Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmysł

czy dały byście ostatnią szanse chłopakowi?

Polecane posty

ja juz mu dalam kilka dni temu 68 szanse;/ pewnie i tak ja zmarnuej ale wtedy bedie to naprawd ekoniec,nie bede siedizec na sile z kims to rani mnie

Gość ewrwerwerw
prwda jest taka że kochająca kobieta da szansę milion razy :) Pomyśl czy gdybyś zrobiła mu to co on Tobie - czy on by Ci wybaczył? Jeśli tak - Ty też mu wybacz

Gość ______________LOL_____________
zalezy co by przeskrobal ?!

Gość jebjef
jestem chłopakiem mam do was pytanie czy jezeli dzewczyna kocha to da ostatnia sznse chłopakowi ja niedotrzymałem słowa 2-3 razy z róznych powodów..ale nigdy jej nie zawiodłem...

Gość ewrwerwerw
a skąd tyle kobiet bitych, poniewieranych które wciąż tkwią przy facecie? Oczywiscie ze ja powiem : nie, nie dałabym traktować się w ten sposob. Ale wydaje mi się że raczej autorki jej chłopak nie pobił. :) Pewnie poszło o głupstwo (wybaczcie, ale kobiety obrazajaą się o głupoty): że np. poszedł z kolegami na piwo chociaż obiecał że tego nie zrobi. Facet za coś takiego byłby po prostu wsciekly ale do głowy by mu nie przyszło zrywać z tego powodu. A kobiety to od razu stawiają sprawę na ostrzu noża i rozważają rozstanie. A prawda jest taka : one wcale nie chcą rozstania, chcą żeby facet się zmienił.