Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wie co robic

Ona ma innego ale mimo to spotyka sie ze mna na seks

Polecane posty

Gość nie wie co robic

Kontynuowac to czy powiedziec jej spadaj 🖐️

Gość nie wie co robic
durna z ciebie baba , pytam bo widocznie mam swoj cel 🖐️

Gość ale wczym ..
widzisz problem? chcesz to ja bzykaj dalej ..nie chcesz ..powiedz spadaj i tyle jesli lubisz takie chore ukalady to nie zaluj sobie ..

Gość nie wie co robic
co za durne baby:O tepe kretynki, nie chodzi mi o moralnosc tylko o to czy ta pieprzona diablica nie sprawi ze sie do niej za bardzo przyzwyczaje 🖐️ przy dluzszym obrocie sprawy

nie durna tylko sa jeszcze tacy mezczyzni ze zastanawiaja sie z kim ona jest skoro dostaja zawsze to na co czekaja..ja takich nie znam -znam samych samcow

Gość nie wie co robic
a ty kurna kim jestes ze uwazasz ze mnie znasz

interesujace. wlasnie obaliles mit ze faceci mysla dolna czescia ciala. a moze na glowie stanales i jakos sie wszystko poodwracalo?

Gość nie wie co robic
kesidi nie pierdol :classic_cool: bo pierdolenia nie znosze

Gość nie wie co robic
nie znam cie i odwal sie 😴 a obalajac teze jakobysmy mysleli tylko dolna czescia ciala, akurat tu chodzi tylko o moje dobro psychiczne (czyli gorna czesc ciala dla uscislenia) , jesli w ogole rozumiecie tepe kwoki co to znaczy 🖐️

pojebaniec jeden .....................w samochodzie sie pierdolisz .....i lubisz ......................................................ja to wiem

Gość nie wie co robic
kurwa do ciebie nie mozna normalnie po ludzku 🖐️ wypieprzaj bo cie nie znam , a jesli uwazasz ze cos wiesz to dowody dawaj 😴

Gość nie wie co robic
konkrety

Gość Grzegorz323f
hehe :D nie no TWoja dziewczyna ma kochanka a do Ciebie przychodzi na sex :D to czego ona u niego szuka ??? raczej powinno być odwrotnie lepiej temu kolesiowi wjedź na chate i zrób mu z dupy jesień średniowiecza a najlepiej jak masz sedana to go wywieź z kumplami do lasu :D:D:D a ona jak zrozumie ze jej koledzy są w niebezpieczeństwei to jzu nigdzie nie pójdzie, ja po jednej takiej akcji jestem szcześliwy w związku a koleś ucieka na 2 koniec ulicy jak mnie widzi.. a ona juz więcej nie zaryzykuje...pomyśl o tym

skoro już teraz ci przychodzi do głowy to, że możesz się zakochać (bo chyba to chcesz powiedzieć) to raczej nie jest dobrze - widocznie coś już zaczynasz powoli czuć, tamten jest tym stałym, i niestety większe prawdopodobiństwo, że w razie czego to ty zostaniesz odstawiony - więc jak się coś powoli wykluwa, to rzeczywiście masz o czym mysleć, bo może potem boleć ...- to są niebezpieczne gierki. Jak dla mnie poużywałeś co miałes poużywać i w tym momencie męska decyzja - w tą albo w tą ... a tak na marginesie - nie wiem, jak możesz się bać, że sie w takiej dziwce zakochasz - no ale coż, serce nie sługa ...