Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malena_79

Jak zdobyć faceta?

Polecane posty

Gość Malena_79

Jak zdobyć faceta, którego widziałam tylko raz i wiem, że mu się podobałam. To było 2 mies. temu i nie mogę o nim zapomnieć. Chciałabym się z nim bardzo spotkać.

jakbyś mu się podobała, to on zdobywałby teraz Ciebie a nie zastanawiałabyś się, jak go zdobyć...

Gość Aleksander_Sasza
Nie koniecznie, Ewa. Może ten facet ma powody, dla których sam nie szuka kontaktu? Powody, albo zasady?

Gość Aleksander_Sasza
Natomiast, Ewa, ma poniekąd rację. To nie kobieta ma zdobywać. Od zdobywania jest facet. Proszę nie mylić ról.

hmmmmmmmmmmm.. ja wjechalam na rolkach na jego zajecia.. byl tym faktem tak zauroczony ze przejal inicjatywe :) jestesmy razem prawie 4 lata

Gość Malena_79
Widziałam go tylko raz i coś zaiskrzyło ale mieszkamy od siebie 200 km. Bardzo bym chciała go jeszcze spotkać.

Gość Katarina28
Dziwią mnie te "święte" księżniczki na ziarnku grochu, co nigdy nie zdobywają facetów, tylko czekają aż książę spadnie im z nieba. Zero empatii bo wszyscy piszą, że kobieta powinna czekać na ruch i zdobywanie przez faceta a same niby nic zrobić nie mogą. Tylko dlaczego w życiu bywa czasem inaczej?

Gość Jezioro_w_budowie
Jesteś w błędzie, Katerina, przypisując mi taki pogląd. Kobieta powinna być mądrze aktywna w staraniu się o poznanie mężczyzny. Ja jedynie stanowczo się opieram wchodzeniu kobiecie w rolę mężczyzny.

Gość Malena_79
Dziękuję za Wasze beznadziejne rady. Wszyscy się tylko wymądrzają a niestety nikt nic mądrego nie powiedział. Mi nie chodzi o narzucanie się facetowi, tylko po prostu spotkanie się z nim. Widziałam go tylko raz, wiem, że mu się podobałam ale on też wiedział, że jestem w poważnym związku od 2,5 lat. Ale już nie jestem, częściowo przez niego. Może to to jest powód dla którego się nie odezwał, nie wiem czy takie powody miał na myśli Sasza.

Gość byłasobiechwila
tak tylko ze ja go poznałam dzieki byłemu

Gość rola mężczyzny rola kobiety
ZAWSZE od wczesnej starożytności było tak, że obie strony z różnym skutkiem starały się o osobę, w której się zakochały tudzież poczuły do niej popęd seksualny. Czasem z wzajemnością a czasem nie. Utarło się co najwyżej, że mężczyźni i kobiety robią to innymi metodami (mężczyźnie wypada robić to powiedzmy bardziej bezpośrednio). Autorka pyta jak zdobyć faceta - zapewne chce nas podpytać o te właśnie kobiece sposoby na zdobycie wzajemności uczuć mężczyzny, i słusznie domniemuje, że wszystkie takie sposoby mamy, jakąś tam strategię postępowania wobec faceta, który się nam podoba. No więc odpowiadając: ja mam taką - przede wszystkim częsty kontakt bo nikt się jeszcze nie zakochał w osobie której nie zna, po drugie Twój czar (piękno to pewność siebie), po trzecie - bez konkretnych propozycji i narzucania się (a to stąd, że wiem z doświadczenia ;p że faceci tego nie lubią, a nie, że uważam jakoby to mi nie wypadało czy coś - po prostu nie robię tego bo skutek będzie odwrotny od zamierzonego).

Gość to jest nie moralne
i masz babo placek sama sobie jestes winna bo kolejna ktora sie okazała zdzira i kto by taka chciał