Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mr贸wka1233

mam dziwne mrowienie cia艂a

Polecane posty

Go艣膰 mr贸wka1233

niby morfologia ok. a mam takie mr贸weczki niby na ciele kt贸e mi 艂a偶膮. By艂am u lekarza nic mi nie da艂. Co robi膰? str to wkurza. Mam mrowienie w ko艅czynach na twarzy, r贸偶nie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 3grosze...
pij ginger - imbir po naszemu albo szczypta (na koncu lyczeczki od kawy) 'kajoni' pieprz 2 x dziennie z woda. Ruszaj sie, cwicz, spaceruj. Ten pieprz to na cierpnace wrazenie konczyn. Powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzi臋ki bardzo
a czemu imbir i pieprz??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moze masz borelioze
???????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1..1.111.
mo偶e to zwiastun migreny ? tzw. aura przedmigrenowa ? mo偶e warto si臋 wybra膰 do neurologa ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bylam i nic mi nie dal
a mrowienie dotyczy calego ciala.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1..1.111.
Mr贸wka to tylko mrowienie ? jakie艣 objawy towarzysz膮ce ?

Udost臋pnij ten post

przesietl sobie kregoslup ledzwiowy piersiowy i szyjny; mozliwe ze tam masz jakies nieprawidlowosci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lepiej idz do specjalisty
naurologa.. moja kolezanka tez tak miala i okazalo sie ze to stwardnienie rozsiane! nie ma zartow! :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mr贸weczka12344
u neurologa by艂am ju偶 3 razy, nic nie stwierdzi艂a po badaniu mnie. objawy towarzysz膮ce - przewlek艂e zapalenie zatok. Od tego si臋 zacz臋艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 barti82
mroweczka czy mozesz opisac co ci bylo? co stwierdzono mam to samo zapalenie zatok i mrowienie nog i rak barti82

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 joanka 22
Niestety to moze byc chlamydia pneumonia ja tez tak mam a teraz jeszcze lekarz kaze zrobic badania na borelioze .ogolnie straszne chorubsko nie pomagaja mi leki ciezko sie leczy jesli juz jest w stanie przewleklym ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ostrowianka
jak to leczyc u mnie tez wynik chlamydi jest podwyzszony ,prosze o odpowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ostrowianka
W艁ASNIE ZE NIE MAM ,MAM PROBLEM OGOLNY ZE ZDROWIEM:)o dnosnie ze jestem nosicielem tej bakterii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justyna 21
mam mrowienia w ko艅czynach na twarzy na ustach r贸znie a morfologia ok ....co robic

Udost臋pnij ten post

Ja tez mam mrowienie twarzy, ko艅czyn twarzy zw艂aszcza. Mia艂am badanie na borelioz臋 ale nie choruje na to. Taki szczypanie-a powiedz, czy jakie艣 grudki, syfki na twarzy si臋 pojawiaj膮?

Udost臋pnij ten post

te偶 mam ten problem z mrowieniem cia艂a ,pyta艂am pani dermatolog ,przyczyn mo偶e by膰 kilka ,bolerioza (badanie na bolerioz臋 zrobi艂am ale wysz艂a ujemnie) drugi pow贸d to problemy neurologiczne tego jeszcze nie sprawdzi艂am ,jak dowiem si臋 czego艣 wi臋cej , napisz臋 ,pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰dretwieje
Mam mrowienie twarzy. Ono sie pojawia i znika. Najpierw na dole policzka prawego, p贸zniej ca艂e policzko prawe a teraz znowu sie wr贸ci艂o i dwa poliki mnie mrowia. Jak dotkn臋 twarzy i jej ruszam to nie czuje mrowienie a za chwile wraca. Dodatkowo okolice powiek mi drgaj膮. Prawa reka mam w niej takie dziwne czucie. Jakby zaczyna艂o mowi膰. Mrowienie twarzy co kilka dni sie pojawia. Co jest? Czy to moze byc od kregoslupa szyjnego bo od 膰wicze艅 nadwyrezylam i prawdopodobnie p贸jd臋 na fizykoterapi臋. Bardzo sie martwie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na bank odwiedzili ci臋 obcy te偶 tak mia艂am a teraz to nawet ba艂a bym si臋 napisa膰 o swoich doznaniach mam dziecko i nie wiem z kim???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mo偶e to brak witamin g艂贸wnie z grupy B.

Udost臋pnij ten post