Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdv fb ghgt

mój facet mnie zrypał bo

Polecane posty

Gość cdv fb ghgt
a tobie tak latwo sie podejmuje decyzje?

Gość imię Ula
No widzisz, jesteś zależna od Niego... *spędzamy weekend osobno - więc z bólem serca spędzasz go osobno *chłopakowi coś się odmieni - więc z radością biegniesz w Jego ramiona... eh

Gość imię Ula
Proste - chodzisz jak w zegarku a On ustawia czas...

Gość xyzed
Takie cipy ,to się właśnie szmaci,bo same się nie szanują ,a od faceta szacunku wymagają. :p

Gość imię Ula
xyzed --- bez przesady - nie oceniaj tak autorki tego topiku !! To, że jest zakochana i ma zaślepione oczy nie pozwala Tobie na takie drastyczne ocenianie!

Gość cdv fb ghgt
napisalam mu wczesniej ze jesli chce abysmy spedzili weekend osobno to spoko.zobaczymy jak sie to potoczy

nie zawsze łatwo sie podejmuje pewne decyzje ale nie jestem taka zmienna jak ty.jak mowi cos to sie tego trzymam a nie jestem zmienna jak choragiewka.przykre jest ze sie tak nisko cenisz bo facet tylko na ciebie skinie paluszkiem a ty jzu lecisz z wywalonym jezykiem:O to nie truj tutaj ludziom ttlyko odrazu do niego lec

Gość cdv fb ghgt
nie ze za nim lece poprostu mowie mu otwarcie co mnie boli i zeby tak sie nie zachowywal chce pielegnowac ten zwiazek

Gość xyzed
do Uli-> cholera to jak jej oczy hujem zarosły,to niech nie jęczy tylko grzecznie przyjmuje co pan i władca robi.Jak facetowi oczy pizdą zarosną to grzecznie żre pani z ręki i nie patrzy jakie gówno dostaje.