Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TEZ MATKA

PYTANIE DO MAM,KTORYCH SYNKOWIE...

Polecane posty

Gość TEZ MATKA

wyrosli z rzeczy-mam pytanie,czy ma ktos moze niepotrzebne juz kurtki na zime dla chlopcow?Jestem mama 2 synow,od paru mies.bylismy z mezem bez pracy,on w tej chwili od 4 dni pracuje,jednak porobily mi sie zaleglosci w rachunkach i nie bardzo moge kupic dzieciom cos do ubrania,na razie musze powychodzic z dlugow.Synowie maja 10 i 4 lata.

podnoszę.....nie mam dzieci w tym wieku ale......ktoś może sięznajdzie. Pozdrawiam.

Gość Wioletta Magdalena B.
podaj maila na forum, może coś się zorganizuje

Gość u mnie rano tylko
może pomogę

Gość postrzał
podaj rozmiary dziecka, coś sie znajdzie na pewno

Gość TEZ MATKA
witam,ja tylko na moment,ide z synkiem do lekarza,podam maila ,odezwe sie po powrocie,tak za jakies 1,5 godz. i dziekuje ,ze wogole ktos sie odezwal... efi70@o2.pl

Gość A CO MI TAM SZKODZI
synow nie mam ale tez podniose

Gość z jakiego
miasta jestes?mam kurtke dla 4 latka

Gość alika-ika
okolice Poznania

Gość alika-ika
chyba jej teraz nie ma,ale wiem,pisalam maila

Gość ale mnie wqrwiają taki topiki
:o A na internet i komputer to macie?????????!!!!!!!!:O Żenada, naciągactwo i prostactwo. inni dodadzą wam ubrania a wy je przehandlujecie na allegro albo w swoim lumpeksie?:O Tylko mi nie mów, że nie masz pracy:o Jak chcesz, to nawet ulotki możesz rozdawać- zarobisz ok. 50zł dziennie. To sobie policz, kobieto, że jak bedziesz pracowac co drugi dzień, to zarobisz ok. 150-200 zł tygodniowo. mało?:O Na ubrania wystarczy chyba.... A jak jesteś z małego miasteczka, to chociaż w jakimś sklepie sprzątaj. Ludzie szukają teraz kogos normalnego do pracy, to nikt nie chce pracować:o A żebrać- zwłaszcza przez interne, to kazdy może...:o Może jak ci bieda w oczy zagląda, to odłącz internet? Od razu masz 50zł w kieszeni. A jak sprzedasz komputer, to nawet 1000 zarobisz:o Skąd się tacy leniwi i beznadziejni ludzie biorą?:o Że wam nie wstyd!!!!!😡

Gość alika-ika
wiesz,podobne pytania zadalam w mailu,ale nie bede udzielac odpowiedzi,w koncu to nie moj temat...ale to nie tak prosto jak piszesz

Witam nieczułe panie.....znów posypią się kpiny, a wystarczy nie wchodzić, jeśli kogoś temat denaerwuje. popytam wsród znajomych - dam znać jeśli coś zbiorę.

pojadę do siostry i zapytam, być moze znajdzie się coś na młodszego, z tym ze ona ma córeczkę, ale myslę że w tym wieku to bez znaczenia - kurtka to kurtka a siostra nie ubiera córki w róże czy kwiatki. Dam Ci odpowiedz na maila jeśli będzie coś miała. W poniedziałek. Pozdrawiam.

Gość ale taka jest prawda.....
Praca praktycznie leży na ulicy!!!! Ta kobieta nie ma więcej niz 40 lat zapewne, więc nie rozumiem po co żebrze????:O Kurtki dla córki, dla syna, ubrania....:o Kuźwa, ludzie!!!!!!! Wstydu nie macię????:O W second handzie kupicie sobie kurtki za 10-40zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:o Nie rozumiem takiego chamstwa:o DO pracy nie, tylko żebrać prze4z komputer. Jak kogoś stać na mieszkanko, na internet i komputer, to na ubrania tym bardziej:O Niektórzy naprawdę umierają z głodu, na świecie setki ludzi dziennie umierają, z braku WODY!!!!!:O A wy się kuźwa żalicie, że nie macie na kurtke dla dziecka z lumpeksu 10zł:o Myslicie, ze innym jest łatwo?! Chyba każdy musi się uczyć, pracować, dbać o rodzinę?:O Nie rozumiem skąd się biora takie pasożyty:o co to, twój mąż rączek nie ma?:o W każdym centrum handlowym co najmniej 3 sklepy poszukują sprzedawczyń, ulotki może rozdawać każdy, jak nie masz umiejętności, to możesz nawet szatkować warzywa w knajpie z chińskim żarciem:o Zawsze te 900zł na rękę zarobisz. Ale po co? Lepiej rozpłaszczyć dupsko przy komputerze i płakać, że się nie ma na ubrania dla dzieci:o Żałośni jesteście, ludzie.

Gość ale mnie wqrwiają taki topiki
tak, a ty pomożesz....:o Ludzie! Nie bądzcie naiwni:o Jak chcesz zrobić dobry uczynek i naprawdę komuś pomóc, to zanieś te oubrania do domu dziecka. Zima idzie, a dzieci tam mają bardzo mało ubrań. I mało butów... Albo oddaj te ubrania do domu samotnej matki. Tam nie mają internetu i komputerów za 3 tys zł:o🖐️

Gość alicja poz81
No faktycznie- w lumpeksie kurtki dla dzieci w wieku 4-10 lat są jeszcze bardzo tanie. Ja ostatnio za 48zł kupiłam mojej córce 6 letniej kurtkę, spodnie sztruksowe, czapke z polarku i szalik do kompletu i jeszcze wełnianą, bardzo ładną i cieplutką kamizelkę.

Gość qqqqqqq
Tak to świeta prawda,na internet ich stac ,na kompa tez. W szmateksach sa super kurtki,buty,spodnie i wiem ze ceny sa bardzo małe od 4 do 15 mozna dla dziecka super kurtke kupic nieraz lepsza niz w sklepie.

Gość ŁAPAK
już cię pouczają, a co będzie 10 stron pózniej ?........

Gość TEZ MATKA
najpierw odpowiem tym,ktorzy mnie probuja obrazac-cieszcie sie ze nie macie takich problemow,i zycze Wam ,abyscie nigdy nie mieli,postaram sie tez odpowiedziec na Wasze pytania: -maz ma rece,ale czesciowo niesprawne,ma uszkodzony kregoslup,lekki paraliz ,grupe inwalidzka,od tygodnia jest na okresie probnym w zakl.pracy chronionej,zarobi tam ok.700 zl. -ja nie caly czas"siedze w domu i nic nie robie",latem pracowalam chodzac w pole,ale wiekszosc moich zarobkow szla na leczenie meza -co do internetu,lada dzien juz go nie bede miala,mam 2 niezaplacone rachunki w tps,i jest to kwestia dni,kiedy mi wylacza -komputera nie sprzedam ,dlatego ze nie ja go kupilam,syn dostal w zeszlym roku na komunie i nie kosztowal 3000(to tak na marginesie_-byl kupiony w lombardzie za duzo mniejsza kwote) -niestety nie mam innych sprzetow,ktore moglabym sprzedac typu tel.komorkowy,dvd,video czy inne tego typu jesli jeszcze ktos cos chce wiedziec,to prosze pytac, a teraz chcialam podziekowac osobom,ktore odniosly sie do mnie zyczliwie-dziekuje Wam bardzo!

Gość Wioletta Magdalena B.
mam nadzieję, że znajdziesz tu dobre dusze, bo wbrew pozorom są takie