Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 rtu

ile procent ludzi tkwi w toksycznych zwiazkach przed strachem samotnosci?

Polecane posty

Go艣膰 kobietkaaaaaaaaaaaaa
ja tkwilam ale w koncu rpzejzalam na oczy. i teraz w koncu jestem szczesliwa

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 fdzee
Pewnie nie tylko o samotnosc tu chodzi, a jak nie wiadomo o co chodzi o chodzi o kas臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobietkaaaaaaaaaaaaa
hehehe ja balam sie samotnosci. o kase to wlasnie on mnie z tej kasy pozbawil

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samokontrola
i jeszcze ja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agala
Wi臋kszo艣膰. Ale nikt tego tu nie napisz臋, bo b臋d膮c wewn膮trz takiego zwi膮zku tego si臋 nie widzi i nie rozumie. Widzi si臋 problemy, ale nie nazywa rzeczy po imieniu. Ja bym zreszt膮 nie nazywa艂a tego toksycznymi zwi膮zkami a偶, tylko beznadziejnymi (z tego lub innego wzgl臋du)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tamiska 33
Odesz艂am od m臋偶a rok i 3 miesi膮ce temu, pr贸bowa艂am ratowac to ma艂偶e艅stwo ,ale sie nie uda艂o. Prosi艂am zebysmy poszli do psychologa - nie chcia艂 . Uprzedza艂am ze odejde ,bo nie jestem w stanie juz znie艣膰 tych awantur,mysla艂 ze 偶artuje. spakowa艂am swoje rzeczy, wynaj臋艂am mieszkanie i odesz艂am.Wtedy wydawa艂o mi si臋 ze moje ma艂偶enstwo by艂o pora偶k膮 ,nie umia艂am doceni膰 niczego co dla mnie robi艂. Po trzech miesi膮cach pozna艂am faceta,zacz臋lismy sie spotyka膰 na pocz膮tku by艂o nawet nie藕le kwiatki, czu艂e s艂贸wka. Piekie艂ko zacz臋艂o si臋 gdy ju偶 sie poczu艂 pewny ,okaza艂o si臋 ze opr贸cz siebie kocha piwko, zacz臋艂y si臋 kilku dniowe ci膮gi. Chcia艂am mu pom贸c poszlismy do psychologa, nic nie pomog艂o.Nie odesz艂am mimo ze moi przyjaciele pr贸bowali mi t艂umaczyc ,偶e to toksyczny zwi膮zek. Skoro ja g艂upia zosta艂am poczu艂 ze tak juz b臋dzie na zawsze. Obra偶a mnie ka偶dego dnia na porz膮dku sa s艂owa tumanie ,debilu, jak to mo偶liwe ze sko艅czy艂a艣 studia, nikt z tob膮 nie wytrzyma,jestes nienormalna.Postanowi艂am ,偶e otworzymy firm臋, mam na ni膮 nawet niez艂y pomys艂 poprosi艂am zeby rozpocz膮艂 dzia艂alno艣膰,poniewaz umowy z po艣rednikami wymagaj膮 podpisu wsp贸艂ma艂zonka ,a ja poniewaz nie mam rozwodu nie moge sprostac wymaganiom klienta. Us艂ysza艂am ,偶ebym sobie radzi艂a sama bo on nie chce robic ze mna interes贸w ,bo narobi臋 mu k艂opot贸w.Pami臋tam ,偶e m贸j tata zawsze powtarza艂 ,偶e z艂o wyrz膮dzone innemu cz艂owiekowi kiedys do nas wraca. Teraz wiem ,偶e ten nieformalny zwi膮zek i ten facet to kara za porzucenie m臋偶a. Z dnia na dzie艅 u艣wiadomi艂am sobie jakim cz艂owiekim by艂 m贸j m膮z ,jak bardzo troszczy艂 sie o mnie , jak bardzo martwi艂y go moje sprawy, i mimo k艂贸tni i niesnasek mia艂am szcz臋scie ze mia艂am tak wspania艂ego cz艂owieka przy sobie ,na pewno nie by艂 idealny ,ale zawsze mog艂am na niego liczy膰.Spotkalismy sie na kawie zapyta艂am czy jest jeszcze dla nas jaka艣 szansa.Poprosi艂 o czas do namys艂u. Pamietam jak przyszed艂 i powiedzia艂 ze nie potrafi ,ze bardzo sie boi ze sytuacja sie powt贸rzy. Nasze rozstanie bardzo wiele go kosztowa艂o, bardZo to prze偶ywa艂 . Nie chce wr贸ci膰. Dlatego teraz juz wiem ,偶e zniszczyc cos jest bardzo 艂atwo,odbudowac trudniej.Tak bardzo 偶a艂uj臋 swojej g艂upoty,tak bardzo mi go brakuje,odda艂abym wiele aby znowu z nim by膰. Codzie艅 prosz臋 Boga ,aby pom贸g艂 mi znale藕膰 si艂臋 ,偶eby sko艅czy膰 ten fatalny nieformalny zwi膮zek,mysle ze ja sie poprostu boj臋 samotno艣ci. Ale przysi臋g艂膮m sobie ,偶e to koniec tak bardzo chcia艂abym wytrwa膰 w swoim postanowieniu. Tak bardzo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolezankaaaaa
moja kole偶anka jest w takim zwi膮zku, ale do niej nie dociera to, on zdradza, m贸wi i obiecuje 偶e to wi臋cej sie nie powt贸rzy, 偶e nie wie dlaczego to zrobi艂 a ona wybacza i tak ca艂y czas od pocz膮tku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chocia偶 jeden dobry uczynek
przyznaje sie chyba ja, naprade sie boje ze gdyby nie on to nikogo bym nie miala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tkwi艂am3lata
ale nie z powodu obawy przed samotnosci膮...ale nie wiem dlaczego ,g艂upia i m艂oda by艂am...NIGDY WIECEJ!!!

Udost臋pnij ten post