocham cie najbardziej na świecie!!!

Gość Opuszczony
Nigdy tak do mnie nie powiedzialas. Tylko tyle, ze jestem slodki. Czy Ty wiesz, jak mi Ciebie brakuje? Wiesz?!! Brakuje mi Twojej bliskosci, uczuc, chce byc tylko z Toba.

hej to ty misiu ----------->we no laska przyciśnij go udem do łóżka i zrób z nim co chcesz a nie będzie tu ta lapeta zawracać pewną część ciala na niebiesko :O

Gość zasmarkana
nawet nie wiesz jak mi Ciebie brakuje. nie dowiesz sie bo.......kur*wa go mach siedzisz cicho jakby Cię zarżneli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a moze tak jest? dlatego milczysz. a ja niepotrzebnie tesknie. smark, smark smark, tok, tok, tok uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Zdradź, może ci ulży... A swoją drogą to dziwne trochę, nigdy ci nie powiedziała, że cie kocha, a ty masz pretensje, że odeszła??? A czy ty jej powiedziałeś, że ja kochasz?

Gość hej to ty misiu
wybacz, ale to nie ty, bo mojemu mowię codziennie że go koxham, i mówię mu jaki jest dla mnie ważny i cudowny, a on mówi ze jestem oziębła bo za rzadko sie kchamy, niestety jesteśmy studentami i mieszkamy z rodzicami wiec nie ma za często takiej mozliwości.

Gość Opuszczony
Po pierwsze - nie odeszla. Zyjemy w wolnym zwiazku. Secundo - nie powiedzialem, slowa niewiele znacza, slowa moga klamac, sa nic nie warte, dawalem jej wszystko, co daje osoba kochajaca. A ona sobie pogrywa ze mna. Nie powiedzialem, bo "kocham" zobowiazuje.

Gość opuszczony.....
ani sekundo ani nomen omen....masz na co zasłużyłeś........i nie brykaj tylko zajmij się swoim życiem...no coment

Gość xyzed
A właśnie nie odchodź tylko zdradzaj niech ją też coś boli ;) A wyrzuty sumienia? Lepiej nie mieć sumienia. Baluj chłopie ile wlezie życie jest jedno.