Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annabelle_26

Ten świat jest tylko dla atrakcyjnych. Ja wysiadam.

Polecane posty

Gość annabelle_26

Ładni ludzie dostają wszystko na starcie, wszyscy automatycznie postrzegają ich jako inteligentniejszych i silniejszych. Mają 0 problemów w sytuacjach, w których trzeba kogoś przekonać albo narzucić mu swoje zdanie. Ludzie są bardziej ulegli w stosunku do ładnych ludzi. Mam dość, czy to moja wina, że mam gorsze geny? Jaki jest sens mojej egzystencji, skoro w naturze bym nie przeżyła?

pierdolita koleżanko!!! Liczy się to co sobą prezentujesz a nie to jak wyglądasz...ale fakt faktem dbać o siebie trzeba...;-)

sama uroda to za mało atrakcyjny wygląd mozna sobie wypracować zadbana osoba wzbudza wieksze zaufanie

Z tego co zauważyłam to łatwiej w życiu mają ci przebojowi i pewni siebie niekoniecznie tacy ładni. Tak że kobieto przestań zamartwiać się wyglądem- zadbaj o siebie na tyle na ile jest to mozliwe i podreperuj swoją samoocenę. Lepiej na tym wyjdziesz niż narzekając na forum na swój domniemany gorszy wygląd.

Gość mariska
...a mnie natura obdarzyła nie najgorszym wyglądem,ale na to co mam musiałam bardzo ciężko zapracować.Wygląd w niczym mi nie pomógł...

Gość mariska
....a wręcz przeciwnie,nieraz słyszałam ...eee ładna to chyba głupia,a na dodatek blondynka....

popieram wszystkie z WAS mozna nie miec urody ale atrakcyjnie wygladac. A to do czego sie w zyciu dochodzi zalezy od samozaparcia i wielkiej pracy ;-)

Gość guide
Czuję się strasznie brzydko dziś:O Właściwie to codziennie się tak czuję:(

Gość rogerroger
mariska, ale chyba lepiej słyszesz "a ladna to chyba glupia" niz "brzydki kretyn i w dodatku pryszczaty"?

Znam wiele niekoniecznie urodziwych osób ale za to przebojowych i wygadanych,takich ,które zawsze sobie poradzą

eee...to fakt ze atrakcyjni maja czasami łatwiej, ale bez przesady, to zdarza się rzadko.... zreszta jak ten brzydki sie postara to tez bedzie mial dobrze:)