Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfriljloir

kto z WAs zazywal LAKCID???

Polecane posty

Gość jfriljloir

jak nalezy opchodzic sie ztymi ampulkami? do srodka tych ampulke nalezy wlac wode??? i jak jest otwieracie/???normlanie lamiecie?

odrotnie !!!! najpierw otwierasz a potem wlewasz wode :classic_cool: chyba ze jestes david copperfield

Gość ja bralam
Fiolki nalezy trzymac w lodowce.otwierasz fiolke i strzykawka nalewasz wode nastepnie to sie rozpuszcza i albo siorbiesz z fiolki albo pobierasz roztwor strzykawka i pijesz.zdrowko!

Gość madi74
uwaga na to "badziewie" kiedyś w jednej takiej ampułce, zamkniętej!!!, miałam kawałek szkła

Gość jfjsfolkf
wlansie tez sie obawiam ze szklo mi wpadnie do srodka...

Gość piruet
na co jest Lakcid? :)

Miałam, brałam - ale powróciłam do tabletek, bo mimo, ze tanie, to cholernie niewygodne - to napełnianie wodą, bo ja oczywiście nie miałam strzykawki :-o No i nie zdarzyło mi się znaleźć w środku szkła, albo tak otworzyć niefortunnie, żeby szkło wpadło do środka.

Jeżeli zażywasz antybiotyk,i nie potrafisz sobie poradzić z lakcidem ,to bezpieczniej będzie jak kupisz trilac(chyba taka jest pisownia),albo nutriplant.A jeżeli chodzi o ten specyfik,to mysisz szybkim ruchem oderwać górę ampułki ,wlać tam wodę ,wstrząsnąć.Najbezpieczniej będzie,przelać do łyżeczki i wypić.Pozdrawiam

Można jeszcze wziąć lakcidofil - to tez w tabletkach. Mi smak też przeszkadzał w przypadku lakcidu - no a wiadomo - tabletka nie ma smaku.